Hyundai i30 N: kirjoittamalla kappale!

Hyundai i30N, kaikki viralliset kuvatHyundai i30N, kaikki viralliset kuvatHyundai i30N, kaikki viralliset kuvatHyundai i30N, kaikki viralliset kuvat

Hyundai i30 N Se ei ole tavallinen auton eteläkorealainen valmistaja. Se on alku uuden aikakauden, syntymä uusi urheilullinen, korkean suorituskyvyn (N jonka Namyang, T & K merkki Etelä-Korea), ja pohjan viimeisen sukupolven kompakti merkki, i30, on lähtökohta. Fastback vieressä i30, Hyundai paljastettiin kaikki viralliset tiedot jonka tarkoituksena on olla yksi viittaukset urheilun kompakti segmenttiin.

Kilpailu on kovaa: Volkswagen Golf GTI ja R, Ford Focus RS, Seat Leon Cupra, Peugeot 308 GTI, Honda Civic Type R ... Hyundai pitäisi hypätä suoraan viidakkoon, joidenkin urheilutapahtumien argumentteja yrittää saada sydämeen rakastava tämän ajoneuvotyypin ja mahdollistaa sen päästä piiri takeet, mutta kaipaamaan hänen käytännöllisyys, ajonautintoa ja mukavuutta käytettäväksi arkielämässä.

Mutta usko keskiarvo on Hyundai i30 N, koska se on pikemminkin päinvastainen. Mitä näimme ensimmäinen kontakti ennen jättämisen naamioitu yksikkö: i30 N hyvin voi käyttäytyä kuten lääkäri Jekyll , Oppivainen, että etusijalle asetetaan mukavuus, mutta silmää räpäyttämättä tai benefits- Mr. Hyde -aggressiivinen, riidanhaluinen ja jossa auto vie kaikki urheilullisuus sisällä hänen. Sen 5 ajotilaa käytettävissä on paljon tekemistä tässä asiassa.

Hyundai i30N

Joten on Hyundai i30 N: mekaaninen rooli

Hyundai i30 N ominaisuus kaksi mekaanista variantteja, perustuvat molemmat samalla moottorin lohkon 2.0 T-GDI nelisylinterinen, suora ruiskutus ja ahdettu, vahvistettu, että kun erityisiä elementtejä (turbo, jäähdytys, ...) ja siihen liittyvät vain kuusi nopeus manuaalinen siirto (Sama suhteiden kaksi vaihetta) ja etuveto. Ensimmäinen taso 250 hv; Toinen puheluun suorituskykyä kit, Se menee jopa 275 hv; Sekä 36 mkg vääntöä. Ensimmäisessä kiihtyy 0-100 km / h 6,4 sekuntia ja toinen 6,1 sekuntia, saavuttaa molemmissa tapauksissa 250 km / h.

Älä odota enää versiota: tai 7DCT rebranding kahden kytkimen tai neliveto, ei voimat tulevat Honda Civic Type R tai VW Golf R. Mutta mitä meidän pitäisi odottaa, tietenkin se, että ei vain moottori on viimeistellyt tavanomaisiin i30 kuin alusta (Enhanced jäykkyys multilink jousitus takana), suspensiot (Elektronisesti ohjattu vaihdella sen jäykkyys eri asentoihin), kytkin (Suuri lujuus), lähetyksen (jossa lyhyemmät matkat) korin (Lisänä aerodynaaminen elementtejä), jarrut (17 ja 16 tuumaa ja molemmilla akseleilla) tai korkean suorituskyvyn renkaat (Michelin rengas Pirelli 18 tuuman ja 19 tuuman sekä kehitetty erityisesti tässä mallissa).

suorituskykyä kit, Lisäksi kasvava teho 25 hv, se on myös liitetty Elektroninen tasauspyörästön parantaa kaarteissa i30 N, 19 tuuman pyörät renkailla Pirelli 235/35 R19, ja Pakoputkisto Muuttuva venttiilien, jonka avulla voidaan valita eri ääniä, jotka voivat olla lähtöisin pakokaasun ja koettu esittävät erikseen matkustamoon.

Hyundai i30N

Joten on Hyundai i30 N 5 ajotilaa, käynnistää valvonta ja lisää

Eco, Normaali, Urheilu, N ja N Custom ovat viisi eri kuljettaja voi nauttia Hyundai i30 N. kaksi viimeistä ovat saatavilla peräisin "N" -painiketta ohjauspyörän. Jokainen tuo jotain Eri liikennemuotojen käyttäytymistä moottori, pysyvyys, n tyynyt, ero (Suorituskyky Kit), The osoite (E), The kuulostaa ja "Rev Matching" toiminto, kuten jäljempänä selitetään.

Kaikki tämä meidän täytyy lisätä joitakin mielenkiintoisia seikkoja urheiluosion vaikuttavat käyttäytymiseen Hyundai i30 ja luonne N. Esimerkiksi järjestelmä "launch control", jossa "N" on aktivoitu ja deaktivoitu ajonvakautusjärjestelmä; "Rev Matching", säädetään (lisäämällä, pikemmin) moottorin nopeus ajettaessa alhainen, on enemmän tai vähemmän aggressiivisia näiden muutosten; ja urheilullinen äänen vastaamaan, kiitos Elektroninen Sound Generator.

Hyundai i30N

Joten on Hyundai i30N: aerodynamiikka ja suunnittelu, toinen plus

Paremmin piirin ja mutkissa vuoristoteitä, The Hyundai i30 N On tukevasti kiinni asfalttiin. Sen lisäksi, että aggressiivisempia ilme ja deportivo, The korjailla kehon Korean kompakti oltava aerodynamiikka korkeus: Etupuskuri, taka- ja takaspoileri uuden laskun (jälkimmäinen nerokas jarruvalo kolmion) upotettu runko 4 ja 7 mm: n (Riippuen valitusta valta), uusi edessä ilmanotto, äänenvaimennin kaksinkertainen ...

Sisällä ennen kaikkea lähettää urheiluistuimet, saatavana viimeistely mokkaa ja nahkaa tai kangasta, ja yksinomainen ohjauspyörä N, sininen ompelemalla ja sivuun valitsin on kolme tilaa alkuperäisen ajo, ja toinen "N" -painiketta, jolloin saatiin urheilullinen mausteista puhuttiin aikaisemmin. Lisäksi Elektroninen kojetaulu Hän on saanut muutoksia osuneen urheilu infotaulu mieltä. Laita kuorrutus erilaisia ​​tunnuksia N hajallaan matkustamoon.

vietettyään yli 10000 kilometriä testataan ainoastaan ​​Nürburgring (Lukien 24-tunnin testijakson Green Hell), uusi Hyundai i30 N valmistetaan yksinomaan tehtaalla on merkki Tšekki (Nosovice) kaikille; Tässä mielessä tulee olemaan eri ominaisuudet eri markkinoille. Se saapuu autoliikkeiden myöhemmin tänä vuonna hinta vielä julkistamatonta, mutta mukaan Hyundai "kilpailukykyinen".

Hyundai i30N

Saatat myös olla kiinnostunut

Hyundai i30 Fastback, uusi tyylikkäämpi elin

Hyundai i30 CW saavuttaa tuttu kehon

Ajo uusi Hyundai i30