Varsinkin poissa Frankfurtin … ja suurin pettymyksiä

Frankfurtin autonäyttelyssä 2017: iso poissaolot ... ja pettymyksiäFrankfurtin autonäyttelyssä 2017: iso poissaolot ... ja pettymyksiäFrankfurtin autonäyttelyssä 2017: iso poissaolot ... ja pettymyksiäFrankfurtin autonäyttelyssä 2017: iso poissaolot ... ja pettymyksiä

Kolme päivää olemme olleet Frankfurtin autonäyttelyssä 2017 ja koskettaa myös tehdä hieman kriittisempi kädessä. Kunnes 24. syyskuuta Messe Frankfurt on avoinna yleisölle ja oman matot, näet 75 uusien autojen ja SUV (Linkki näet ne kaikki) toimitettu. Varmasti upea ja hyvä osoitus nykyisen ja tulevan meitä odottaa autoteollisuuden maailma: ilusionante.

Kuitenkin, kun sekamelskan päivälehdissä ja virallisia esityksiä, tänään tarkistaa suurin pettymys näkökohtia. aloitimme Ensimmäinen huomattavana poissaolevien: Autot, joiden odotettiin innokkaasti ... ja että ei ole jälkeäkään. Ja päädymme sitten suurin pettymyksiä olemme aiheuttaneet joitakin nähty ja livenä autoja. Attack!

Erityisesti poissa Frankfurt

- BMW X2: Tapasimme ensin kuvituksen meidän sarjakuvapiirtäjä, ja sitten kuvia omista patentin suodatetaan. Se oli hyvin paljon julkisuutta Frankfurt ... mutta lopulta brändin BMW SUV coupe, X2, hän ei ole ilmestynyt. Pyysimme brändin ja vakuuttaa meille, että varattu seuraava iso huone, oletettavasti Genevessä maalis... tai ehkä aikaisemmin Detroitissa. Näemme. BMW on jo opettanut meille Frankfurtissa uuden X7 Concept, visio i ennakoi seuraavan i5, M5 ... ei petä. Nyt vain toivomme, että hyvin pian miten tämä odotettu BMW X2. Täältä löydät tietoa meillä on tänään.

BMW X2- mercedes GLB: Toinen SUV, joka oli odotettavissa eniten odotuksia, aluksi huhuttiin olevan Frankfurtissa ... ja lopulta meillä ei ollut uutinen. Puhumme nyt Mercedes GLB, malli, debería saavutettiin 2018 asemansa välillä GLA ja GLC SUV. Sitä markkinoidaan versioissa lyhyen ja pitkän akselivälin (jälkimmäinen on kolme istuinriviä) ja on hyvin vahva ja tehokas kuvien. Tämä linkki kertoo sinulle kaiken Mercedes GLB.

- Mercedes-luokanJa toinen malli sen uuden sukupolven odotettua, mutta se ei ole ollut olemassa. Tai ainakin se ei ollut olemassa sellaisenaan, kuin se itse on ollut EQA käsite, joka voisi ennakoida tulevia sähköinen A-luokka. Koska Odotimme enemmän todellinen edistysaskel niiden perinteistä versiota, joka ei ole saapunut. Nyt kyllä ​​voimme tulla Autopista.es debyytti uuden modulaarinen alusta, joka on suuri jaettu runko ja pienempiä moottoreita. Täällä kaikki yksityiskohdat.

Mercedes-luokan- Volvo XC40Tämä uusi kompakti SUV tuli markkinoille myöhemmin tänä vuonna tai aikaisin 2018 tulla merkittäväksi kilpailija BMW X1, Audi Q3 ja Mercedes GLA. Sillä kertaa se olisi pitänyt virallisesti julkaistu versio ja tuotannon Frankfurtin autonäyttelyssä ... mutta se ei ole ollut, koska Volvo ei ole tullut kokoukseen. Ruotsin brändi menee ainoastaan ​​eurooppalaisen näyttelyssä vuodessa (yleensä Genevessä maaliskuussa) ja se oli syy, ettei voi nähdä se elää. Ensi-CMA kompakti modulaarinen alusta, tässä linkin löydät kaikki tietoja odotetusta Volvo SUV.

- Nissan Leaf 2018Ja toinen suuri ensi-ilta tuolloin meidän pitäisi tietää elää, mutta Se ei ole myöskään ollut Frankfurt vihdoin mitään Nissan tapahtumaa. Puhumme tällä kertaa toisen sukupolven Nissan Leaf, myydyin sähköllä. Kompakti myös on nyt tehokkaampi ja on enemmän itsenäisyyttä parantamalla akkujaan. Olemme nähneet jo asuu Japanissa ja Tämän linkin löydät kaikki tiedot.

Nissan Leaf

Suuri pettymyksiä Frankfurtin

- Chery TX PHEV exeed: Paljon odotettiin SUV ilmoitti Kiinan merkki Chery kantaesityksensä Euroopassa, ja sen esitystapa jättää meidät valon ja varjon. Valot, koska se on paljon vähemmän pahan näyttämään tätä mallia ja näennäinen laatu ei näytä pahalta: tietoa täältä. Mutta varjot myös siksi meille jää tietämättä jos tulet Espanjaan ja koska nähnyt livenä, me Parce joka vie monia piirteitä muiden SUV tunnetaan Peugeot 3008, Hyundai Tucson ja jopa Lexus. Merkitse vain vahvistaa, että osuma joillakin markkinoilla. Ja meidän on tiedettävä sen hinta, mutta näki käyttöön uusi Dacia Duster parantunut samaan hintaan ... se on vaikeaa.

- Subaru Impreza: Nautimme kaikki historialliset, uncompacto nyt sen 5. sukupolvi ja se on toiminut vuodesta 1992. ja uudet uuden Subaru Impreza ei petä ... mutta olemme pettyneitä Frankfurtin varsin todennäköisesti pääse Espanjan markkinoille. Nyt jätämme kaikki Japanin mallin tietoja tämän linkin... odottaa Subaru ajattelee oikein ja markkinoidaan täällä. Toivottavasti.

Subaru Impreza- SsangYong Rexton 2018: Veteraani, joka saapuu remontoitu erittäin selkeä kasvu luokassa ... mutta pettynyt. Epäilemättä laadun harppaus uuden SsangYong Rexton, mutta meidän olisi täysin riittämätön hyökätä suuren maastoautoalaan tänään yhtä voimakasta kuin Skoda Kodiaq, Peugeot 5008 maastoauto tai suurta tulevaisuutta Seat valot. Se ei esteettisesti on suuri evoluutio. Täällä jokainen yksityiskohta.

- Volkswagen T-Roc: Uusi Volkswagen SUV esitellään tyyliin ja täällä? Kyllä, puhumme T-Roc. Eikä koska se on huono auto, sen laatu on optimaalinen, perustuu MQB alustalla niin onnistunut antaa Saksan ryhmän ja varma, se on myyty malli. Pettymys tässä tulee muutaman takaistuimet ovat tuntui hyvin pieni. Ja ennen kaikkea meillä olisi esimerkiksi, koska toisin, esitti myös Seat Arona on paljon laajempi ja toimiva ... on lyhyempi. Se voi siis olla se tahallista erottaa eri sisko malleja, tämä entistä coupe käsite, mutta se pysyy siellä. Ja tässä tiedot.

Honda kaupunkikäsitystä- Urban Honda EV käsite: Olemmeko seonnut? Yksi mukavimmista autoja ja muuta halunnut kuin pettymys? No, osapuolille. Honda EV konsepti Urban rakastan sitä. Ja suorempi. Miksi? Ilmeinen: se näyttää (paljon) ja Volkswagen Golf Mk1. Varmasti uskomme, että on epätodennäköistä tulla tulevaisuudessa virtakuvakkeen syntyessään vuonna 2019. Mutta on myös joka uskoo, että on liian paljon, kuten Golf. Mitään tekemistä samanlainen kuin mitä tänään on Honda linja. Tässä ovat kaikki yksityiskohdat auton.