Volvo XC40: uusi SUV, joka mullistaa SUV!

Volvo XC 40, tiedotus ja viralliset kuvatVolvo XC 40, tiedotus ja viralliset kuvatVolvo XC 40, tiedotus ja viralliset kuvatVolvo XC 40, tiedotus ja viralliset kuvat

Ei, se ei ollut vihje. kun Volvo esitteli konsepti oli vakava 40,0, Ja näyttää todellista kuvaa ja että esittelemme viime viikolla. Tänään on D: Volvo XC40 on heittää valloittamaan maailmaa ja koko tilaus avautuu. Espanjassa, kyllä, meidän pitäisi odottaa ensimmäisen neljänneksen 2018 ensimmäiset yksiköt saapuvat palkinnon ja toimitetaan asiakkaille. Se on yksi kaikkein levinnyt Volvo yksityisasiakkaat, jopa 60 prosenttia, joihin jäljelle jäävä 40% yritysten ja alquiladores osuudessa 30 ja 10 prosenttia.

Volvo XC40

Lähtöhinnaksi, alkaen 42220 euroa. Mutta sinun on tehtävä pakotti pysähtyä matkalla. Se on lähtöhinta ensimmäisestä moottorien myydä meidän markkinoilla, niin, että luku vastaa versio D4 Diesel 190 hv, AWD ja automaattinen. kunnianhimoinen XC40, Hän haluaa pelata isolla ja värvätä laitteita ja moottoreita, jotka tekevät suuria. Koska lähes T5 bensiini 250 hv moottori on toinen varmistunut markkina, ja kaikki,-neliveto automaattinen. Ei aikaa etsimässä suuria määriä, mutta parhaassa asemassa asiakas. 4000 yksiköt ovat myyntitavoite 2018, mikä vastaa ensimmäisen neljänneksen jossa Volvo XC40 ei pelaa kaikkia mahdollisia aseita. Koska keväällä saapuvat tilavuus moottorit, koska D3 Diesel 150 hv etuveto ja manuaali.

Volvo XC40

On myös odotettavissa koko 2018, saapuminen ennennäkemättömän moottoriperheen 3 sylinterinen 1,5 litran, pohjan tulevalle T5 Kaksimoottoriasennuksessa Hybridi plug. Edut täysin uusi CMA arkkitehtuuri, seuraava pohja nivelletty ajoneuvoja 40 sarjan Volvo, jossa käytännössä integroida kaikki turvalaitteet ja ajo avustajat suuriin sarjoihin, koska XC60 ja XC90, SPA pohjainen.

Jolloin myös käynnistää XC 40 Volvo käynnisti maailman hänen uusi Hoito Volvon alusta. Uusi tapa hankkia Volvo, volvo nauti, ymmärtää auton ja käyttää XC40. Sitä laajennetaan muihin malleihin ja sitä on saatavilla aluksi 8 maissa, kuten Espanjassa. He panos digitaalinen palvelu, alkaen digitaalisen avaimen, ja yhdistetään digitaalinen kanssa jälleenmyyjän palvelua. Et sekoittaa leasingpalvelut, koska takana Care Volvon tilausvaihtoehtoasi vuotia yksinomainen palkkio paketteja palveluja, joissa yhdistetään hankinnan, käytön, kunnossapidon, vuokraamalla erityistä neuvontapalvelut kuten tankkaus, puhdistus-, huolto- ajoneuvo tai luovutusta ostosten sähköisen kaupankäynnin itse ajoneuvossa. Olemme juuri tällä hetkellä asuvat ensimmäisen persoonan esityksen niin voit laajentaa vaikutelmia pian nähnyt ja kosketti uusi Volvo XC40.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Uusin Porsche: Cayenne on kolmannen sukupolven

BMW X7 Concept Video

Uuden Mercedes SUV joka saapuu vuonna 2020