Dacia Logan MCV Stepway, jossa kuvan ja toiminnot SUV

Dacia Logan MCV Stepway: SUV kuva Dacia Logan perheelleDacia Logan MCV Stepway: SUV kuva Dacia Logan perheelleDacia Logan MCV Stepway: SUV kuva Dacia Logan perheelleDacia Logan MCV Stepway: SUV kuva Dacia Logan perheelle

Sandero, Lodgy, Dokker ja nyt Logan MCV. perhe Stepway Dacia on uusi jäsen: Tällä Stepway Dacia Logan MCV, Perheen variantti kykenee Logan (mittaus 4,5 metriä pitkä ja tarjoaa valtavan runko 573 litraa), Joka nyt on takki kuvan ja hyväksyy suspensiot mikä nostaa niiden elin 50 mm helpottaa kauttakulkua lika kappaleita.

Etuosaan Stepway Dacia Logan MCV on vankka puskuri vahvistamalla kuva SUV. Grilli on myös erityinen. Sivukuva kohokohtia vahvistettu pyöräkotelon ja suojaukset ovat alle ovet. Kotelot ulkopeilit ja kattokaiteet on maalattu hopean. Kuten kaikissa Stepway, kehon se tarjoaa erottuva sininen väri. Renkaat ovat myös erityisiä, 16 tuumaa.

Stepway Dacia Logan MCV

Sisällä on monia viittauksia maaliin Stepway ja tietyn pyörä. Laitteessa on navigointijärjestelmä, pysäköintitutka anturit, ilmastointi, digitaalinen radio ja repi avustaja perässään. Voit myös käyttää nahkaverhoilu ja peruutuskameran

Uuden Dacia Logan MCV Stepway on saatavilla moottoreita tunnettu vaihteluväli Logan MCV: Bensiini TCE 90 hp Yhdessä manuaalinen viiden vaihteisto, jonka keskimääräinen kulutus mainostetaan 5,1 l / 100 km ja 115 g CO2 / km ja Diesel 1,5 dCi 90 hv, Lisäksi 5-nopeus manuaalinen siirto. Sen keskimääräinen kulutus on 3,9 l / 100 km ja sen CO2-päästöt 100 g / km.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Dacia Duster 2017

Dacia Sandero: halvin auto diesel.

¿Tulevaisuuden Dacia Duster 7 paikkaa?