Volkswagen T-Roc: uusi VW SUV saapuu myöhemmin tänä vuonna

2018 VW T-Roc lähtölaskenta Saksan uuden SUV2018 VW T-Roc lähtölaskenta Saksan uuden SUV2018 VW T-Roc lähtölaskenta Saksan uuden SUV2018 VW T-Roc lähtölaskenta Saksan uuden SUV

Hyvät naiset ja herrat, kaikki te, uusi Volkswagen T-Roc. Nyt, Uusi kompakti SUV Volkswagen Cabrio ei ole kuin prototyyppi tapasimme Geneven autonäyttely 2014; tuotannon malli tulee olemaan Käytännön viisiovinen elin ja ylläpitää nimi julkaistiin, joka muistuttaa Tiguan ja Touareg, mukana on muunnelma Englanti sana "rock", istuttaa offroad ja crossover luonne.

Tuotettu Portugalin tehtaan Setubal Ryhmä alustan MQB, Volkswagen T-Roc osuma markkinoille myöhässä marraskuu, aluksi viisi moottoria, kolme bensiini 1,0, 1,5 ja 2,0 joilla on valtuudet 115, 150 ja 190 hv. Omalta dieseli, alue käsittää 1,6 ja 2,0 TDI yksiköt 115 ja 150 hv. Kuten tavallista merkki, ei pulaa koko alueella varustettu variantit 4MOTION ja kahden kytkimen DSG seitsemän nopeuksilla.

vastuussa Volkswagen vaatimaan, että Uuden VW T-Roc Tämä ei ole johdannainen tai Golf "veli" pienin Tiguan, mutta uusi konsepti, jolla on oma muotokieli ja korimalli. niiden mitat ovat hyvin samanlainen Golf, kanssa 4,23 m pitkä, leveys 1,82 m ja korkeus of 1,54 m, eli hieman lyhyempi, mutta leveämpi ja korkeampi kuin Golf. Joten, julkistaa runko 400 litraa ja merkittävä tasoja viihtyvyyteen.

Meillä on ollut tilaisuus tehdä Lyhyen koeajon kanssa bensiini variantti 3 sylinteri 1,5 TSI. Sen suorituskyky on mahtava ja on erittäin nopea, helppo ja hauska ajaa.

Volkswagen T-Roc: sisustus

sisällä VW T-Roc rikkoo perinteet ja tuo erityistä koristeet kirkkaita värejä, jotka houkuttelevat paljon huomiota. Nimittäin lisää "rykelmä" digitaalinen kuin varustellun tuote, käänny edellyttäen TFT suuri näyttö.

useammat matkustajat "kytketty" nauttivat VW kyytiin T-Roc. Kautta kelluva konsoli Peili Link Interface ja palvelu "WiFi hotspot", Liitäntävaihtoehdot useita käyttäjiä, jos he ovat asennettuna älypuhelimet Apple ja Android sovelluksia carplay Auton.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Erityiset ALL SUV markkinoilla: testaus, todellinen kulutus ...

- Uusi Volkswagen Polo, loppuun mennessä 2017

- Kaikki uudet suunnitelmat ja tulevaisuuden Volkswagen autojen