Audi A6: uuden sukupolven valmis vuonna 2017

Audi A6: uuden sukupolven valmis vuonna 2017

Älä odota esteettinen vallankumous uusien autojen Audi, joten jos olet valmis tuotemerkin kanssa neljä rengasta on veto myönnytyksittä jonka ylellisyys ja tekniikka, mikä näkyy hyvin omassa high-end-autoja joista sijoitetaan ansaitsevat Uusi Audi A6.

Mukaan tietojen Autopista.es, uuden sukupolven Audi A6 valmistuu 2017. Jos uusi Audi A4 on jo osoittanut, että se on tekninen taso ylivoimainen sen kilpailijoihin, jopa 30 osallistujaa ajo seuraavalle Audi A6 En voinut olla pekkaa pahempi, koska se käyttää samaa MLB Evo alustan modulaarinen, vapautuu Audi Q7 ja suunniteltu pitkittäinen moottori autoja.

Haku minimoimalla kokonaispainosta ajoneuvon iski myös uusi Audi A6, koska uusi sukupolvi on suurin piirtein 100 kg sytytin kuin nykyinen malli. kevyt rakenne käsite Audi Space Frame (ASF) massiivinen käyttö alumiini ja uudet kestävät mutta hyvin kevyitä materiaaleja kirjoittaa uuden luvun kultainen kirjaimilla pyrittäessä mahdollisimman tehokkaasti. Kiitos tämän teknologian jätettä, ilmoittaessaan vähentäminen jopa 20 prosenttia polttoaineen kulutus.

Uudet laitteet Audi A6 2017 ominaisuus monia mielenkiintoisia järjestelmiä, mukaan lukien valaistu LED-valoilla Matrix, älykäs ja mukautuva jousitus pystyä "luettu" ulkonäkö tien ja aktiivinen vakionopeussäädin, jossa on useita automaattisia toimintoja.

Kun lavastus Audi A6 sisään 2017, Saksalainen tekee selväksi aikomuksensa segmentissä suurten salonkia, koska hänen sekä lähellä että kaukana tulevaisuudessa tarjotaan täysin uusi Audi A8 ja Audi A7, jälkimmäinen 2018.