Mazda CX-5 2017 kaikki kuvat ja viralliset tiedot

Mazda CX-5 2017 Parhaat kuvatMazda CX-5 2017 Parhaat kuvatMazda CX-5 2017 Parhaat kuvatMazda CX-5 2017 Parhaat kuvat

toisen sukupolven CX-5, SUV Kompakti Japani brändi, on jo todellisuutta, vaikka se näyttäisi ensimmäisen päivien omistettu lehdistölle moottoriin LA Auto Show 2016. Saapuessa Eurooppa uusi CX-5 Se on suunniteltu kesällä 2017.

Merkittävimmät muutokset että CX-toukokuu 2017 keskitytään pääasiassa esteettinen luvusta. Ulkona ensimmäinen seikka, joka erottuu on edessä kunnostettu, muotoja ja muotoilu muistuttaa molempia sen "nuorempi veli", CX-3, ja sen "vanhin veljeni" CX-9 (tämä SUV suuret myydään pääasiassa USA: ssa ja Japanissa). Tarkemmin sanottuna siinä etupuolella on nyt 10 mm laajempi ja sisältää uuden laskun grilli. Omalta pilarit Ne ovat hieman viivästynyt (35 mm: n taaksepäin).

CX-toukokuu 2017 KODO muotokieltä (Tai soul liikettä, joka on, miten voit kääntää mistä Japanin osaksi espanjaa) kanssa CX-5 toisen sukupolven Se korostaa vielä tässä tapauksessa enemmän näkyvyyttä sporting tiedot ajovalot terävämpi edessä, moderni takavalot ja C-pilarit kehon tasaisemman ja virtaviivainen.

Mazda CX-5 2017 sisä- ja moottorit

Sisällä CX-toukokuussa 2017 Lisäksi se esittää merkittäviä muutoksia. silmiinpistävää uusi Kolmipuolainen ohjauspyörä, uusi värinäyttö 4,6 tuumaa että kojelauta ja uusi multimedia 7 tuumaa halkaisijaltaan yläosassa kojelautaan. Niille kuljettajille ja matkustajille, jotka rakastavat uusinta teknologiaa, uusi CX-5 tarjoukset Mazda Yhdistä liitettävyys järjestelmään, yhteensopiva useimpien älypuhelimet Android ja Apple käyttöjärjestelmille.

Mekaanisesti tarjonta moottorit uuden Mazda CX-toukokuussa 2017 vaihtelee markkinoilla, joilla se myydään. Alueella dieseli, Mazda julkistaa uuden moottorin 2.2 SKYACTIV-D 2.2L, kun taas bensiini tarjotaan muutaman kehittynyt SKYACTIV-G 2,0 ja SKYACTIV-G 2,5, sekä suoria injektio. Valitun versio, saatavilla veto tai kokonaan ja kaksi hinnat: kuuden nopeus manuaalinen ja automaattinen toinen lukumäärä on sama nopeus.

CX-toukokuu 2017Mazda CX-5 2017 dynamiikkaa ja paremmat laitteet

Mazda sanoo vääntöjäykkyys CX-toukokuun 2017 kasvoi 15,5 prosenttia, mikä johtuu lähinnä lisääntyneestä käytöstä lujien terästen pylväissä ja B. aerodynaamisesti, Japanin ilmoitti parannuksia tässä osassa, joka on onnistunut puolestaan ​​vähentää äänenvoimakkuuden päällä.

Suhteen laitteet ja turvallisuus, uusi CX-toukokuu 2017 Se sisältää uuden järjestelmän Mazda Tutka Vakionopeudensäädin (Tai älykäs vakionopeussäädin tutka seuranta ja anturit) ja laite Liikennemerkki Recognition (Kykenee havaitsemaan liikennemerkit ja nopeusrajoitukset kullekin tiet, jotka kierrätetään). Lopuksi, älykäs ohjausjärjestelmä ajo Mazda G-Vectoring saa myös mahdollisille ostajille uusi CX-5.