Suzuki Swift Sport 2018: iltansa Frankfurtin autonäyttelyssä

Suzuki Swift Sport 2018: iltansa Frankfurtin autonäyttelyssä

Silti se kestää yli kuusi viikkoa, ja tiedämme monet uudet autot ja SUV julkaistavaksi painos 2017 Frankfurtin autonäyttelyssä. Yksi malleista, jotka esitellään virallisesti Saksan tapahtuma on Uuden sukupolven Suzuki Swift Sport, urheilullisemman version Japanin hyödyllisyys.

Tällä hetkellä Japanin yritys ei paljastanut monia yksityiskohtia Suzuki Swift Sport (Vain ensimmäinen virallinen kuvallinen mukana tässä artikkelissa). Mukaan tietojen Autopista.es, Voimme edistää Uusi Swift Sport ominaisuus mekaaninen jälkeinen kehitys 1,6-ilmakehän käytetään edellisen sukupolven, se korvataan tässä uudessa luovutus enemmän modernia ja pienempi tilavuus ponneainetta. Tällöin todennäköisesti toteuttaa BoosterJet moottori Ahdettu turboahdettu 1,4 litran iskutilavuus, olennaisesti sama potkuri ja sisältää kaupunkien SUV Suzuki Vitara.

Valta lopulta on Suzuki Swift Sport 2018 Se on ylivoimaisesti yksi sen tuntemattomia. Jos pidämme kiinni virallisten tietojen 1.4 moottori BoosterJet Suzuki Vitara joka työllistää, kun kyseessä on SUV ne mainostaa 140 hv ja vääntöä 22,43 mkg, lukuja, jotka voisivat helposti olettaa tai jopa ylittää lopullisen version Suzuki Swift Sport.

Toinen mielenkiintoinen tekniset yksityiskohdat on jo puhuu Suzuki Swift Sport 2018 New on se, että hänen paino. Tiettyjä tietolähteitä varmistaa, että tämä uusi ja odotettavissa urheilu versio on hieman alle 870 kg, joten puhumme merkittävä teho-painosuhde on 160 hv / tonni. Tämä seikka yhdistettynä aggressiivinen estetiikka ja työskenteli tunnollisesti edistää niiden dynaaminen käyttäytyminen alusta tulos autossa sen sijaan houkutteleva ajaa.

Odotamme siis kaikki yksityiskohdat ja virallista tietoa, että keräämme uusia ja odotetaan Suzuki Swift Sport 2018. Pidämme raportointi.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Suzuki Vitara, muokata SUV jopa 70 miljoonaa optiota

- Suzuki Swift 2017: Testaa ja hinta Japanin uuden apuohjelma