Suuret uusi SUV tulevaisuuden: BMW X7, Audi Q9 …

Joten ne ovat suuria maastoautojen ja ylellisyyttä tulevaisuudenJoten ne ovat suuria maastoautojen ja ylellisyyttä tulevaisuudenJoten ne ovat suuria maastoautojen ja ylellisyyttä tulevaisuudenJoten ne ovat suuria maastoautojen ja ylellisyyttä tulevaisuuden

SUV kuume lämpötila ei laske lähivuosina. Pysähdymme Tärkein kehitystä, joka saapuu lähivuosina, Tällöin suuria malleja ja tasot yksinoikeus ja laatu että ne singota aitoina lippulaivoja niiden tuotemerkkejä. Tarkkaavainen Näitä nimityksiä SUV: BMW X7, Q9 Audi, Porsche Cayenne Coupe, Lamborghini Urus...

Porsche Cayenne CoupePorsche Cayenne Coupe, 2018

Jos on vielä pilkahdus fysiikan lait että Porsche Cayenne ei ole vielä pystynyt romuttaa, 2018 se on aika miettiä teorioita Newton. Hänen tavoitteenaan oli selkeästi määritelty siitä hetkestä hän syntyi, mutta nyt on tullut aika "mark alueella". Wickers saapuvat urut pankki VW-konsernin, kokemus ja pyrkimys antaa brändi kolmannen sukupolven Porsche Cayenne kevyempi, noin 100 kg vähemmän, mutta myös kehittyneempiä. Alumiini voitot näkyvyyttä kehon ja alustan, jotka pyörivät ympäri MLB Evo viritetty Porsche arkkitehtuuria. Lisää se uusimman sukupolven ilman suspensiota (kolme kamerat), myös viimeinen aktiivinen stabilointiaine (sähkömagneettinen kontrolli), ohjauspyörän ja neljäs että maaginen kosketus, että Porsche oli aina tuo hihassaan. Yllätyksiä kaksinkertaistuu seuraavan sukupolven: yksi pelkkä suorituskykyä alustan, parantaa mikä tänään näyttää ylitsepääsemätön; ja toinen koska Porsche lisää muoti Coupé ja pilkkoo cayennenpippuri kahdessa korimallit koska he ovat jo tehneet kilpailijoita.

Mitä tulee mitat ja muotoilu, Porsche Cayenne 2018 Se on enemmän kuin Macan esteettisesti, mutta XL-muodossa hieman pituuden lisäys. Niin mekaanisessa versioita, siellä on jokaiselle jotakin, vaikka emme korosta super hybridi-versio kanssa yli 460 hv kokonais- ja keskimääräinen polttoaineenkulutus homologoituja noin 3,0 l / 100 km.

BMW X5 2017

Uusi BMW 3, 5-sarjan ja 7 markkinoilla, BMW X5 maastoauto päivitetty koskettaa. Sen vuoksi, sukupolvenvaihdos, mutta suuri kasvojenkohotuksen parantaaksemme aerodynamiikkaa linja 2017. parani yli 10 prosenttia tuloksena hieman harvennus ja kehityksen kaikissa moottoreissa suorituskyky on odotettavissa. Ja ajo enemmän avustajien ja liitettävyys aluksella. 2 vuotta myöhemmin 2019, radikaalia muutosta BMW X5.

mercedes GLEMercedes GLE 2018

edellisen Mercedes M-Class Se johti nykyisten Mercedes GLE malli 2018 Se uudistaa syvästi. Esteettisesti, merkittävimmät muutokset ulkopuolelle on etsittävä edessä, mutta se on teknisesti, joissa useampi muutosten odotetaan, jossa edistävä foorumi MHA jo. Hänen ansiostaan ​​odotamme SUV säästää kourallinen kiloa pois mittakaavassa. tason laitteet, turvallisuus avustajia ja ajo kaikkialla.

Audi Q9

Asennettu alustalle Uusi Audi Q7, uusi ja ennennäkemätön Audi Q9 voimme harkita ylellisyytenä Audi Q7 kohtuutonta. Valokeilassa, varakkailla asiakkaille Kiinassa, Yhdysvalloissa ja Lähi-idässä. Kuten ulkomitat, Audi Q9 on hieman pidempi kuin Q7 ja korkeus on hieman suurempi kuin Audi Q6. Sen koneellinen tulo- vain odottaa tehokkain ja hienostunut, kuten hybridi-variantti e-tron.

BMW X7 vuonna 2020

Lähdettyään ensimmäinen projekti -Code F17-, The BMW X7 On ilmennyt, vahvempi kuin koskaan Tulevaisuuden suunnitelmat tuotemerkin. Koodataan nyt G07, paitsi elinkelpoisuutta tuntuu varmaa, mutta tulos on jo talvitestaukseen prototyyppejä, kyllä, carrozados X5. Koska tämä 2017 BMW X5 tulevaisuudessa Se toimii pohjana myös vahvisti SUV Rolls Royce Cullinam, On helppo kuvitella kysyntään tuotemerkin tätä mallia.

Siten BMW X5 tulevaisuus on banneri ylellisyys ja tekniikka, paikannus itse jopa yli 7-sarja, joka perii alustan, ajo moottorit tai avustajat. Se mittaa noin 5,1 metrin ja on variantteja 4, 5 ja 7 paikkaa. Sitä valmistetaan Yhdysvalloissa, yksi sen tärkeimmistä markkinoista. Kiina ohittaa toinen suuri osa 45000 vuosittaisen yksiköiden tehdä merkki, kun vuonna 2020 saavuttaa vakionopeuden.

Mekaanisesti BMW X7 ominaisuus monenlaisia ​​moottorit, potkurit kuuden sylinterin, V8 ja jopa hypoteettinen V12 600hv. On tavoite? Bentley Bentayga seisomaan ja myös uusia ja odotettu Lamborghini Urus.

Audi Q8Audi Q8 vuonna 2019

sisään 2019, Näet valoa Audi Q7 sportiest, kutsua Audi Q8. Aiemmin Hall of Detroit, ja Q8 Concept prototyyppi, jossa allekirjoittamisen neljä rengasta hän antoi meille jotain muuta osoitti joitakin yksityiskohtia siitä, miten haluat keskittyä Saksan markkaan suuri maastoauto viivalla, joka on mieleen kuin legendaarisen Audi Sport Quattro 80. Lienee ainutlaatuinen kokoonpano nelipaikkainen kanssa parhaan Q7, SQ8 ja E-tron mukana.

VW Touareg 2018

Kääntyä liikkua ylös askelman tai kaksi ... varten Uusi Volkswagen Touareg joka avautuu 2018. Koska siellä on malli brändin enemmän teknologisia taakka. Vaikka se on aina seurannut vilkuillen maastossa maailmankaikkeus, tämä Touareg Se keskittyy sataprosenttisesti asfaltti. Isompi, mutta myös pienempi. Odotimme toiset sata kiloa vähemmän painoa. Suurin osa moottorit ovat 6-sylinterinen, siellä on hybridi bensiini, joka perustuu 2,0 TSi ja plug-in Diesel TDi V6.

Lamborghini Urus vuonna 2018

Lamborghini Urus on toinen SUV brändi-et unohda LM002, vuosien 1986 ja 1993, 301 fabricadas- yksikkö, mutta niin ainutlaatuinen ja ensimmäinen yli piilottaa ihon alla kulmikas ja urheilu olla Q7 Audi. Joka takaa meille ainakin tasolla mainitun Q7, ellei parempi. Huhtikuussa se alkaa valmistamaan ensimmäisen sarjatuotantoa edeltävän aloittaa Myynti vuonna 2018.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Mercedes GLB 2018: uusi SUV välinen GLA ja GLC

- SUV Aircross Citroen C5 debyytti huhtikuussa

- Nissan Qashqai 2017 vs 2014: tämä muuttaa myydyin SUV

- Uusi SUV tulevaisuuden tarkoittaa: Qashqai, X3, Q4, Tiguan ...