Kaikki uudet pienet SUV tulossa ja markkinoiden

Tulva uusia SUV: kaikki pikku tulevinaTulva uusia SUV: kaikki pikku tulevinaTulva uusia SUV: kaikki pikku tulevinaTulva uusia SUV: kaikki pikku tulevina

Geneven autonäyttely Voit todistaa syntymistä SUV kaikissa segmenteissä markkinoilla, koska se on eräänlainen ajoneuvo, joka vielä kuohuu ja yhä enemmän kiinnostusta yleisön keskuudessa. Ei valmistaja haluaa pysyä poissa tällä tavalla eikä vain määrän lisääminen mallien, mutta myös laadun ja hienostuneisuutta sen, joilla on korkeampi teknologinen sisältö ja vahva muotoilu, joka ei ole ristiriidassa monipuolisuus. Tällä kertaa keskitymme suoraan pienempiin malleihin, jotka ovat tulleet markkinoidaan, mutta myös tulee markkinoille seuraavien kolmen vuoden aikana.

Kaksi uutta SUV Skoda Yeti SUV ja Fabia

Yksi 2017 pelaajia Se on varmasti Skoda Yeti uusi, jotain suurempaa kuin nykyinen ja näyttelytila ​​suunnittelu hyvin ylärivi Kodiaq, kanssa ajovalaisimet jaettu, merkitty sivusuunnassa kylkiluun ja vankka ulkonäkö, koska vähemmän lasin pintaan, jolla on korkeampi arkki. Koko voi kilpailla lähes tasavertaisesti kompakti SUV segmentissä, koska kasvettua tarjoaa parempaa sisätiloja ja runko, kaksi niistä harvoista asioista, joka erotti hänet malleja kuten Volkswagen Tiguan, jolla jakaa MQB alustan Ryhmä. Ja myös Ateca Seat.

mennessä alla Yeti, ja aina kuitenkin sille Skoda brändi, siellä on tilaa toiselle pieni maastoauto myös käyttää ja nuorekas lähestymistapa, joka perustuu Fabia ja kehystetty B-segmentin autojen. Käynnistää vielä vahvistamaton, sitä odotettaisiin ei ennen 2019. Se vie saman Alustapehmustejärjestelmissä Arona... joka sitten puhumme.

Niin tulee uusi Skoda Yeti

Skoda Fabia maastoautoSeat Arona: maastoauto Ibiza

istuin Arona, jotka tulevat ennen hänen veljensä Skoda markkinaosuuttamme niin arkkitehtuurin ja mekaanisen hänen ja muiden pienten SUV, joka käynnistää kaikkien merkkien VW Group. Vaikka Audi, Q1 niin minä puhua. Ateca pikkuveli Uusi alusta iltansa Ibiza, Se esitetään muutaman viikon ja on saatavilla joulukuu, mutta sitten marraskuun se voidaan nähdä autoliikkeiden brändin ja tilauksia. Se on epäilemättä yksi lupaavimmista malleista.

Niin tulee Seat Arona

Volkswagen Polo Roc

päälle Istuin varsinainen perusta Arona Olemme jo todenneet, että monet SUV saapuu sen Automotive Groupin ja tietenkin yksi heistä on Volkswagen-merkin. Polo, siksi on myös niiden erityinen versio todocamino, jonka kuva olemme tienneet ja miltei vuonna T-Roc käsite. Tämä prototyyppi kehittynyt linjat suunnitella auton, joka vapautetaan, kun Polo ensiesiintymisensä uuden sukupolven ja siksi uudelle alustalle. Toinen malli mielenkiintoisempaa.

Tämä on VW Polo SUV

VW Polo maastoautoMini Countryman: BMW: vaihtoehto

Et voi olla huomaamatta tässä kokoelma parhaita pienen SUV tulossa mini Countryman, Juuri yksi uraauurtava malleja segmentissä ja juuri täysin uusittu. Uusi Mini Countryman kasvanut lähtien uusi modulaarinen arkkitehtuuri etuveto BMW Group josta myös tulee ulos X1, Esimerkiksi myös sitoutunut ylellisin ja yksinomainen kasvot luokan unohtamatta urheilullisen puolella. Se on ensimmäinen laittaa kortit pöydälle.

Tämä on uusi Mini Countryman

mini CountrymanSmart SUV: kehitys Renault?

ja varma Mercedes myös tulee pelata Jos BMW ja Audi pelin, eikö? No, itse asiassa, ja se on periaatteessa Filia kanssa Smart. Olemme jo puhuneet tästä hankkeesta koskaan veloiteta vähitellen muodostaa (voit lukea alla olevaa linkkiä) ja ovat suora kilpailija Mini Countryman ja Audi Q1. Se annettiin synergia Renault, se on nyt spekuloitu, että Se voi kehittyä näyttäviä kwid, mallin että Ranskan brändi myy Intiassa.

Niin tulee Smart SUV

Opel Crossland X: yksi ensimmäisistä

Sisällä yleislääkärin valmistajille tuotteet kehittyvät jatkuvasti. Opel on esimerkiksi osallistunut merkittävällä panoksella Segmentin kuin uudistetun Mokka X ja ennen kaikkea uudet Crossland X saapuvat pian, malli, Se kattaa ontto Meriva muuttamassa käsite tila-auto, yhä vaati crossover tai maastoauto. Auton mielenkiintoisempaa kilpailevat myös uusia Mitsubishi ASX, Suzuki Ignis tai päivittäminen Fiat 500X, joista olemme jo puhuneet muissakin yhteyksissä.

Tämä on Opel Crossland X

Stonic Kia ja Hyundai SUV: Blood Brothers

Puolestaan ​​puhua ryhmä Hyundai / Kia luonnollisesti myös ehdotuksia pieni SUV. Tällä hetkellä olemme tunteneet kautta käsitteet kuten Kia Provo, mutta koska ne on vahvistanut omia tuotemerkkejä. Ensimmäinen asia, sinun pitäisi saada olisi malli Kia, jonka Nimi voisi olla Stonic. Se on crossover noin 3,8 metriä pitkä, coupe ulkonäkö ja hyvin urheilullinen, se voi saada virtansa hybridi voimansiirto johdannainen käyttämällä nykyisen Kia Niro, liitetty automaattiseen kaksoiskytkinvaihteisto ja 7 nopeuksilla. bitti kun sen ulkonäkö meidän pitäisi tietää allekirjoittanut Hyundai vaihtoehtoisia.

Niin tulee Kia Stonic

Kia StonicNissan Juke: vallankumouksellinen

Vaikka jos puhumme suunnittelusta ja urheilullisuutta, meidän on pysäytettävä Nissan Juke, yksi kuljettajien luokan, aina omaperäisimmistä ja valmistelee jo toista sukupolvea. Tämä yllättää epäilemättä nähnyt valossa ja käsite Gripz, joka Nissan sanoi tuolloin, että merkitsisi sen kehitystä suunnittelussa. luultavasti Lopullinen malli paljastetaan syksyllä 2017, on myös tiettyjä piirteitä uuden Micra, aina rohkea ja hilpeä kosketuksen sekä tarkistettu parantaa ajomukavuus ja alustan käyttäytymistä.

Siitä tulee Nissan Juke

Audi Q1: ylellisin

Suljemme tämän valinnan pienten SUV viimeinen jäsen jäljellä Volkswagen-konsernin, Audi. Rupert Stadler ja eteni tuolloin "ei olisi Q malli kunkin numeron". Markkinat näyttää valmis hyväksymään sen ja varmasti ja MQB modulaarinen arkkitehtuuri, Myös kun saat ensimmäisen istukan Arona. Audi Q1 se on kaikkein kaupunkien vaihtoehto tuotemerkki, esittelee yksinoikeudella mutta yhteiset tekniset elementit lähestymistavan jättäen alkuun Audi Q2 lisävarusteena melko löysempi kokoa.

Niin tulee Audi Q1

Saatat myös olla kiinnostunut:

Nissan Juke, Renault Captur ja Peugeot 2008, mikä on parempi?

Katumaasturit enemmän tilaa sisällä

20 myydyin SUV markkinoilla