Honda CR-V Hybrid: Uusi hybridi SUV Hall of Shanghai

Honda CR-V Hybrid: Uusi hybridi SUV Hall of Shanghai

Honda Insight lopetettu, CR-Z ja nyttemmin Jazz, Japanin yritys ei ole sen Euroopan luettelo kaikista hybridi, ainoa ulkopuolinen maanosamme on Honda Accord Hybrid -lleva 2,0 bensiini Atkinson jakson liittyy sähkömoottori, yhteensä 212 hv Yhdysvalloissa . kuitenkin Tokion brändin edelleen upottaa sähköistys autonsa tulevaisuudessa.

Paras todiste tästä on uusi Honda Clarity Fuel Cell, malli polttokenno, jossa vety muuttuu sähköä refueled, ja esitetään muutaman viikon. Tai äskettäin paljastettiin Shanghain autonäyttelyssä Honda CR-V Hybrid, epäilemättä paljon todennäköisempää raskaasti markkinoidaan elitistinen vetyä.

Honda edelleen Se ei ole tarjonnut erityisiä teknisiä tietoja Tässä mallissa, mutta sen käyttövoima järjestelmä itsessään on todennäköistä Se päätyy hyvin samanlainen kuin Honda Accord Hybrid. se tuotetaan Kiinan markkinoille Dongfeng ja saavuttaa tämän vuoden puolivälissä. Se on myös ollut vahvisti markkinoinnin Yhdysvalloissa.

Ei olisi yllättävää, että järjestelmällä tämän kaltaista mallia käyttövoima päätyi uudessa Honda Civic 2017, eikä autoissa muilla markkinoilla, markkinoidaan Acura tuotemerkin.

Tärkein kilpailija SUV CR-V Toyota RAV4 olisi. Ne voisivat myös pitää sellaisina Kia Niro tai Lexus NX 300h.