Honda CR-V Hybrid: New hybrid SUV i Hall of Shanghai

Honda CR-V Hybrid: New hybrid SUV i Hall of Shanghai

Honda Insight avviklet, CR-Z og nå nylig Jazz, Japanske firmaet har ikke i sin europeiske katalog av noen hybrid, den eneste utenfor vår verdensdel er Honda Accord Hybrid -lleva en 2,0 bensin Atkinson syklus forbundet med en elektrisk motor, totalt 212 hk i USA . Men Tokyo merkevare fortsetter å dunk med elektrifisering sine biler i fremtiden.

Det beste beviset på dette er den nye Honda Clarity Fuel Cell, modellen brenselcelle hvori hydrogen omdannes til elektrisitet fylles, og vil bli presentert på et par uker. Eller den nylig avduket på Shanghai Motor Show Honda CR-V Hybrid, ingen tvil med mye mer sannsynlig å tungt markedsført elitistisk hydrogen.

Honda fortsatt Det har ikke tilbudt spesifikk teknisk informasjon denne modellen, selv om fremdriftssystem er i seg selv trolig Det ender opp med å bli svært lik Honda Accord Hybrid. det vil produsert for det kinesiske markedet ved Dongfeng og vil nå midten av dette året. Det har også vært bekreftet markedsføring i USA.

Det ville ikke være overraskende at med et system som ligner på denne modellen fremdrift endte opp i den nye Honda Civic 2017, og heller ikke i biler i andre markeder, markedsføres under Acura merkevare.

Den viktigste rival av SUV CR-V Toyota Rav4 ville være. De kan også betraktes som sådan Kia Niro eller Lexus NX 300h.