Mercedes mercedes GLA GLB 2018 ja 2017, uusi SUV tähti

Mercedes mercedes GLA GLB 2018 ja 2017, ensimmäiset kuvatMercedes mercedes GLA GLB 2018 ja 2017, ensimmäiset kuvatMercedes mercedes GLA GLB 2018 ja 2017, ensimmäiset kuvatMercedes mercedes GLA GLB 2018 ja 2017, ensimmäiset kuvat

segmentti SUV ei lakata antamasta uutisia tulevina vuosina. Mercedes-Benz ovat tietoisia mahdollisista tämän "pastelli" autojen markkinoilla ja aikovat käynnistää suurhyökkäyksen tällä alalla. ensimmäinen suuri yllätys ota nimi mercedes GLB, joiden kaupallinen lanseeraus on ajoitettu 2018.

Saamiemme rekonstruoida tietokoneeseen kuvilta, mercedes GLB Sitä voidaan harkita ensin "Baby Luokan G. Jos tarkastellaan suunnittelua, uusi Mercedes GLB ylläpitää monia esteettinen koskettaa prototyyppi Mercedes Ener-G-Force, mahtava konsepti 2012, jonka ominaisuudet ovat peräisin myyttinen luokka G rikkomatta siis esteettiset vaatimukset asetetaan kehoon SUV. Ei ole hänen sijaisensa, mutta hänen tyylillinen olioita kuvaavat tätä GLB monimuotoinen, enemmän ja paremmin seikkailu tyylitelty GLA.

uusi Mercedes GLB Se ei ole kova kaikkein eläimellinen käytäntö maastossa tyyppiä. Mukaan tietojen valtatie, uusi Mercedes GLB ole pelkistävä, mutta enemmän korkeutta maanpinnan yläpuolella sekä tarkemman off-road-paketti ja parempi kohtauskulma tai lähtö, vaikka on kaksi etuveto versiot. X-245 on sisäinen koodi, joka käsitellään yksiköiden tekniikan ja Daimler tarjotaan kaksi elintä, joista mahtuu viisi matkustajaa ja yksi taistelu ja pitkänomainen pituus 12 cm seitsemän paikkaa.

2017 Mercedes GLAMercedes GLA, toisen sukupolven 2017

mercedes GLA, toinen osa. Jo näet heität kanssa "naamioitu iho"Viimeistelevät set-loukkaavaa istuttaa ammuttu ja BMW X1 ja Audi Q3 uuden sukupolven, lisäksi infiniti QX30. uusi Mercedes GLA Se pysyy lähes yhtä pitkä kuin paljon kuin Renault Scenic uuden sukupolven ja säilyttävät saman 270 cm väli akselien kuin nykyinen malli, taistelu myös sama kuin paljon pitempi Nissan X-Trail, vaikka ei odota suuria parannuksia sisäiseen kapasiteettia. Mitä se on paljon enemmän tekniikkaa tulevat mukaan uutena multimedia infotainment laitteen 8-tuumainen näyttö, joka yhdistää toimintoja Apple Car Toista ja MirrorLink, tai parantaa ajo avustajat, kuten vakionopeussäädin hilloa. Ulkopuolella, uuden sukupolven reuna kammioiden mahdollisuus asennus monikeilainen valot sellaisena kuin diodien 34 ja aerodynaamisen myös parantunut.

Tuolloin alun toiminnan Toisen sukupolven Mercedes GLA (Kaupallisille markkinoille suunniteltu 2017), silmiinpistävin uutuus mekaniikka tullaan korvaa 2.1 turbodiesel uuden OM654 kantaesityksensä Mercedes E-Class ja suunniteltu mukautumaan alustoille pitkittäiset ja poikittaiset moottoriversioita täällä 150 hv 190 hv. Mekaaninen panos Renault olisi moottori 1,6 dCi 130 hv. ympärillä 2019, mercedes GLA lisäsi hänen ensimmäinen hybridi-versio, ja tilaa "sähköistää" nelisylinterinen moottori, eikä yksi kolmesta, paitsi kestävä ratkaisu muuttaa arkkitehtuurin käytössä.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Kaikki kompakti SUV hetki

- Kaikki pienet tai kaupunkien SUV että voit ostaa

- Paras SUV alle 20000 euroa