DS 7 Crossback: hinnat Espanjassa SUV

SUV DS 7 Crossback, nyt myynnissäSUV DS 7 Crossback, nyt myynnissäSUV DS 7 Crossback, nyt myynnissäSUV DS 7 Crossback, nyt myynnissä

merkki DS PSA-konserni Hän on avannut tilauksia SUV DS 7 Crossback, joka on käytettävissä varauksista alkaen 31950 euroa ja nostaa yksiköitä alkavat toimitetaan helmikuu 2018. hinta kallein versio se on 62000 euroa ja se vastaa erityinen Limited Edition E-jännittynyt 4x4 joka saapuu 2019.

DS Limited Edition 7 Crossback Premiere Voit edelleen varata verkossa, kuten edellä Ranskan tuotemerkki.

Mekaanisesti SUV DS 7 Crossback Siihen on saatavilla neljä moottoria. sisään bensiini, se tarjoaa PureTech 1,6 180 hv ja 225 hv 1,6 PureTech, kytketty jälkimmäinen uusi automaattinen EAT8 kahdeksan nopeuksilla.

Niille, jotka haluavat dieseli, DS 7 Crossback voit valita BlueHDI ajaa 130 hv 1,5 ja 180 hv 2,0 BlueHDI.

puolivälin 2019, mekaaninen alue DS 7 Crossback Se valmistuu saapumista nykyaikaisen ja tehokkaan hybridi-versio, jossa on neliveto ja 4x4-jännittynyt, joiden kokonaisteho on 300 hv tulos yhdistelmä bensiinimoottorin 200 hv ja kaksi sähkömoottoria (yksi per akseli) 80 kW.

DS 7 Interior CrossbackTilavuus kapasiteetti runko DS 7 Crossback se on 555 litraa. heidän mitat, 4,57 m pitkä ilmoitetaan, leveys 1,89 m ja korkeus 1,62 m.

DS 7 Crossback: mielenkiintoisia faktoja

Sen lisäksi, että monipuolisuus oma ajoneuvo, joka tarjoaa piirteet SUV DS haluat korostaa eri muokkausmahdollisuudet sekä ulkoa ja DS 7 Crossback. Yksi esimerkki eri Viisi eri sisä- jolla sitä tarjotaan Espanjan markkinoilla -Bastille Rivoli, Opera, Performance Line ja Faubourg-, todisteita yksinoikeus ja ero, joka haluaa pukeutua malliin.

laitteiden turvallisuus ja ajo tuki läsnä DS 7 Crossback Ne ovat moninaiset. Yksi kohokohdista on järjestelmien Liitetystä laitteesta DS Pilot, varustettu mukautuva vakionopeussäädin älykäs, jotka toimivat nopeuksilla jopa 180 km / h ja ajoneuvon, joka säätää automaattisesti nopeuden ja lentoradan. Toinen järjestelmä on syytä mainita Kuljettajan Huomio Seuranta, pystyy huomaa ensimmäisiä merkkejä väsymys ja uupumus kuljettajan.

Suhteen alustan ja dynaaminen käyttäytyminen, DS 7 Crossback voi kuulua DS Aktiivinen jousitus ja järjestelmän tarkistus, Suspensioon, joka kykenee analysointi ja "luettu" valtion tien valmistelemiseksi ajoneuvoon sääntöjenvastaisuuksia ja erityispiirteet asfalttia löytyy myöhemmin.