SUV vallankumous: kaikki uudet pienet saapuvien

10 parhaan pienten SUV tulee markkinoille10 parhaan pienten SUV tulee markkinoille10 parhaan pienten SUV tulee markkinoille10 parhaan pienten SUV tulee markkinoille

Jos kompakti SUV segmentti on uudistettu ensimmäisen kuukauden aikana täysin tullut uusia Kia Sportage, Ateca Seat, Volkswagen Tiguan, ja yritys, nyt katsoa alas nähdä mitä tulee. Kaikki valmistajat ovat jo vetoa uusia pieniä maastoautoalaan, että se tuli muotia Nissan Juke ja nykyinen Super myynti kasvoi Renault Captur, Peugeot 2008 Jeep Renegade, Fiat 500X... No, tämä on vasta alkanut. Tulevina kuukausina yltävät ja ennennäkemätön tulva uusien autojen tähän luokkaan; Niin paljon on sen kasvua, jota monet analyytikot jo harkita päätyvät "tappaminen" tavanomaisen utilitaristinen. Esitämme paras pieni maastoauto 10 he saapuvat.

Kia mini SportageKia A "mini" Sportage 2017

Kia laskeutuu 2017 kategoriassa uudella SUV pienempi kuin sen Sportage: jo vahvistanut Korean brändi. Sillä hetkellä hänen nimensä ja hänen lopullinen kuva on tuntematon, mutta se voisi perustua Kia Provon näet valokuvia, joka on käsite näimme jonkin aikaa Geneven autonäyttelyssä. Tämä uusi pieni maastoauto Kia Se voisi mitata noin 4 metriä pitkä, ja se näyttää voi vapautua bensiinimoottori sylinterit 3 turbo 100 120 hv teho.

Pieni SUV tulevaisuus Kia

Smart A Forfour SUV kaupungille

fiksu Lisäksi se kasvaa brändin ja alue. Yksi hänen tulevasta kehityksestä on pieni maastoauto myös kehitetty Renault. Sitä voisi kutsua Forfour SUV, tai Formore, kuten jo suodatettu Saksasta. Projektin, jo käynnissä, tulisi sijoittaa myöhemmin toiseen lähes kloonisia SUV Renault, joka voidaan sijoittaa alle nykyisen Captur. Molemmissa tapauksissa lähettää hyvän suunnittelun ja dynamiikkaa, mukana tavalliseen tapaan takana moottori ja takaveto. Lupauksia.

Tulevaisuus Smart pieni maastoauto

Arvioi auton ilmaiseksiDacia: "mini" Duster 2018

Dacia myös laajentaa tarjontaan tulevina vuosina. Hänen suurin yllätys on "mini" Duster, uusi pieni maastoauto jolla "syö" markkinoilla. Tällä hetkellä, ei ole virallista nimeä, mutta voisi perustua uuteen Renault kwid, auto, joka myy jo Intiassa hintaan, joka Euroopan pitäisi olla välillä 6500 ja 7500 euroa. Siellä, että malli Sitä markkinoidaan pienellä bensiinimoottori 799 cm3 ja 54 hv, ponneainetta josta 3,9 l / 100km kulutusta homologoituja Kiinassa. Dacia varustaa tulevaisuus Euroopassa ilmakehän bensiini 75 hv 1,2, Vaikka logiikka asettaa kolmen sylinterin bensiini 0,9 TCe 90 hv ja diesel 1,5 dCi 90 hv paras mekaaninen vaihtoehdot autosta, jonka pituus ei saa olla yli 4,10 metriä. Näemme.

Pieni maastoauto Dacia tulevaisuudessa

Istuin: "mini" Ateca perustuu Ibiza 2017

kanssa Ibiza lyhytaikaiseksi tekninen lähtökohtana ja rakenteellinen, Istuin käynnistää vuonna 2017 sen SUV pieni. Tämä oli jo vahvistanut Espanjan tuotemerkki, joka toivoo myös hyötyä menestys, että tuntuu, joiden tarkoituksena sen uusi kompakti SUV, The Ateca. Hetki hänen nimensä ei myöskään tunneta. Tulevaisuudessa malli tulee mitata ympäri 4,10 metriä pitkä ja vetoa uusimmat moottorit Diesel 1.6 TDI ja 1.4 TSI bensiinin. Dynamiikkaa ja hyvää tilaa, pitäisi myös olla vahvuudet, koska ne ovat jo Seat Ateca.

Tulevaisuus pienten SUV Seat

Volkswagen: Polo SUV 2018

Volkswagen on jo vahvistanut, että toisen auton valmistetaan sen Navarra tehdas... ja se on teidän Polo tulevaisuudessa maastoauto. tuotanto alkaa vuonna 2018 ja tahtoa, sekä istuin, utilitaristinen arkkitehtuuri Volkswagen-ryhmään. Se näyttää olevan Tiguan asteikko pitäisi mitata noin 4,20 metriä pitkiä ja sisältävät paljon tekniikkaa meillä on jo uusimmat mallit Volkswagen. Se voisi esitellä puhtaasti kaupunkien tiedotteet, uusi dieselin TDI ja TSI bensiinin, ja vielä enemmän versioita Camperas AWD. Saksasta sanoa niiden keskimääräinen hinta olisi noin 17000 euroa.

Pieni SUV tulevaisuus Volkswagen

Volkswagen Polo maastoautoOpel: Meriva on SUV 2017

opel on jo Mokka, mutta alla, otetaan käyttöön uusi malli ensi vuonna. Se tulee olemaan Meriva, että vaikka pidät elin Pikkubussi myös hyväksyä SUV-versio. Luopumatta niiden tunnetun toiminnallisuuden ja kompakti koko, se vie tällä kertaa estetiikka kaikin tavoin kilpailla segmentissä enemmän asiakkaiden kysyntää. Ne rakennetaan viereen Meriva tila-auto on Opelin tehdas Figueruelas, Zaragozan ja eriyttää voisi lisätä nimen "Rocks"Kuten nykyisessä Opel Adam. Se alkaa uuden alustan modulaarinen ja käyttöön tehokkaampia moottoreita tasalla. Monet heistä ovat mainostetaan sellaisenaan kolme sylinterin, joten toivottavasti bensiini Näiden uusien 1,0 Turbo 105 hv. jo dieseli, työntövoimalaitteet 1,6 litraa ja variantteja 110 ja 136 hv, pitäisi olla niitä, jotka monopolisoida ydin tarjouksen.

Pieni maastoauto Opel tulevaisuudessa

Hyundai: pieni SUV horisontissa

Hyundai Se on jo käynnistetty Joissakin kaupungeissa Aasian markkinoilla Kreeta, SUV monia esteettisiä ominaisuuksia Tucson. Euroopassa on jo vahvistettu Kia, brändi on pieni SUV tulevina vuosina, mutta nähtäväksi, onko se tulee olemaan johtaminen saman Kreetan... ja vaikka sitä kutsutaan sekin. Nyt voimme todeta, että tämä malli on valmistettu pesää menetelmiä, joilla varmistetaan 'jäykkyyttä ja keveyttä', ja on kolme mahdollista moottorivaihtoehtoa: bensiinin 1.6 Dual VTVT 123 hv, 1,6 CRDI 128 hv ja 90 hv 1,4 CRDI. Pidämme raportointi ...

Tulevaisuus pienten SUV Hyundai

Nissan: potkuja, globaali pieni maastoauto

Nissan on jo esittänyt Kicks, uusi Global pieni maastoauto tuotemerkin käynnistettiin 80 markkinoilla maailmanlaajuisesti. Puoliväliin kooltaan Juke ja Qashqai, tänä kesänä julkaistaan. Ei vahvistusta vielä siitä päästä Länsi-Euroopan markkinoilla, Uuden Nissan Kicks, jolloin sen suunnittelu Kicks Concept esitetty Sao Paolo Hall vuonna 2014, Se on kehitetty Nissan V alustan (B segmentti, joka perustuu, esimerkiksi, Nissan Micra tai maaliskuussa). Kooltaan tulee puolitiehen Kyllä a Juke ja Qashqai: eli se puhuu jo kokoa 4,30 metriä pitkä, noin 17 cm pidempi kuin ensimmäinen ja noin 8 lyhyempi kuin Qashqai. Tällä hetkellä ei ole mekaanisia alue ilmoitti, mutta kaikki viittaa siihen, että sen olisi otettava vähintään bensiinimoottorit 1,2 DIG-T 115 hv ja 110 hv 1,5 dCi, versiot etu- ja kaikki neliveto. Näemme, jos se tulee Eurooppaan.

Tulevaisuus pienten maastoauto Nissan

nissan KicksAudi: Q2, ja saada valmiiksi syksyllä

Jo esittänyt, olemme pystyneet ajamaan koska tämän vuoden heinäkuussa, voit kysyä ... ja tänä syksynä näemme jo markkinoilla. puhumme Audi Q2, pieni maastoauto, joka avaa tuotemerkin sijoittaa sen alle nykyisen Q3. Cpäälle 4,19 metriä pitkä, reilusti yli neljän metrin päässä Audi A1 ja pysyy 13 senttiä uusittu Audi A3. Se on tunnettu ottaa hyvä puunrungon 405 litran vetoisessa hyvä sisätiloja ja hyvää dynamiikkaa. hetki, testasimme versio 1.4 TFSI 150ps bensiini teho, sylinterin sammutusjärjestelmän alueella välillä 1400 ja 3200 rpm.

Tulevaisuus pienten maastoauto Audi

Citroën: e-Mehari, alkuperäisen panoksen

Päädyimme uuden Citroen E-Mehari, pieni maastoauto voit jo ostaa ja edustaa veto varmasti omaperäisimpiä kaikista. Tämä uusi sähköauto on uudelleentulkinta Mehari 1968, yksinkertainen ja kevyt muunneltavissa ABS-muovia runko. kanssa kuva selvästi yhdistää suunnittelu Cactus Citroën C4, gaalassa tuotemerkki on turvautunut valmistajalle Bolloré sähköauton asiantuntija antaa elämän autoon. Suunnittelu tehdään allekirjoittamalla kaksi Chevronit, kun taas alustan ja polttoaineen kotoisin Bolloré sukupuuttoon sininen kesä, vaikka kokoaa että Breton ryhmän tehdas PSA Rennes. Olemme jo todistettu. Vuonna linkistä löydät kaikki tiedot.

Uuden Citroën E-Mehari

Saatat myös olla kiinnostunut:

10 SUV arvostetuin espanjalaiset

Osto-opas: Paras SUV suuret markkinat

Kaikki kompakti SUV markkinoilla