Uusi 2017 Ford Fiesta saavuttaa kahdeksannen sukupolven

2017 Ford Fiesta: paras kuvia2017 Ford Fiesta: paras kuvia2017 Ford Fiesta: paras kuvia2017 Ford Fiesta: paras kuvia

Uuden sukupolven Ford Fiesta ei mitään. Oval Tutustu uusia mahdollisuuksia sen onnistunut apuohjelma, joka julkaistiin vuonna 1976, uudistaa kaikilla rintamilla. Esimerkiksi kun saapuminen ylellinen versio "Vignale" 18 tuuman renkaat, Muunnos, jossa kirkas korostus SUV, Fiesta Active, ja, tietenkin, kanssa nimellä ST-Line urheilullisempi loppuun.

Koska ei vain se on muuttunut julkisivu, eli sen ulkomitat estetiikka, jossa näemme edessä on uusi säleikkö ja hyvin erilainen kuin edellinen osapuolelle alaisempi ja neliön muotoisia) takana. Se on myös yrittänyt antaa modernimman kurkistetaan, jossa on yksinkertaisempi ja vähemmän painikkeita kojelauta, parempi viimeistely ja elegantti panoraamakattoterassilla (Ensimmäinen Fiesta) jaetaan kahteen osaan, ensimmäinen voi avata.

Tähän kaikkeen lisätään teknologinen tärkeä rahti, täyden mekaanisen alueella (75-140 hv) ja erittäin tehokas, mutta myös pitää identiteetti vuosien mittaan saaneet eri Fiesta.

Takana Ford Fiesta 20172017 Ford Fiesta: teknologia, tunnuslause

Ford Fiesta 2017 se on silti hauska ajaa ja urheilullisen tuntuman kaikissa versioissa käytettävissä muutaman energiamarkkinoilla. Edellisen sukupolven oli jo myös merkki on hyvin ladattu niin pitkälle kuin tekniikka on huolissaan auto, mutta nyt se on kasvamassa. ylös 15 järjestelmissä ajo-apu tarjoaa uuden Fiestan, kaikki nivelletty 2-kamerat, tutkat 3 ja 12 ultraäänianturit seurata auton heidän 360 ja valvoa, mitä tapahtuu tiellä jopa 130 metriä edellä.

Se on ylitse koko parannettu anti-yhteentörmäyksen jalankulkijan tunnustamista joka toimii myös yöllä ja aktivoi valot varoittaa ajoneuvon. Lisäksi tulee kuin uutuus uuteen Ford Fiesta automaattinen pysäköinti assistentti, lisättyä pysäköintitoiminto akku.

Lisää kaikki tämä palkki automaattinen järjestelmä signaali tunnustamista, mukautuva ohjaus ja rajoitin risteily, varoitus sokea, rajat liikenne hälytys, varoitus turvaetäisyys ja tuen säilyttämisessä Lane varoituksen, ja olet kaikenkattava teknologinen arsenaali Pohjois-Amerikan apuohjelma.

Ford Fiesta 2017Tasolla yhteydet, Uuden sukupolven SYNC 3 Se muotoutuneet kaksi mahdollista näytöt kojelaudassa niin kelluvaA 6,5-tuumainen, ja yksi 8 tuumaa tablettityypille, väri ja suuri resoluutio molemmissa. Puheohjaus on tärkeä rooli parannettaessa kuljettajan kokemus ja älypuhelimen auton.

2017 Ford Fiesta: parempi pito, parempi dynamiikka, tehokkaampia moottoreita ...

että Uusi Ford Fiesta 2017, Se on ollut paljon painoa parantaa ajo dynamiikkaa, joka voi väittää olla hauskaa ja urheilullinen kosketus Kaikki Ford tuote. Parantaa uuden Ford Fiesta on lisääntynyt vääntöjäykkyys kokoonpano (15%) ja He ovat kasvaneet reittejä (+30 mm +10 mm edessä ja takana) ja taistelu (+4 mm) parantaa-ja lisäämällä-auton kosketukseen asfaltti. The, kevyempi, edessä kallistuksenvakain auttaa.

Jos katsomme mekaaninen osio, löydämme 3 eri mekaaniset, kaikki euro 6 ja Start-järjestelmä&Pysäytä vakiona. sisään bensiini, emäs on Uusi Kolmisylinerinen 1,1 litran moottori in valtuuksien 75 ja 85 CV, molemmat liittyvät viisi nopeus manuaalinen siirto.

Sisällä Ford Fiesta 2017Yllä voit olla huomaamatta tricilíndrico mutta myös paljon päättäväisempiä ja suosittu 1,0 EcoBoost, käytettävissä portaittain 100, 125 ja 140 hv uudella kuusi nopeus manuaalinen siirto; 100 hv versio voidaan myös liitetty automaattiseen lähetyksen. Tämä moottori, täsmentämättä Fordin malleissa vuodesta 2017 ensimmäistä kertaa tricilíndrico ominaisuus sylinteri deaktivointi.

sisään dieseli, lähettää 1,5 TDCi 85 hv, CO2-päästöt vain 82 g / km (95 g / km bensiini), ja 120 hv.

Milloin? ylös heinäkuu 2017 Emme näe sitä teillä, ja vielä odottaa hieman kauemmin saada tarkempia yksityiskohtia alue, hinta jne