Kaikki sedans tulee markkinoille vasta 2018

Kaikki tulevat sedans tulee markkinoilleKaikki tulevat sedans tulee markkinoilleKaikki tulevat sedans tulee markkinoilleKaikki tulevat sedans tulee markkinoille

vaikka Kaupallisesti ne eivät läpäise parhaimmillaan, kapakoissa tarjota ei vähennetä tulevina vuosina, ei ollenkaan. Päinvastoin, kaikki valmistajat, Volkswagen, Audi, Mercedes, BMW tai Jaguar pää, he panostaa uuden paljon kehittyneempiä ja teknologisesti kehittyneitä tuotteita. uusien alustojen Ne eivät ole yhteensopivia vain Tänään käyttövoimateknologiat tehokkaampi, mutta me myös löytää yhä enemmän avustajat edistämiseen tähtäävän semiautonomous, innovaatioita kuten pysäköintitutkan kuljettajan kanssa Matkustajatilan ulkopuolella ja automaattista kaistanvaihdoista. huomiota kaikki kapakoissa että saapuu vuoteen 2018: löytää kaikki kuvia galleriassa olemme valmiita.

Opel Insignia: coupé

suunnittelu muistuttaa Opel Monza Concept, n Uusi Opel Insignia Se lainata aerodynaamisia ratkaisuja, kuten edessä laterals "ilma courtain". Jos saat myös saman laihduttamiseen kokenut uuden Opel Astra, Tulemme varmasti ennen sedan selkeä urheilu- toiveisiin ja merkittävä tehokkuus. Sisätilojen hyväksyy digitaalinen ohjauskeskus ja Head-Up Display, ja Sen odotetaan olevan suuri amplitudi, erityisesti takaistuimet huolimatta matala katto linjan, joka voi rajoittaa pääsyä matkustamoon. Saavu 2017.

Niin tulee Opel Insignia 2017

Arvioi auton ilmaiseksiVolkswagen CC: 4-ovi ylellisyyttä

rele Volkswagen CC saapuu 2017 ja pidetään MQB modulaarinen alusta, sama jota nykyinen Passat, joten sinun on hyvin samanlainen mekaaninen alue. Nykyisestä CC on kevyempi ja dynaaminen, jossa pidempi akseliväli ja enemmän tilaa käytettävissä matkustajille takarivissä. alue voisi alkaen 31500 euroa ja se ominaisuus hybridi-versio plug-GTE. Esteettisesti se perustuu Sport Coupe GTE Concept, johon Volkswagen väitti, että se olisi sijoitettu Passatin ja Phaeton.

Tämä on tulevaisuuden Volkswagen CC

Audi A6: keskusta-alue

Jos uusi Audi A4 Se on jo osoittanut sen on korkeampaa teknologiaa kilpailijat, jopa 30 osallistujaa ajo myös ottaneet ylemmän Audi Q7, The seuraava Audi A6 ei saa olla pienempi, koska se käyttää sama modulaarinen alusta MLB Evo, vapautuu suurten SUV ja suunniteltu pitkittäinen moottorimalleissa. menettää vähintään 100 kg verrattuna sen edeltäjä, ja se voisi vähentää kulutusta alueella jopa 20 prosenttia. Uuden Audi A6, joka laskeutuu 2017, saapuu uusia ja kiinnostavia vaihtoehtoja niiden laitteet, mukaan lukien tehokkaat Matrix LED-ajovalot, adaptiivisesti suspensioon, jossa on "lukeminen" tien, ja vakionopeussäädin enemmän automaattisia toimintoja.

Tulevaisuuden Audi A6: niin tulee

Tulevaisuuden Audi A7Audi A7: teknologinen eleganssia

tulevaisuus Audi A7, joka saapuu jo 2018, hyväksyy aggressiivisempia esteettisiä ominaisuuksia, vaikuttavat voimakkaasti käsite Audi Prologue ja jo valvonnassa uusi johtaja brändin suunnittelu, Marc Lichte, joka on myös tilattu kaapata seuraavan Audi A6 ja A8 käyttämällä tätä samaa kaavaa. Kuten powertrains, toisessa päässä Kuten ennenkin urheilu Audi S7 ja RS 7, mutta on myös olemassa hybridi, puhdas sähkö- ja ehkä variantti vety-akku. Jos käytät 48 V elektroniikan arkkitehtuuri, Voisin olla jopa pitempi sähkö- ja sähkömekaaninen stabilointiaineena, joka voi muuttaa käyttäytymistä turbo.

Joten on prototyyppi Audi Prologue

Audi A8: saapumassa

Seuraavana lippulaiva Audi alue, A8, on hyötyvät eduista uudelle alustalle, ei pelkästään keveys, tehokkuus ja dynaamisia ominaisuuksia, mutta myös kehittyneisyys sen varusteet. Tämä uusi super porrasperä lupaa akustisen eristyksen ja mukavuuden taso kirjaa, ei puutu sen alueella ja kytkettävien hybridiversiossa ja tietysti Lämpövoimamoottoreilla viimeisimmällä dieselöljyn ja bensiinin. Nykyisen sukupolven Audi A8 debytoi Matrix LED-ajovalot, joten meidän täytyy odottaa joitakin innovaatio tällä alalla, ehkä vahvistaa laser-moduulit kauaskantoisia ja takavalot OLED. Nyt emme saa unohtaa, että sillä on edessään ja avanzadísimos uusia malleja kuten nykyinen BMW 7-sarjan.

Audi A8 2016: niin tulee

Porsche Panamera: Urheilu Mission

toisen sukupolven Panamera Se on lähes valmis ja sen pitäisi saapua myöhemmin tänä vuonna 2016. Se on jotain suurempaa, entistä houkuttelevampi ja esteettinen linja tehdyt MSB uusi foorumi, jäykempi ja kevyempi, käytetään myös muita Volkswagen-konsernin malleja kuten Bentley Continental Flying Spur. Sen suunnittelu perustuu Porsche Panamera Sport Turismo Concept 2012. Alla pitäisi olla pienempi sedan, Porsche ennakoimista E. Mission

Niin tulee uusi Porsche Panamera

Porsche Panamera tulevaisuusBMW 5-sarjan: multimateriaalikomponentin sedan

Perustuvat CLAR arkkitehtuuri jo nähty uuden BMW 7-sarjan, hybridi, joka käsittää erittäin lujien terästen, alumiini ja hiilikuitu, uusi BMW 5-sarjan jonka saapuminen tässä vuoden 2016 saavuttaa merkittävää painon säästö (välillä 70 ja 150 kg) ja lisääntynyt jäykkyys. Ensimmäistä kertaa sen luokkaan käytetään tehokasta mekaaninen tricilíndricas 1.5 l versioiden käyttö, ja 518d 150 hv ja pienempi kulutus hyväksytty 4 l / 100km. variantti Hybridi plug 530E Sinulla on sähköliesi on 40 km ja sähkömoottori 90 hv ja 2 litran potkuriturbiinikäyttöisiä 184 hv bensiiniä.

BMW toukokuu 2016 Series: niin on

Mercedes E-Class Coupé: dynaamisempi

Esteettisesti, The Uusi Mercedes E Coupe (Joka on jo liikkuvan testeissä) vie elementtejä coupes luokan S ja C-, säilyttäen nykyiset mittasuhteet ja hyvin pitkälle kehitetyn aerodynamiikkaa. käytävä ARM alustan, kevyempi, tuo dynaamisuutta ja kulutuksen vähentäminen, Voit myös edelleen olla AWD ja automaattinen siirto vaihde 9, sekä äskettäin kehitetty ilmajousitus ja joukko ajo osallistujille. Sisustus hyväksyy täysin digitaalinen ohjausyksikkö tilavaa ja valoisuus erilaisia ​​värejä.

Tämä tulee olemaan Mercedes E Coupe 2017

Mercedes E Class Cabrio: ulkona mukavuutta

Tosi pehmeä ylhäällä, seuraava Mercedes E-Class Cabriolet pitää aerodynaaminen ratkaisuja nähdään sen edeltäjä turbulenssin välttämiseksi matkustamossa, joka 4 paikkaa ovat kuin Coupé. tämä uusi avoauto saapuu 2017 ja niissä on uudet moottorit inline 6 varten korvata vaikeimmista V6, Tehtävän kustannussäästöjä myös voit jakaa jopa 60 prosenttia komponenttien välillä diesel- ja bensiinimoottoreita, onko 4 tai 6 sylinteriä.

Joten on nykyinen Mercedes E luokka Cabrio

Mercedes E Class CabrioMercedes E-sarjan farmari: tyylikäs perhe

seuraava vanavedessä E-sarjan sedan, joka on hyvin samanlainen kuin luokan C mutta suurempien, se näyttää perheen versio E-sarjan, tämä Estate, Lisäksi se aikoo hyödyntää laajalti hänen nuorempi veljensä ja on tiettyjä urheilutapahtumia väriaineita. pitää ilmajousitus vaihtoehto, ja vastaanottaa uuden kosketuksen hallinta ohjauspyörästä, sumu MultiBeam muodostettu 84 ledes ja innovaatiot, kuten kauko-pysäköinti tai automaattinen kaista muutos. On toivottavaa, että sen runko on vielä viitata. kanssa nuorennusleikkauksen suunnittelu ja suuri teknologinen harppaus, järjestelmät käytetään kehittyneitä itsehallinnollisesta ajo nähdään viistoperä.

Volvo V90: Nordic käytännöllisyys

Volvo V90 on tyylikäs perhe suurta, ja edessä muotoilu melkein identtinen sedan S90. alkaen tänä keväänä ja tilaukset sallittu, mutta se ei osuma markkinoille, kunnes pitkälle kesään. Tämä upea uusi perhe Osakkeiden ja mekaaninen teknologia S90, lisäämällä monipuolisempi takaluukku aina kehystävät pystysuora kuljettajat, jotka tarjoavat entistä persoonallisuutta Ruotsin malliin. Se ylittää 500 litraa tavaratilan nähty viistoperä. Ylellinen sisustus ovat suuri pystysuora näytön tyyppi tabletti jo ensi-ilta nykyisellä Volvo XC90, jossa otetaan alustan, ja täysin digitaalinen ohjauskeskus, väistymässä minimalistinen kojelautaan painikkeita erittäin puhdas design. Teknisesti muutamia eroja kanssa S90: kruunuksi alue on plug-in hybridi T8, 50 km sähköliesi ja 407 hv, ja tarjoaa myös uusia järjestelmiä itsehallinnollisesta ajo.

Se on uusi Volvo V90

Jaguar XE Sportbrake: veistetty alumiini

Logiikka kertoo, että, Kuten nykyisessä Jaguar XF, Hänen pikkuveljensä XE on pian perheen versio Sportbrake. Onkin arveltu, että ilmoittaa jo ennen vuoden 2016 loppuun mennessä SUV F-Pace, suoritettiin samalla alustalla XE olla, että tällä hetkellä kaikkein monipuolisin vaihtoehto kehon. XE houkutteleva kuva voisi myös ilmeistä siirtyä tutun kuvio, samoin XF Sportbrake.

Joten on nykyinen Jaguar XE

Alfa Giulia SportwagonGiulia Alfa Sportwagon: te varmistuu?

Ei lähtöpäivää vahvisti, ei edes mennä saada vakuutuksen perhe versio uudesta Alfa Romeo Giulia. Kyllä, näkyvän, sinun pitäisi tehdä iloksi fanit jälleen ansiosta urheilullisen ja käyttäytymisen. tehokkaampi versio, nimeltään Quadrifoglio, sisällyttää mekaaninen taka-diffuusori ja Biturbo V6 510 hv, ja lähettää sen tehoa vain taka junalla tai pyörän käyttöjärjestelmä. Maksiminopeus Tämän version Quadrifoglio ylittää 300 km / h, 0-100 km / h alle 4 sekuntia. Moment huhuja, mutta ... Te saapuu 2017?

Tämä on Alfa Giulia

Saatat myös olla kiinnostunut:

Tulevaisuudessa kompakti autoja, jotka saapuvat

Suuri SUV tulossa markkinoille