BMW X2 … og dens rivaler SUV

Dette vil være den BMW X2 ... og så vil sine rivalerDette vil være den BMW X2 ... og så vil sine rivalerDette vil være den BMW X2 ... og så vil sine rivalerDette vil være den BMW X2 ... og så vil sine rivaler

når BMW Han viste oss sine planer for de kommende årene under den første presentasjonen av den nåværende og hittil upublisert Series 2 Tourer, et hav av silhuetter fylte skjermen ved siden av den allerede næret end merke. Den unektelig viktig side ved denne modell varebil som tålte ingen dobbelt tolkning, Det gjorde det klart at BMW også reservert plass under for SUV denne størrelsen. Og at vi kan nå bekrefte at det BMW X2.

den nye BMW X2 det vil lansere merkevaren i kommende månedene (Sannsynligvis sent 2017 eller tidlig 2018) er større som også Audi Q2. Med 4,35 meter lang, Det er også større enn den første Nissan Qashqai sikkert revolusjonert markedet. Faktisk, i BMW rett til poenget størrelse Range Rover Evoque, som visste å finne sin plass der, mer kompakt enn andre tyskere som vil snakke med stor suksess uten å ofre pris premie. En titt nå at BMW X2.

BMW X2: en mini X1

den BMW X2 som kom på markedet (som du Vi tilbyr sine første bilder X2 prototype også ledsaget merket Concept presenteres i siste Paris Motor Show) Den har samme plattform som BMW X1, som i fjor ble den motor tverrgående og fremsatt driv som et flagg. Det er delt med sin Mini merkevarebygging, som er født alle de nyeste produktene Mini, samt minivans 2-serie BMW.

Etter noen måneder vil det også komme denne BMW X2, allerede ikke søker både praktisk og god plass, men dynamikk og originalitet. Den nåværende X1 er lengre enn denne nye "coupe" X, selv om X2 vil være mer enn det. Det vil være det startpunktet for en ny BMW, det ikke lenger har sitt mål å nå to millioner biler produsert årlig ... fordi han lyktes.

BMW Concept X2mekanisk Det er forventet at den nye BMW X2 inkorporerer den nyeste generasjonen av motormerker, telling, og i motsetning til andre andre ledende BMW SUV med også versjoner sDrive trekkraft enkelt akse, i dette tilfellet som vi har sagt føre. Det er mer enn sannsynlig at X2 versjonen utleverer tilgang til å starte med 18d 150 hk Diesel, følger en 20d 190 hk og ender opp med 25I bensin med 231 hk makt.

BMW X2: den første av en ny æra

La oss nå som vil representere merket i denne nye BMW X2. Uansett hvilken BMW design har vært progressive, identifiserbar, men aldri det samme fra en kontroversiell designer Chris Bangle som heter: hvis Mercedes kan forynge ditt bilde som det har gjort de siste årene, hvor kult det ville ikke nå BMW. Den endelige X2 vil være for første gang i sin produksjon versjon etter sommeren, i Hall of Franckurt, hvor det vil vise både et skifte i design på et passende tidspunkt, ser at Mercedes har blitt salget i første produsenten premium-markedet.

Hvis du gir meg salat, tomat, eddik, olje, og noen vanlige krydder, kanskje kommer til å gjøre en salat. Overlat det til et kreativt geni, og du kan sjekke hva som er virkelig forberede en parabol, "komponenter" De vil være, men kanskje koster deg selv kjenne dem. Er dette tilfelle Karim Habib, leder av BMW utforming, før ham oppgaven med "BMW rein" i øynene av det offentlige. Bare det har vært kjent nyrer fra fronten å bygge fritt, som om han kan få fra her og der.

ny stiliserte frontlykter kunne forestille seg en BMW i8, men ekstremt forseggjort. Selv vår illustratør, Schulte, med sine godt informerte kilder, mener at etter hvert X2 er like risikabelt som X2 konseptet presentert på Paris Motor Show. Konseptet startet med dristige forslag, dype fordypninger på sidene av støtfangeren for å vike til luft minner Lexus eller med en midtuttak "bowtie" Kia vil forsvinne. Ja forblir "vugge" i stedet for trist ansikt på nedre støtfanger av mange SUV: ikke å lure øyet og tenk å gjøre Campero høyde og asfalt bruk i disse bilene.

Satt ved siden av en BMW X4 og vil virke overdrevet, full av rynker i panseret, frontlykter nesten assimilert inn i grillen og bak, prøver å huske sin opprinnelse sedan: det vil virke contrived ved siden av flyt av X2. Habib har våget ennå, fordi der er det Hofmeister kink i bakvinduet er? Han har omtolket til nærmere en løsning Giugiaro i slutten av 70-tallet med den legendariske BMW M1 Coupe. Hvis det ikke appellerer i underbevisstheten din, har "delocalized" der emblem BMW, så du husker M1 også hadde en i hvert bakre hjørne. Den tykke bakre søyle, slik stivhet, gjør det klart at dette designet har en lang vei foran, spesielt med så mange eldre brødre.

Rivals: Audi Q3

Audi Q3Vi begynner nå å analysere hva som er den viktigste rivaler vil finne markedsføre den nye BMW X2, og vise deg en link på slutten for deg å sjekke din nåværende rekkevidde på markedet. Vi begynte med Audi, understreker at den nye BMW X2 vil, som nevnt ovenfor, nærmere størrelsen på Audi Q3 Q2. I alle disse tilfellene er det også utdypninger fra kompakte merkevareplattform. Har du ligge i forkant Audi? BMW mener å ha dekket dette området også med sin Mini. den Audi Q3 måler 4,39 meter lengde og delvis Prisen på 31.000 euro.

Prisene varierer og Audi Q3

Rivals: Mercedes GLA

Mercedes GLAÅ vite at mote SUV fortsatt koken, og sine rivaler strammet, Mercedes har nettopp introdusert i januar på Detroit Motor Show nye GLA. Denne SUV vil komme på markedet i løpet av de første månedene av 2017 GLA, vil vise en litt ny design, forbedret aerodynamikk og opprettholde sin nåværende utvalg av motorer, mens omfatter den nye GLA 220 4Matic 184 hk. Mercedes GLA Den målte 4,42 m og dens start pris er også kryptert, slik som Audi Q3 i 31.000 euro.

Og prisene varierer Mercedes GLA

Range Rover Evoque

Range Rover Evoquei Land Rover innså at prisen var ikke et problem hvis produktet var attraktiv, og fem år senere, være kul selv vet utseendet på denne vellykkede Range Rover Evoque. Størrelsen på BMW X2 er allerede i stand til å opfrecerse i ulike organer, som fører til en helt ny familie: van for 3 dører, 5 dører og selv Cabrio. Noen skulle tro noe annet? den Range Rover Evoque måler 4,37 meter og den har en startpris på 35.000 euro.

Range Rover Evoque Range og priser

Du kan også være interessert i:

Alle nye 2017 SUV, merke til merke

Det var den BMW Concept X2

Future SUV duell: BMW vs Audi Q2 X2