Kaikki kompakti autoja ja kapakoissa 2017: Yli 40 uusia ominaisuuksia!

Paras kompakti sedans joka saapuu 2017 kuvinaParas kompakti sedans joka saapuu 2017 kuvinaParas kompakti sedans joka saapuu 2017 kuvinaParas kompakti sedans joka saapuu 2017 kuvina

vuosi 2016 työntää hänen viimeisinä päivinä ja autojen ystäville innolla aloittaa nyt 2017 Ennen ristitulessa uutisia. Sen lisäksi, että SUV, kaksi segmenttiä myös uutinen ensi vuonna määrä ja laatu autoja, jotka esitellään. Päivitys VW Golf, VW Arteon julkaisematon, kymmenes sukupolven Honda Civic, uudet Hyundai i30, uudistunut Skoda Octavia ja Peugeot 508... Kas tässä yli 40 uutta tuotetta n Uusi kompakti autoja ja salonkia joka esitetään aikana Seuraavien 12 kuukauden aikana.

Alfa Romeo Giulia Veloce. Tammikuussa.

sisään tammikuu 2017, saat sportiest versiot alue Alfa Romeo Giulia, alla Quadrifoglio 510 hv. Giulia kutsutaan Veloce sisällyttämään 2.0 turbo bensiini ja 280 hv 210 hv 2,2 Diesel, molemmat automaattiseen 8-nopeuden ja AWD Q4.

Audi RS4. Lokakuussa.

Sedan ja wagon variantti avant Lisäksi ne tekevät lyhenteen RS versioita on käsiteltävä ensin urheilun eliittiin. Siten Audi RS4 tulevaisuus Jätä vapaasti hengittävä V8, V6 biturbo oman katon voi korjata teho alle 500 hv.

Audi A8 2017Audi A8. Marraskuussa.

Uuden Audi A8 on tehty on MLB Evo alusta, sama tukevaa Audi Q7. Lupaa laihdutus on 200 kg ja eri teknologioiden käytetään sammuttamaan tehokkain A8 historiansa.

BMW 5-sarjan helmikuussa.

ja he 7. Seitsemännen sukupolven BMW 5-sarjan lupaa olla enemmän tehokas kuin koskaan. Bigger (on kasvanut 3,6 senttimetriä), ilmoittaa vähennys enintään 100 paino-kg, teräkset avulla erittäin suuri lujuus, alumiinia ja magnesiumia, yhdistämällä tällaiset aineet älykkäästi pinta-alan mukaan rakenteen, suspensiot ja ulkopaneelit.

BMW 5-sarjan Touring. Maaliskuussa.

Monipuolisempi ja kykenevä, toiminnallisesti puhuen, 2017 BMW 5-sarjan Sedan (tuttu) alue ja tärkeimmät mekaaniset versiot sedan niveltyy. Erityisen variantin GT myös tiedämme loppukeväästä.

BMW 530E IPerformance. maaliskuu

Kaksi versiota vertailukohtia energiatehokkuuden kannalta tulee olemaan BMW 5-sarja: Tehokas Dynaaminen 2.0D (190 hv ja 3,9 l / 100 km) ja hybridi-julkaisematon. Nimisenä 530E IPerformance, Hybridi yhdistää 2,0 Turbo bensiini ja sähkömoottori integroitu samaan linjaan lähetyksen (takaveto), joka on tehokas teho 252 hv.

BMW xDrive IPerformance M550. maaliskuu

BMW on laatinut M550 xDrive IPerformance, tai mikä on sama, V8-versio 4.4 462 hv. Ansiosta kiinteän siirtolinjan xDrive, bat lyhyen matkan (4,0 s on 0-100 km / h) lähtevän M5 (560 hv ja 4,3 sekuntia) ja varmistaa sen dynaaminen tasapaino on äärettömän ylivoimainen.

BMW 740e IPerformance. huhtikuussa

hybridi-versio luxury sedan saksa Se on saatavana kolmena versiona: 740E IPerformance, 740Le IPerformance -Akseleiden välisen etäisyyden alargada- BMW xDrive 740Le IPerformance, pitkä akseliväli ja neliveto. Kaikki versiot on 326 hv ja 500 Nm, joka johtuu yhdistelmästä lämpöä moottorin 2,0 bensiini nelisylinterinen (258 hv) ja yksi teho (113 hv). Keskimääräinen kulutus ilmoitti vaihtelee välillä 2 ja 2,5 l / 100 km, riippuen veto elin.

BMW xDrive Performance M760Li. Huhtikuussa.

Ei ole koskaan ollut M versio 7 Series ja se näyttää olla sinänsä, mutta tällä kertaa BMW 7-sarjan excelso valmistelee useita. Yhdistelmä vaikuttava V12 6,6 Turbo 600 hv, ja xDrive neliveto lupaa paljon ja dynaaminen tasapaino.

4. Huhtikuussa BMW -sarjan.

restyling Se kokemaa 3-sarjan soveltaa täyden valikoiman BMW 4 Series, niiden muodoissa coupé, avoauto ja Gran Coupe. Edessä on uusin uudistetun sarjan 4, sekä suunnittelu ja teknologia.

BMW 2-sarjan Gran Coupe. Heinäkuussa.

ennennäkemätön malli BMW alueella. konseptiauto Kompakti Sedan ennakoi, mitä tullaan tulevaisuudessa 4-ovinen coupe perustuu 2 sarja on kehitetty lavalla etuveto ja poikittainen moottori ja iltansa Gran Tourer Tourer.

Citroen C-Elysée. Helmikuussa.

Citroen C-Elysée päivitetään 2017 jossa sisätilaremontit ja parantaa sen -multimediajärjestelmä. Nyt keskikonsolin integroi uudentyyppinen näyttö 7-tuumainen tabletti. sisältää Citroën Connect Nav järjestelmä, kolmiulotteinen visualisointeja ja reaaliaikaiset hälytykset liikennettä. Se ylläpitää nykyisen valikoiman moottoreita.

Fiat sedan. Helmikuussa.

1.4 16V bensiini saannot 120 hv GLP saavuttaa variantti runkoon kolme tilavuutta (porrasperä) tyyppi Fiat, koska toistaiseksi ainoastaan ​​se tarjotaan 5p ja SW. Julkistaa kulutus 4,7 l / 100 km.

Honda Civic 5 oveaHonda Civic 5-ovinen. Maaliskuussa.

Bensiinin versiot on ensimmäinen päästä tähän kymmenennessä polvessa Honda Civic 5-ovi, joka Se kasvaa 13 senttimetriä verrattuna sen edeltäjä. Kaikki moottorit ahdettu, mukaan lukien 1,0 kolmen sylinterin 129 hv nelisylinterinen ja 1,5 182 hv.

Honda Civic 4kpl. Toukokuussa.

4-oven rungon Japanin kompakti aloittaa matkansa ainutlaatuisen valikoima bensiini- ja on odotettava, kunnes vuoden loppuun dieselmoottoreiden markkinoidaan. Ne tulevat kerrallaan elinten 4 ja 5-ovinen, oletettavasti jonka 1,6 i-DTEC 120 hv Voisin olla kahden kytkimen ja 9 nopeutta.

Honda Civic Type R. lokakuussa.

Radikaalein versio Kansalaisten, Type R, Se päättyy vuoden. Väli on suurempi kuin nykyinen akselia. Tulee olemaan vain viisiovinen variantti, ja kuten nyt rakennetaan Britannian tehtaan Swindon.

Hyundai i30. Tammikuussa.

Uuden Hyundai i30 tulee myyntiin tammikuun lopussa. Tämä on täysin uusi malli, joka muuttuu kaikissa osissa. Suunniteltu, kehitetty, valmistettu ja kehitetty Euroopassa, myös julkaissut uuden multimediajärjestelmä entistä liitettävyys.

Hyundai sähköinen Ioniq. Tammikuussa.

Myynnin versio sataprosenttisesti sähkö Hyundai Ioniq on viivästynyt tammikuuhun 2017 odotetusti loppuun mennessä 2016 tulee olemaan useita 280 km, ja latausaika 12 tuntia normaalia verkkoliikennettä ja 4 25 h seinään laturi. Luokan maksaa 34500 euroa versio, 37000 euroa ja 39500 Techno tyyli.

Diesel Hyundai Genesis. Huhtikuussa.

Huhtikuusta nostaa moottorin perhe Genesis G90 sisällyttämällä 2.2 CRDi myös asennettu Santa Fe ja Grand Santa Fe. Se tarjoaa 200hp ja liitetään automaattisella 8-nopeuden.

Hyundai Ioniq hybridi plug. Kesäkuussa.

ekologinen tarjous Ioniq kasvaa kolmannen version. Kesäkuusta myös markkinoidaan Ioniq Hybridi plug. Hyväksyi sen sähköliesi on 50 km.

Hyundai i30 SW. Heinäkuussa.

Uusi Hyundai i30 Se ensi-tammikuussa viisiovisena elin. Kesällä se tarjonnan lisäämiseksi runkoon perhe SW. pintamateriaalit ja moottorit jakaa muun i30.

Hyundai i30 N. syyskuussa.

I30 on myös sen GTI-versio. Ottaa nimi talon urheilu, allekirjoitettu N. on 260 hevosta, otettu 2 litran turbo. Se ylimitoitettu jarrut ja tasauspyörästön.

Jaguar XF Sportbrake. Syyskuussa.

Jaguar retraces hänen askeleensa ja palauttaa projekti sanotaan luovuttu. Lopuksi siellä on tutumpi elimet Jaguar alueella, ensimmäinen alkaen iso sedan XF. Kuten edellisen sukupolven Jaguar käyttää uudelleen Sportbrake nimi Tällaisella elimellä, tämän sukupolven, se on enemmän kuin ammunta jarru käsite.

Lexus IS 300H. Tammikuussa.

Aiemmin tänä vuonna saavuttaa päivittäminen hybridisedan Lexus IS 300h, jonka kansainvälinen esitys on tammikuussa. Odotetaan ottavan ominaisuuksia urheilullisempi, sen mukaisesti, mitä olemme nähneet RC coupe, hienovaraisia ​​muutoksia sisällä ja suuri keskeinen näyttö helpommin luettavissa muotoilu.

Maserati Ghibli. Lokakuussa.

houkutteleva luxury sedan Maserati Ghibli saa joitakin parannuksia ympäri kesällä. Ei radikaalia muutosta, vaan voidaan puhua päivityksen joidenkin viimeistely ja laitteet ovat parantuneet.

2017 Mazda3Mazda3. Tammikuussa.

Päivitetty kompakti merkki, Mazda3, joka lisää esteettisiä yksityiskohtia, jotka tarkentaa tuote ja viedään alue G-Vektorikäyttö Ohjausjärjestelmä (Jo saatavilla Mazda6), Jolla turvataan pitoa. Parantamalla ja lisäämällä ajomukavuutta matkustajille.

Mercedes E Class All Terrain. Helmikuussa.

Allekirjoittamisen tähti haluaa kilpailla Audi A6 Kaikki Road version kehitetty E-luokan omaisuus ja Mercedes on kutsunut All Terrain. Muun muassa sillä on korkeus vaihtelee ilmajousitetun ja suoja polkuja alhainen.

Mercedes E63 AMG Estate. Heinäkuussa.

Tuttu versio E63 Kesällä tulee samaan liikuttelun kaksinkertainen turbo 4 litraa käytetään sedan eli moottorien 571 hv ja 612 hv S versio. Neliveto on vakio.

Mercedes S-Class elokuussa.

Periaatteessa se on yksinkertaisesti päivitys Mercedes S-Class ei liikaa teknisiä parannuksia suunnitellaan. Mitä olen julkaissut lippulaiva tuotemerkin ovat melko uusia, mitä osalta loppuun ja laitteita.

Opel Insignia Grand Sport. Toukokuussa.

strategiamallin opel, Uuden Insignia Grand Sport ei ole ainoastaan ​​suurempi, vieressä 4.9m, tehokas ja on suuri edistys liitettävyys. mutta myös opel ímprobo on tehnyt painoa säästävä työtä, joka tekee lähes 200 kg sytytin ja parantaa yhteen heikkoon edellisen sukupolven, mikä säästää polttoainetta ja parantaa dynamiikkaa edellyttää. Grand Sport on viimeinen viisiovinen versio.

Opel Insignia Grand SportOpel Insignia Maa Tourerin. Joulukuussa.

Suunniteltu alkaen Insignia Sports Tourer, on tarkasteltava ja matkailuautoja kehon kanssa parani maavara. Tällöin siirto moottoreille ei olla suoria ja kokonaisuudessaan versiot joten ei esiinny Country Tourer ja päinvastoin. varten Geneven autonäyttely 2018 syntyminen ultradeportiva version odotetaan palauttaa kirjainlyhenne GSI.

Restyling Peugeot 308. Kesäkuussa.

Peugeot 308 koskettaa juuri päivittämään kuva uudelleen ulkoa ja sisältä. Suurin mullistus on kehitys i-Cockpit grafiikalla ja näytöt iltansa SUV 3008.

Peugeot 508. Joulukuussa.

Hänen projektio on sen runkona arkkitehtuuri EMP2 kääritty elin rikkoa määräyksiä luokan suunnittelun, korkeus tai leveys. myös muotoilu hieno laji kuin perinteinen sedan.

Porsche Panamera. Huhtikuussa.

Koko vuoden Porsche Panamera sisällytetään versiot nelivetojärjestelmä V6, 4 E-Hybrid (462 hv) ja eri toimitukset Executive (laajennettu akseliväli), joka johtaa Panamera 4 E-Hybrid Executive, 4S Executive ( 441 hv) ja Executive Turbo (549 hv).

Renault Megane Hybrid Assist. Huhtikuussa.

markkinointi pienikokoinen Renault Mégane 1,5 dCi moottorin kanssa, jota oli täydennetty toinen sähkömoottori, generaattori, aikana, jolloin enemmän kiihtyvyys on tarpeen: toimittaa sitten 10 kW ja 15 Nm. Se tarjoaa 110 hv ja yhdessä käsivalintaisen vaihteiston kanssa kuusi vaihdetta.

Seat Leon Cupra. Helmikuussa.

Päivittäminen alue Seat Leon huipentui ulkonäkö tehokkaampi Leon Cupra R mennessä elinten kanssa 5 ovi, SC (3 portit) ja perhe ST. Sen lisäksi, että parannukset laitteiden ja suunnittelun viimeinen restyling vaihteluvälin versio vallan lisäämiseksi sen 2,0 TSi että 300 hv ja voit ottaa kaikki neliveto.

Skoda Octavia 2017Skoda Octavia ja Octavia Combi. Helmikuussa.

muutokset suunnittelu ja lisää sarja elementtejä laitteet Skoda Octavia ja Octavia 2017 Niistä varusteet taulukoita lentokoneen, uusia tiloja sisällytetään tallettaa tyyppiset juomat, ohjauspyörän lämmitys tai tallennettujen avainten valta-asemiin paikkaa ...

Volvo V90 Cross Country. Maaliskuussa.

Kun hinta on 56873 euroa, volvo Hän myy SUV version alue 90 (V90 Cross Country) kehitetty perheen ruumiin. Kanssa 4,94 m, pienin paino 1920 kg tulee ja kyky estibaje sallia laskemalla osastojen lattian alle, saavuttaa 913 litraa.

Volkswagen Golf. Helmikuussa.

Saapuu autoliikkeiden uudelleensuunnittelua Golf VII mukana laitteiden liitettävyys ja multimediataidetta, enemmän läsnä kosketuksen komentoja, instrumentointi "virtuaali-" ja turvaominaisuuksia.

Volkswagen Arteon. Heinäkuussa.

Volkswagen on Arteon CC korvike, vaikka sen tarkoitus on pyrkiä suurempi kohdennettua ylellisyyttä paikannus, mitä on enemmän tekniikkaa ja todennäköisesti suurempi koko.