BMW X2 … ja sen kilpailijat SUV

Tämä tulee olemaan BMW X2 ... ja niin sen kilpailijatTämä tulee olemaan BMW X2 ... ja niin sen kilpailijatTämä tulee olemaan BMW X2 ... ja niin sen kilpailijatTämä tulee olemaan BMW X2 ... ja niin sen kilpailijat

kun BMW Hän näytti meille hänen suunnitelmansa tulevien vuosien aikana ensimmäinen esitys nykyisen ja toistaiseksi julkaisematonta Series 2 Tourer, meri siluetteja täytetty näytön vieressä jo ruokkii end brandin. Kiistaton aspekti tässä mallissa minibussilla että brooked ettei kaksinkertaista tulkintaa, On tehtävä selväksi, että BMW myös varattu tilaa alle varten SUV että koko. Ja että voimme nyt vahvistaa, että on BMW X2.

uuden BMW X2 se käynnistää tuotemerkin lähikuukausina (Luultavasti myöhään 2017 tai alkuvuodesta 2018) on suurempi että myös Audi Q2. 4,35 metriä pitkä, Se on myös enemmän kuin ensimmäinen Nissan Qashqai varmasti mullisti markkinat. Itse asiassa BMW suoraan asiaan koko Range Rover Evoque, jotka osaavat löytää paikkansa siellä, kompaktimpi kuin muut saksalaiset joka sitten puhuu suurella menestyksellä uhraamatta hinnasta. Vilkaisu nyt kun BMW X2.

BMW X2: mini X1

BMW X2 joka tuli markkinoille (johon Tarjoamme sen ensimmäiset kuvat X2 prototyyppi myös mukana brändikonsepti esiteltiin viime Pariisin autonäyttelyssä) Se on samaa alustaa kuin BMW X1, josta tuli viime vuonna moottori poikittainen ja esittää ajaa lippuna. Se on jaettu sen Mini brändin kehittäminen, jotka ovat syntyneet kaikki uusimmat tuotteet Mini, sekä tila-2-sarjan BMW.

Muutaman kuukauden kuluttua se tulee myös tämän BMW X2, jo ei tavoitella sekä käytännöllisyys ja suuri tila, mutta dynamiikkaa ja omaperäisyys. Nykyisen X1 on pidempi tulee tämän uuden "coupe" X, vaikka X2 on enemmän. Se tulee olemaan lähtökohtana uuden BMW, sillä ei ole enää sen tavoite saavuttaa kaksi miljoonaa autoa tuotetaan vuosittain ... koska hän onnistui.

BMW Concept X2mekaanisesti On odotettavissa, että uusi BMW X2 sisältää uusimman sukupolven moottorin tuotemerkin, laskenta, ja toisin kuin muut muun ylimmän BMW SUV Myös versiot sDrive veto yhdellä akselilla, Tässä tapauksessa olemme sanoneet johtaa. Se on enemmän kuin todennäköistä, että X2 versiota annostelee pääsy aloittaa 18d 150 hv diesel, seurata 20d 190 hv ja huipentuu 25i bensiini kanssa 231 hv teho.

BMW X2: ensimmäinen uuden aikakauden

Älkäämme nyt joka edustaa tavaramerkkiä tässä uudessa BMW X2. Riippumatta siitä, minkä BMW malli on progressiivinen, tunnistettavia, mutta koskaan sama yhdeltä kiistelty suunnittelija Chris Bangle nimeltään: Jos Mercedes voi nuorentaa kuva kuten se on tehnyt viime vuosina, miten siistiä se ei olisi nyt BMW. Lopullinen X2 on ensimmäistä kertaa sen tuotantoversio kesän jälkeen, Hall of Franckurt, jossa se näyttää sekä muutosta suunnittelussa sopivaan aikaan, näemme, että Mercedes on tullut liikevaihto ensimmäisellä valmistaja palkkio markkinoilla.

Jos annat minulle salaattia, tomaattia, etikka, öljy, ja joitakin yhteisiä mausteita, ehkä saada tehdä salaattia. Jätä se luova nero ja voit tarkistaa, mikä on todella valmistella maljan, "komponentit" Ne tulevat olemaan, mutta ehkä ei maksa edes tunnista niitä. Onko näin Karim Habib, johtaja BMW suunnittelu, eteensä tehtäväksi "BMW keksiä" silmissä yleisölle. Yksinkertaisesti se on ollut tiedossa munuaiset edestä rakentaa vapaasti, kuin jos hän saisi sieltä täältä.

uusi tyylitelty ajovalot voisi kuvitella BMW I8, mutta erittäin monimutkaisia. Jopa kuvittaja, Schulte, jossa on hyvin tietolähteet, uskoo lopulta X2 on riskialtista kuin X2 konsepti esiteltiin Pariisin autonäyttelyssä. Konsepti alkoi rohkeita ehdotuksia, syvä syvennykset sivuilla puskurin väistyä ilmaan muistuttaa Lexus tai keskiulosotolla "rusetti" Kia katoaa. Kyllä pysyy "kehto" sijasta surulliset kasvot alemman puskurin monien SUV: ei huijata silmää ja kuvitella tekevänsä Campero korkeus ja asfalttikivi käyttöä näistä autoista.

Laita vieressä BMW X4 ja tuntuvat ylikypsä, täynnä ryppyjä huppu, ajovalot lähes sulautuneet säleikkö ja takana, yrittää muistaa sen alkuperä sedan: se näyttää keinotekoinen vieressä sujuvuutta X2. Habib on uskaltanut vielä, koska silloin on Hofmeister kink takaikkuna on? Hän on tulkittu uudelleen vasta lähempänä ratkaisemaan Giugiaro 70-luvulla legendaarisen BMW M1 coupe. Jos se ei resonoi alitajuntaan, on "delocalized" oikeassa Emblem BMW, joten muistat M1 myös käytti yksi jokaisessa takakulmaan. Paksu takapilari varmistaen jäykkyys, käy selväksi, että tämä muotoilu on pitkä tie edessään, erityisesti niin monia vanhempaa veljeä.

Kilpailijat: Audi Q3

Audi Q3Nyt alkaa arvioida, millaisia Tärkeimmät kilpailijat löytävät markkinoida uusi BMW X2, ja näyttää linkin lopussa voit tarkistaa nykyisen valikoiman markkinoilla. Aloitimme Audin, korostaa, että uusi BMW X2, kuten edellä todettiin, lähemmäksi koko Audi Q3 Q2. Kaikissa näissä tapauksissa on myös laadittavat compact brändin alustan. Oletko pysyä Audi? BMW uskoo olevan käsitellyt aihetta myös sen Mini. Audi Q3 mittaa 4,39 metriä pituus ja osa hinta 31000 euroa.

Hinnat vaihtelevat ja Audi Q3

Rivals: Mercedes GLA

mercedes GLATietäen, että muoti SUV edelleen voimissaan, ja sen kilpailijat kiristetty, Mercedes on juuri ottanut käyttöön tammikuussa Detroitin autonäyttelyssä uusi GLA. Tämä SUV tulevat markkinoille alkuvuonna 2017 GLA, näyttää hieman uusi muotoilu, parannettu aerodynamiikka ja säilyttää nykyisen valikoiman moottoreita, kun taas sisältää uuden GLA 220 4Matic 184 hv. Mercedes GLA Se mitattiin 4,42 metriä ja sen lähtöhinta on myös salattu, kuten Audi Q3 on 31000 euroa.

Ja hinnat vaihtelevat Mercedes GLA

Range Rover Evoque

Range Rover Evoquesisään Land Rover tajusi, että hinta ei ole ongelma jos tuote oli houkutteleva ja viisi vuotta myöhemmin, pysyä viileänä edes tiedä tarkastella tämän onnistuneen Range Rover Evoque. Koko BMW X2 kykenee jo opfrecerse eri elimissä, mikä johtaa kokonaan uusi perhe: van 3 ovea, 5 ovet ja jopa Cabrio. Voisi ajatella jotain muuta? Range Rover Evoque mittaa 4,37 metriä ja se on lähtöhinta 35000 euroa.

Range Rover Evoque valikoima ja hinnat

Saatat myös olla kiinnostunut:

Kaikki uudet 2017 SUV, brandien

Tämä oli BMW Concept X2

Tulevaisuuden SUV kaksintaistelu: BMW vs. Audi Q2 X2