Ford Kuga 2015, tulee tehokkain diesel

Ford Kuga 2015, tehokkaampi ja teknologisenFord Kuga 2015, tehokkaampi ja teknologisenFord Kuga 2015, tehokkaampi ja teknologisenFord Kuga 2015, tehokkaampi ja teknologisen

Raitista ilmaa Ford Kuga 2015. Oval esittelee mielenkiintoisia muutoksia Euroopan alueella Kompaktin SUV.

Mekaanisessa luvussa Ford Kuga 2015 Se esittää uutuuden, joissa Uusi versio 2.0 TDCi Diesel 180 hv, joka korvaa aiemmat 163 hv. Moottori diesel-versio tehokkaampi vääntö kasvaa 34,67 MKG että 40.78 mkg. Lisäksi nämä mekaaniset parannukset korostaa askel eteenpäin tehokkuuden kannalta, koska tämä variantti kulkee vähentämään CO2 taso (- 14 g / km, kun manuaalinen kuusi vaihdetta ja -19 g / km, kun automaattinen Powershift kaksinkertainen kytkin kuuden nopeus).

tarjoamalla bensiini, Ford Kuga 2015 Se tulee olemaan saatavilla Uuden moottorin 1.5 EcoBoost joka korvaa aiemmat 1,6 litraa. Tämän variantti 1,5 EcoBoost kaksi tehotasoja ilmoitti: 150 ja 182 hv. Tämä uusi bensiinimoottori on tehokkaampi vähentämällä CO2 taso välillä 8 ja 11 g / km.

Ford Kuga 2015 Runko ja teknisten laitteiden Ford Kuga 2015 parantamalla käytettävissä kohdetta sarja-. Kaikki versiot SUV Sitä tarjotaan vakiona automaattinen käynnistys ja automaattinen moottorin sammutus Auto-Start-Stop ja älykäs aerodynaaminen säleikkö, jossa on aktiivinen lähellä nopeuden mukaan.

Ystäville yhteyden, Fordin SYNC multimediajärjestelmä Kuga tapahtuu sisältää toiminnallisuuden AppLink, joiden avulla kuljettajat aktivoida sovelluksia älypuhelimet kautta äänikomentoja irrottamatta käsiä ohjauspyörästä. Osa sovelluksista jo saatavilla Spotifyn Audioteca, AUPEO!, Kyklooppi, Glympse ja Radioplayer.

turvallisuus on toinen kappaleissa kiinnitetään erityistä huomiota Ford Kuga 2015. Vakionopeussäädin jossa rajoitin Säädettävä nopeus edelleen tarjotaan vakiona, laite, joka voidaan parantaa lisäämällä adaptiivisen ohjausjärjestelmän Forward Alert (ilmoitus vaara ajettaessa ajoneuvoa vapautuu liian lähellä menossa eteenpäin) . Toisaalta, seurantajärjestelmän (tai kontrolli) Renkaan on myös vakio, joka tarjoaa muita mielenkiintoisia teknologioita kuten portti Handsfree, kulmailmaisimen Dead (BLIS), hätäjarrutustehostin kaupunki, assistentti Huolto rautatie, Kaistanvaihtovaroitin, automaattinen vaihto-Beam, Driver Alert ja System liikennemerkki tunnustamista.

Lopuksi alue 2015 Kuga tarjoaa uudet värit varten korin -Ruby punainen, oranssi ja harmaa magneettinen sekä uuden sisäväriin. Lisäksi se on myös saatavilla urheilujärjestö kit.