Upseeri! Seat Arona: nousimme SUV saapuvat marraskuussa

Istuin Arona: se on uusi SUV kuvatIstuin Arona: se on uusi SUV kuvatIstuin Arona: se on uusi SUV kuvatIstuin Arona: se on uusi SUV kuvat

Kunta Zaragozan maakunnassa, Ateca, yksi kuuluvat maakunnan Santa Cruz de Tenerife, Arona. Espanjan maantiede siirrymme puoleinen istuin, joka on juuri esitellyt uusi perheenjäsen SUV, jälkeen Ateca Seat. istuin Arona Toinen malli on tehty MQB alustalla A0, kun äskettäin esittänyt Seat Ibiza, ja merkitsee merkinnän tuotemerkin segmentissä pienten katumaasturit, kilpailevan muun muassa malleja, kuten Renault Captur tai Peugeot 2008, tai vielä llagar Hyundai Kona tai Kia Stonic. Se rakennetaan tehtaalla Martorell Istuin kaikille ja tulee olemaan keskeinen rooli espanjalaisen tuotemerkin.

Toistaiseksi vuonna 2017 Istuimen Arona edustaa jo kolmas julkaisu tuotemerkin jälkeen uudelleensuunnittelu Seat Leon ja saapuminen viidennen sukupolven Ibiza. se edustaa Toisen SUV tuotemerkki, kunnes tulo uusi malli 5-7 paikkaa, joka tullaan julkaisemaan 2018, mikä Skoda serkku Kodiaq, vaikka luultavasti Istuin on hieman pienempi kooltaan.

Arona kuvakseen leima Seat alue, jossa ajovalot ja takavalot kolmion muotoisia ja LED-tekniikalla. nurin bicolor LED ympäröivän valon punainen ja valkoinen. Pyörän, kaikki kuljettajan suuntautunut. istuimet ovat kirjekuoreen ja mukavia. Hyvin muokattavissa, voimme pelata kankaita, sävyt ja värit uudessa Arona. siellä jopa 68 mahdollisia väriyhdistelmiä. Esimerkiksi konsoli on maalattu sopusoinnussa kojelautaan ja katto voi olla harmaa, musta, oranssi tai samanvärinen kuin kehossa. FR viimeistely käytettäessä ilmajousitus on kaksi asetukset ja Seat Drive Profile, jonka avulla voit valita neljä ajotilaa: Normaali, Sport, Eco ja yksittäisiä. Pinnat käytettävissä Seat Arona olla sama kuin Leon, Ateca ja Ibiza: Reference, tyyli, Xcellence ja FR.

istuin AronaSeat Arona: isompi kuin Ibiza

Uuden Seat Arona tekee pohjan uuden Ibiza, vaikka niiden toimet ovat edullisemmat: toimenpiteet 4,13 metriä pitkä, 70 enemmän kuin Ibiza mm, ja 99 mm korkea, jopa 1,54 metriä (Verrattuna yksi hänen kilpailijansa, uusi Renault Captur korkeus on 1,56 metriä, enemmän). Seat Arona ja antaa suuremman maavaran ajamisesta maastossa (jäljempänä suspensio nostaa runko 15 mm enemmän kuin Ibiza) Ja suuremman liikkumavaran edessä ja takana. myös suurempi runko, joka ulottuu 400 litraa kapasiteetti (355 litraa Ibiza).

Seat Arona, asennettuja

Sen kompakti muotoilu ja sen suuri ajoasennon ansiosta istuimet Arona täydellinen päivittäin kaupungin autossa, mutta myös meidän Jännitystä lomille. varustaa järjestelmät ajo tuki tunnetut tuotemerkit: assistentti automaattinen hätäjarrutus, mukautuva vakionopeussäädin, assistentti autonominen ajo liikenneruuhkista, mäkilähdön avustaja, väsymys detektori, jarrutus multicolisión, peruutuskamera ... Eikä loppumassa kannalta liitettävyys Full Link System Älypuhelin yhdistävät auton Car Play Apple, Android Auto Mirror Link.

Seat Arona 2017Alue ja moottorit

Pikku Istuin Arona mukana kolme bensiinimoottorit, alumiini lohko: yksi 3 sylinteri 1,0 TSI, kaksi voimaa, 95 CV käsivalintaisella vaihteistolla viisi suhteita, ja 115 hv, joka on jo manuaalinen kuusivaihteinen vaihteisto tai DSG dual-kytkin seitsemän suhteita. Ja uusi nelisylinterinen 1.5 TSI 150 hv, varattu yksinomaan urheilullisemman FR-versio, liitetty 6-nopeus manuaalinen siirto.

Edellä Diesel, Seat 1.6 TDI Arona varustaa 95 ja 115 CV. 95 versiota voidaan valita viisi-vaihteinen käsivaihteisto tai DSG seitsemän, ja 115 hv käsin kuusi. että puolivälissä 2018 saapumisen välillä 1,0 TSI moottori 90 hv paineistettua maakaasua (CNG) odotetaan.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Kaikki tulevaisuuden suunnitelmat Istuin

Seat Ibiza ja uusi SUV Arona, maakaasu versiot

Istuin mallit jossa hinnat