Se on Dacia Duster Oroch, siivoustakki enemmän peto (video)

Se on Dacia Duster Oroch, siivoustakki enemmän peto (video)

Jos jotain on aito yhteistyö Dacia Duster on sen alennettu hinta. Lisäksi Espanjassa on yksi myydyimmistä maastoauto monta, monta kuukautta. Ehkä et tiedä on, että Duster on perusta, että alle Renault logon, elämä se annetaan Mallin nouto, Toinen nimi "Oroch".

Dacia Duster Oroch, tai Renault Duster Oroch Se tunnetaan Etelä-Amerikan markkinoilla jota markkinoidaan, on enemmän peto SUV versio me kaikki tiedämme, ja että on outoa, tulevan Frankfurtin autonäyttelyssä julkisti toisen sukupolven.

että video että olet niin voit tarkistaa itse, miten Renault julkistaa duster Oroch Argentiinan yleisölle. Tämä keräys on paitsi tehdä kaiken, mitä tarvitset työtä valtava takana matkustamon lisäksi niiden laatu monipuolinen auto, Se on myös sopii päivittäiseen kiitos sen neljä ovea ja viisi paikkaa sisällä.

duster Oroch Hän alkoi myydä markkinoilla, kuten Argentiinassa kaksi vuotta sitten, kun se debytoi tuolloin autonäyttelyssä Buenos Airesissa. Se on ainoa SUV tällä nimellä, mutta muista, että viimeksi Renault lanseerasi uuden pick-up nimeltään Alaskan, jota myydään myös näissä maissa ja joka perustuu Nissan NP 300 Navara.

Saatat myös olla kiinnostunut

Dacia Duster 2018 ja tulee uusi edullisia maastoauto

Dacia Duster, viisi syytä ostaa