Audi Q3 vs Jaguar E-Pace: uusi SUV kaksintaistelu 2018

Tulevaisuuden Audi Q3 ja Jaguar E-Pace, päähenkilöt SUV 2018Tulevaisuuden Audi Q3 ja Jaguar E-Pace, päähenkilöt SUV 2018Tulevaisuuden Audi Q3 ja Jaguar E-Pace, päähenkilöt SUV 2018Tulevaisuuden Audi Q3 ja Jaguar E-Pace, päähenkilöt SUV 2018

Jos kasvoja uuden Audi Q5 on vuosina 2017 ja BMW X3, vuoden kuluttua hyökkäykseen SUV Audi jatkaa kanssa uuden sukupolven Q3 Jaguar ja koputtaa oveen hänen toinen SUV historiansa. Legendaarinen British tuotemerkin Jaguar ei ole lähestynyt maastoautoalaan kokeilla onneaan, mutta on tiekartta 2020 vakiinnuttaa tarjous lupaa nyt kolme uutta mallia. jälkeen Jaguar F-Pace, E-Pace Se näyttää olevan lopullinen nimi Uusi kompakti SUV, auton ympäri 4,4 metriä pituudeltaan kuolettaa teollisen kehityksen tuotemerkin "maa", Land Rover.

2018 Jaguar E-Pace Schulte

Jaguar E-Pace 2018: kissan Evoque

Jaguar E-Pace Se ei ole F-Pace mittakaavassa. Hänen ruumiinsa ei tehdä 85 prosenttia alumiinia, eikä myöskään mallin pitkittäin moottori taka-ajaa liitettävissä etuakselilla. Mutta päinvastoin. Siellä resurfaces talismaani Range Rover Evoque siirtämään rakenne, moottorit ja kokemus järjestelmien AWD hänen sisko urheilu. Itse asiassa se on kaksi mahdollista vetojärjestelmien monimutkaisin ja urheilu Aktiivinen Voimansiirto ja voimansiirto Tehokas, 4x4-järjestelmä Muuttuja, joka kykenee irrottamalla koko taka-akselin 35 km / h. Se vastaa kiinteän parametrin Älykäs Dynaaminen Voimansiirto -The Terrain Response Jaguar- neljä mahdollista asetukset numero, ja yksi ylimääräinen jos asennettu iskunvaimentimet säädettävällä vaihteleva kovuus.

kehitys jaguaari E-Pace ja kulkee rinnakkain kehitystä arkkitehtuuri D8 johon lähes uusi sukupolvi asettuu herättää tulevaisuus. Käytössä se vihdoin mahtuu sähkömoottorit ja akut aloittaa hybridisoituva kaikki spektri, teknologia asti vain Range Rover. vaikka jaguaari Lisäksi se keskittyy mallien täysin sähkö-, kuten meille on opetettu jo osoittaa sen I-Pace käsite. Itse asiassa se on enemmän kuin todennäköistä, että Tulevaisuuden Jaguar E-Pace Ole ensimmäinen malli tuotemerkin käyttää yksinomaan sähkövoima.

Sähköiset ulkopuolella, jaguaari se menee kaikki hänen mekaaninen alue Ingenium, kanssa 2,0 litran 4-sylinterinen kunkin polttoaineen tyyppi: 150, 180 ja 240 -version biturbo- ollessa kyseessä dieseli, ja 240 hv bensiinillä.

Audi Q3 2018 Schulte

Audi Q3 2018: MQB alusta askel

-tai täysin uusi revisada- että arkkitehtuuri D8 Herättää / E-Pace, kuten myös uusi Audi Q3, heijastetaan viimeaikaisesta kehityksestä MQB alusta mikä takaa versio hybridi e-tron ja todennäköisesti myös sähköinen lasku, mutta korin Audi Q4. Suurempi keveys, teollisuuden joustavuutta ja leveys on tärkeimmät edut, vaikka yksin, audi Q3 Paras isännöi sen asukkaat lisäämällä koko enemmän tai vähemmän, 4,45 m. Kuten sen pikkuveli, jossa Q2 joka myös jakaa lukuisia components- tulevaisuudessa Audi Q3 ottaa standardi muuttuja suuntaan. Ja sillä E-Pace, vaihtelevat versioita perustuu etuveto ja poikittainen moottorit. versiot quattro parantaa tehokkuutta ja vaikuttavuutta kaikki asetukset mahdollistavat järjestelmän Audi Drive Profile, lisätä siten, että maastossa nimenomaan kenttään.

audi vahvistamaan versiot pääsy Q3 perustuu kolmeen voimanlähteitä, jossa 1,0 TFSI 115 hv lähtökohtana. Siksi luultavasti ohita Uusi 1.5 TFSI VW Golf- premieres'm korvaa nykyisen 1,4 TFSI, erittäin korkea puristus moottori ja ruiskutuspaine, myös kaksi tehotasoilla 130 ja 150 hv, tehokkain niistä järjestelmän sylinteri sammutus. 1,8 TFSI ja 2.0 TDI -180 -150 hv ja 190 hv Iran loppuun osa-alueella, kun taas kaikki viittaa perus Diesel katetaan 1,6 TDi 115 hv. Kuorrutus tällä kertaa kahdesti: RS Q3 varustettu viimeisintä kehitystä ja julkaisematon S Q3 TDi, luultavasti moottori 2,0 TDi biturbo emäksenä.