Kalenterin autojen ja SUV Hyundai ja Kia uusia vuonna 2017

Hyundai ja Kia: niiden uusien autojen 2017 kuvinaHyundai ja Kia: niiden uusien autojen 2017 kuvinaHyundai ja Kia: niiden uusien autojen 2017 kuvinaHyundai ja Kia: niiden uusien autojen 2017 kuvina

todella mielenkiintoinen ja voimakas vuosi Hyundai-Kia ryhmä varten 2017 lanseeraamalla uudet autot ja SUV joka houkuttelee puoleensa useita kuljettajia. Niin et menetä yksityiskohtiin, kerromme tarkka aika jossa markkinat avataan kukin näistä malleista (jotkut heistä, vain laittaa myyntiin tai myydä yhdessä hyvin lyhyessä ajassa).

Hyundai i30 (nyt myynnissä)

2017 Hyundai starttasi lanseeraamalla uuden sukupolven i30, hänen edustajansa C kompakti segmentti. Suunnittelun lisäksi muutoksia, merkittävin tämän uuden toimituksen i30 löydämme teknisellä tasolla, muutokset runkoon, uusi turvajärjestelmät ja visuaaliset ja aitoja materiaaleja ja viimeistelyjä sisällä käytettävien parannusta. Olemmeko ennen uusi anti-Golf? Aika ajoin.

Hyundai sähköinen IoniqHyundai sähköinen Ioniq (nyt myynnissä)

Muutama päivä sitten, Autopista.es sinulla voisi olla omakohtaista kokemusta kyytiin sähkö Ioniq Hyundai, toinen versiot ovat laatineet Hyundai tässä mallissa. He halunneet käyttää ja ajomukavuus, autonomiaa 280km ja useita mielenkiintoisia varusteet ovat vain joitakin kohokohtia tämän sataprosenttisesti sähköauto.

Hyundai Genesis Diesel (kevät)

alue Hyundai Genesis G90 Se valmistautuu saapumista uusi dieselmoottori. Tämä moottori on sama kuin silloin kantaesitti Santa Fe maastoauto ja Grand Santa Fe, tässä tapauksessa lohko 2.2 CRDI 200 hv kytketty kahdeksan nopeus automaattinen siirto.

Hyundai Ioniq phev (kesäkuu)

sisään kesä, tulee Ionic Hyundai PHEV, hybridi-versio Tämän mallin. Tämä kolmas variantti Ioniq ilmoittaa autonomia noin 50 km sisään sataprosenttisesti sähköinen tila.

Kona Hyundai SUVHyundai Kona (syyskuu)

Uusi pieni maastoauto tai kaupunkien Hyundai, kona, Se julkaistiin syyskuussa, kun juhla Kansainvälisessä autonäyttelyssä Saksassa. Alustavien raporttien siellä myydään markkina alkupuolelle saakka 2018. Lisätietoja Hyundai Kona.

Hyundai i30 N (marraskuu)

Marraskuun lopulla, Hyundai Se tullaan julkaisemaan segmentin GTi kompakti, odotetut i30 N. tee identiteetti? bensiinimoottori 2,0-litrainen turboahdettu 260 hv, Sen lisäksi, että oman yksityiskohtia suorituskykyä auton suspensioiden tarkkaa ajoitusta, ylisuuri jarrut ja tasauspyörästön, keskuudessa muita elementtejä. Lisätietoja Hyundai i30 N.

Kia Rio (nyt myynnissä)

Jo myynnissä uuden sukupolven Kia Rio hyödyllisyys. Valikoimassa 84 bensiinimoottoreissa ja diesel CRDi 100 hv ja 77 hv ja 90 ne sisältyvät. Yksi sen tärkeimmistä uudistuksista on lisätä urheilullista viimeistely GT Line, saatavana 1.0 T-GDI moottori 120 hv ja 90 hv Diesel. Lisätietoja Kia Rio.

Kia Picanto 2017Kia Picanto (nyt myynnissä)

kanssa pituus 3,59 metriä, Se on jo myynnissä Uusi Kia Picanto, kaupunkien autojen segmentissä A esteettisen geenien uusimmat tiedotteet Kia. Joukossa sen tärkeimmistä uudistuksista, saatavuus lopussa vuoden 1,0 kolme sylinterin bensiinimoottorin T-GDI 100 hv, versio, joka tulee Picanto voimakkain historiassa. Kia Picanto tietoa.

Kia Optima Sportswagon phev (toukokuu)

hybridi-versio pistoke PHEV saavuttaa familiaalinen variantti Sportswagon Kia Optima. Kaikkiaan ilmoittaessaan runko joiden kapasiteetti on 552 litraa laajennettavissa 1686 litraa jos alentua takaistuimet.

Kia Niro phev (kesäkuu)

Valikoima Kia Niro maamme valmistuu Kuukausi kesäkuu kanssa saapumisesta hybridi-versio pistoke PHEV. Tämä uusi versio voi yhdistetty 220 voltin pistorasiasta ladata akkuja. Toisin kuin hybridi Niro, tämä Niro PHEV kasvaa autonomia kilometrejä sähkö- tilassa sataprosenttisesti.

Kia Stonic (marraskuu)

kuten Hyundai kanssa SUV Kona, Kia Se myös myy uusi malli, joka kilpailee sen kilpailijat Pieni tai kaupunkien SUV (Against Renault Captur, Peugeot 2008 Nissan Juke ...). Tämä uusi auto Kia Sitä kutsutaan Stonic ja lupaa yllättää esteettisestä näkökulmasta. Kia Stonic tietoa.

Kia StingerStinger Kia (marraskuu)

Kia Stinger on sedan Etelä-Korean tuotemerkin haluaa siirtyä eteenpäin ja kilpailla salonkia premium-segmenttiin. Sen mekaaninen alue, Diesel 200 hv versio Se on erittäin kiinnostava ja houkutteleva ihmiset etsivät vaihtoehdon perinteisille mallit yksinoikeudella. Lisätietoja Kia Stinger.

Sorento 2018 (pää 2017)

suuri maastoauto of Kia, Sorento, kohdata loppuun mennessä mielenkiintoisella päivitys. Esteettisesti, vähän muutoksia odotetaan, mutta ei edellä turvallisuus ja liitettävyys.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Hyundai Santa Fe, ensimmäinen auto ylittää Etelämantereelle (kuvat)

- Hyundai Tucson, hauska tapa nähdä tämä SUV myynti (video)

- Kia Sportage, Peugeot 3008 ja Renault Kadjar, mikä SUV on parempi?

- Kia Niro vs. Toyota C-HR: Mikä on paras hybridi SUV? yritimme