Istuimen suunnitelmat vuoteen 2019 asti: Arona, Ibiza, ensimmäinen sähköinen …

Seat tulevaisuuteen: uusi Ibiza, Arona, Leon, ensimmäinen sähköinen ...Seat tulevaisuuteen: uusi Ibiza, Arona, Leon, ensimmäinen sähköinen ...Seat tulevaisuuteen: uusi Ibiza, Arona, Leon, ensimmäinen sähköinen ...Seat tulevaisuuteen: uusi Ibiza, Arona, Leon, ensimmäinen sähköinen ...

tällä viikolla istuin on julkistanut uuden León 2017 päivityksen sen myynti kompakti joka osuu jälleenmyyjien ensi tammikuussa. Vaikka esteettisesti ei muutu paljon, tämä malli tekee esittelee uusia ominaisuuksia ja liitettävyys, Uudessa koneessa kuin Diesel 1.6 TDI 115 hv, uusi kehitys multimedia- ja tuntoon uudistettu ajo- ja turvallisuus avustajia. Olemme jo nyt uusia tuotteita kaikkiin uusiin autoihin ja vain avaa tien kaikille vallankumous saapuu lähikuukausina ja. Vuonna Autopista.es voin vahvistaa tänään nämä tulevaisuuden suunnitelmia lyhyen ja keskipitkän aikavälin jo kehittää ja viimeinen istuin.

Ensimmäinen sähköauto istuin, 2020

kaikki kehitys saapuu seuraavien 3 vuoden, ehkä kaikkein vallankumouksellinen on nähdä, epäilemättä kanssa ensimmäinen 100% sähköauto Espanjan tuotemerkin. Istuimen varmasti sähköistää valikoimaansa, mutta ei ennen 2020 ilmoitetun Matthias Rabe, johtaja T & K istuin. Tämä täysin sähköinen malli Se vie mikroyrityspankin ryhmä alustan VW, käsitettä käyttämä i.d. Volkswagenin ja äskettäin hän esitteli aiemmin Pariisin autonäyttely.

tämä Istuin 100% sähköinen, Tuosta hetkestä ei tiedetä, se patentoitu joka kehitettiin kuten Lion (kuten PPS käsite näette kuvissa) Tai version yhden autonsa menestys (kuten Ateca) olla osa mainoksen ja muodollinen ryhmä VW: käynnistää 30 sähköautojen 2025 tulla ykköseksi tämän tyyppinen auto. Pian tämän jälkeen ensimmäinen sähköinen, voisi Istuin myös maa sähköinen Mii ja hybridi istuin tulppa Léon: Kaksi mallia olisi helppo kiire olemassa ja alustojen mallien sisällä saksalainen ryhmä näillä asetuksilla. Se on Jos VW E-up ja Golf GTE, mainitakseni vain kaksi esimerkkiä.

Istuin 100% sähköinenUusi Seat Ibiza helmikuussa 2017

Mutta ennen kuin ne saavuttavat ensimmäiset sähköautot, Istuimen lähes kokonaan uudistaa nykyisen valikoiman. Ja todella syvällisiä muutoksia. Jos uudistamista jo mainittu Lion on yksinkertaisesti restyling, Ibiza sen sijaan esittää täysin uuden sukupolven sukupolvi, viides betoniin. myynti apuohjelma, joista ei vielä ole kuvia, Se paljastetaan helmikuussa ja esitellään virallisesti julkisesti tulevassa Geneven autonäyttelyssä. Voimme ajaa ensimmäisen kerran toukokuun lopussa päästä myynti ennen kesää. Olemme aina puhua aikana 2017.

tämän uuden Seat Ibiza on enemmän "mini" kuin koskaan León. Hänen kuvansa muistuttavat enemmän kompakti, mutta myös sen toimet tulee olemaan antelias, ylittää sen ylimmän 4,06 metriä pitkä. bestseller odotetaan siksi apuohjelma tilavampi ja täydellinen, joka julkaistiin myös VW-ryhmä modulaarinen alusta niiden pienten autojen, johtaminen A0 on MQB: Silloin ne näkyvät ja tältä pohjalta uutta Volkswagen Polo, Skoda Fabia ja Seat ... Arona.

Uuden Seat Arona, marraskuussa 2017

Kyllä, koska Istuin on jo virallisesti vahvistettu mitä ennakoida Autopista.es: ensimmäisen pienen SUV käynnistää brändin avulla pohjan uuden Ibiza Arona kutsua. Tämä malli, Se esitetään syyskuussa 2017 Frankfurtin autonäyttelyssä ja myy marraskuussa samana vuonna myös kestää monta komponentteja ja elementtejä uuden Audi Q2 ja kunnioittaa uudet nimet tarjoama paikka kaikkien SUV: jos VW alkaen T (Tiguan, Touareg ...) Seatin saa olla 5 merkkiä, aloittaa ja kantaa nimeä Pueblo Español. Tällöin kaunis kaupunki Teneriffan saaren Kanariansaarilla.

istuin Arona Istuimen Arona tulevaisuudessa tulee olla suunnilleen 4,20 metriä pituus, tarjoaa monia vaihtoehtoja personointi ja värit, ja Se rakennetaan Martorellin tehtaalla toisen sukupolven Audi A1, joka myös käyttää samaa arkkitehtuuria. Keskuudesta moottorit pitäisi näkyä seuraavan sukupolven istuin, kuten 3-sylinterinen 1,0 TSI 95 ja 110 hv, tai 3-sylinterinen 1,4 TDI ja 90 hv 1.6 TDI myös korkeampi. Herää kysymys, onko aina etuveto tai 4x4 versioita.

Ateca Seat 1.0 TSI, vuoden lopussa

Nyt muutos Istuin SUV mitä uutinen tuo meille tässä tapauksessa jo julkaissut Ateca Seat. Ja seuraava asia helpottuu pian sen odotetaan ilmestyy bensiini versio Access A 1,0 TSI 3 sylinteri 115 HP. Tämä Ateca on yksi niistä harvoista Maastoauto markkinoilla, joilla on 3-sylinterinen moottori: Audi Q2 on toinen 1.0 TSI. ja ennen kesää Niiden pitäisi ilmestyä uudelleen markkinoille versiot 2.0 TDI 150 hv 4x2, aluksi peruttu voidaan myydä Kerroimme teille muutama viikko sitten. Se on varmasti yksi sen vaativimpia ja mielenkiintoisia muunnelmia.

Suuret SUV Istuin: Super Ateca?

Istuin SUV ympyrä sulkeutuu ja oletettavasti vuonna 2020. Kyseisenä vuonna olisi päästävä maastoauto suurempi kuin Ateca, samanlainen VW Tiguan XL käynnistyy. Yritys virkamiehet vahvistivat meille kuukausi sitten, että onnistuessaan Ateca, tämä uusi SUV olisi vihreää valoa. Nykyään ilmeisesti nähnyt, epäilemättä koska se tulee. tämä uusi iso SUV, Lisäksi se kestää monta komponentit ja elementit Skoda Kodiaq, pitäisi mitata noin 4,70 metriä ja korostaa sen amplitudi ja mahdollisuus tarjoavat jopa 7 paikkaa.

Suuri SUV Seatja samasta MQB alusta, Istuin suurin SUV alue tulisi alkaa 2.0 TDI 150 ja 190 hv, kun taas bensiinin versio 1.4 TSI, 1.8 TSI kanssa 180 hv tulee johtamaan tarjouksen. Jopa plug-hybridi-versiot.

Sportiest versioita ...

SUV paljon kuin näemme, mutta Myös uusi urheilullinen versiot. Istuinmalleihin aio luopua tarjouksen dynaamisen leikkaus- ansioitunut ketteryyttä. se seuraavaksi pitäisi olla uuden sukupolven Leon Cupra, jonka teho on spekulaatiota, koska se saavutti ensimmäisen kerran 300 hv. Mutta jos leijona Cupra mikään yllätys, jos nämä samat lyhennettä olisivat julkaisematon sovellettu Ateca. Huhu näyttää jo muotoutumassa ja on jopa "Hunt" laitteita tämän Ateca urheilu, jos ei imprimieran sen lyhenne Cupra, Kyllä myöntävät ainakin FR. Jälkimmäinen on enemmän vivahteita todellisuuden ja Ne voitiin jo saavutettu vuoteen 2017 mennessä.

Ja versioiden X-kokemuksemme

Ateca Seat X-kokemuksemmePäättyy tarkastelun versioita, osoittaen toinen nimi: X-Perience. Jännitystä merkitsee Seat, tykkäsi molemmat levitetään Lion ST perhe, Ne laajentavat useimmissa mallistabrändin. Voisimme jo nähdä niitä aikaisemmin Hall of Paris on prototyyppi Ateca X-kokemuksemme, olisi loogisempaa merkintä. Mutta koska Microsoft vahvistaa, että Seat ne myös tulevat varmasti lisäksi uusia elimiä Leon, Alhambra henkilöautoa ja tietysti Arona SUV ja super Ateca. Tiedämme jopa X-Perience Mii-hahmon viime World Congress Barcelonassa mobbile, mutta tämä käsite ei juurikaan päästä todellisuudesta.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Seat Ateca vs Peugeot 3008

Istuin toimii ja laatua autojen

50 vuotta evoluution: 600 Ibiza