Volvo XC40 on hyvin: uusi SUV paljastettiin vahingossa!

Suodatus Uuden Volvo XC40: tämä onSuodatus Uuden Volvo XC40: tämä onSuodatus Uuden Volvo XC40: tämä onSuodatus Uuden Volvo XC40: tämä on

Kyllä, tuli vuoto. Väärinkäsitystä Volvo maassa Itä-Euroopassa on viimein vahvistanut sen, mitä oli jo huhu äänekkäästi: Uuden kompakti SUV XC40 Se on hyvin, hyvin samankaltainen 40.1 Concept tuotemerkki jo ennakoineet meille kaksi vuotta sitten. Hyvä uutinen, koska hänen kuvansa on erittäin houkutteleva ja kätkee paljon sen hyvä tekniikka kiivaasti kilpailla BMW X1, Audi Q3 ja Mercedes GLA.

Jos ajatellaan alkuperäistä ajatusta, uusi Volvo XC40 kulkee klooni paitsi, tietenkin, peilit (Muita tavanomaisia ​​ja vähemmän futuristinen), takaovien kahvat (Nyt perinteisiä kahvat ja ilman piilotettu takalasin) ja Kiteet takaikkunoihin (Nyt kahtia, jolloin lähes kolmannes lasi). Brändi käynnistää virallisesti mallin ensi syyskuussa 21 tapahtumassa Autopista.es tulee kertoa kaikki yksityiskohdat. Täällä voit myös nähdä ensimmäinen video mallin.

Volvo XC40 ja tulee olemaan

Volvo XC40 uusi, todennäköisesti jo ottaa tilauksia lopussa vuoden ja osuma tien tammikuussa 2018 saakka, debytoida Uusi CMA kompakti modulaarinen alusta tuotemerkin. Joten, kun he käynnistivät malleja syntyneet uuden SPA ylivoimainen arkkitehtuuria, kuten XC90, S90 ja XC60, Se tulee vaihteessa kompakti. XC40 sinun tulisi noudattaa S40 V40 ja, kuka tietää, on spekulointia pienemmälläkin SUV: XC20.

Volvo XC40Tietämättä kaikkia virallista tietoa uuden Volvo XC40, mitä voimme vakuuttaa, että Sisältä se vie paljon ominaisuuksia uusimmat X60 ja XC90. Näin ollen kaikki sen erinomainen teknologia tuo yhteen suuri kosketusnäyttö ja yksinkertaistettu keskikonsoli ja selkeämpi. Volvo myös varmistaa, että se on hyvin käytännöllinen ja toimiva SUV, mainonta ja jopa uusia tiloja innovatiivisia varastointi: kuten muuttaminen kaiuttimien sijoituksen tuottaa enemmän ovipaneeleita jotka mahdollistavat majoittaa kannettava tietokone, tabletti tai pulloja vettä.

Mekaanisesti itse tietävät myös, että Volvo XC40 tulee kanssa uusi bensiinimoottori 3 sylinterinen 1,5 litran, että pitäisi olla vastaajana. Tämä moottori tarjoaa myös perustan T5 Kaksimoottoriasennuksessa hybridiversio pistoke, sähkömoottori ja automaattinen kaksinkertainen kytkin ja 7 nopeudet. Tämä julkaisu on arvioitu välillä 50 km. Mukana näitä versioita myös tullut moottorit Drive-E 4-sylinterinen Volvo.

Mitä laitteita, Volvo XC40 on täysimittainen ja toteuttaa monia järjestelmiä on jo nähty XC60. Runsas ajo tuet, lisää yksi osittain itsenäinen ajojärjestelmän, kykenee säilyttämään etäisyyden ajoneuvoja ja hallita Kaasupoljin, jarru tai ohjaus jopa huippunopeus on 130 km / h. ääreisnäköön kameran 360 astetta, City Safety automaattinen jarrutus tai tunnetun Volvo On Call täydentää tarjontaa mallin valmis saa paljon maahan keskuudessa kompakti Audi, BMW ja Mercedes SUV.