Opel saapuu 2017: Insignia, kaksi uutta SUV …

Opel esittelee jopa 7 uutta, joista 2 julkaisemattomia SUV vuonna 2017Opel esittelee jopa 7 uutta, joista 2 julkaisemattomia SUV vuonna 2017Opel esittelee jopa 7 uutta, joista 2 julkaisemattomia SUV vuonna 2017Opel esittelee jopa 7 uutta, joista 2 julkaisemattomia SUV vuonna 2017

"7 17" on viesti puheenjohtaja pääkonttori opel sisään Russelsheim, Saksa. Äskettäin olimme siellä puhua hänelle Presidentti, K. T. Neumann, Lähitulevaisuudessa tuotemerkin. Viesti on selvä ja suora: on 7 uutta Opel nähdä ensi vuonna. Jotkut tietävät jo, kuten Ampera-e (Kerro teidät kaikki täällä); muut tietävät lähes kaiken, kuten Insignia tulevaisuus kanssa kolme variantit korin, ja on olemassa monia avoimia salaisuuksia, jotka kertovat kaksi julkaisematonta maastoauto. myös teollisuus- Opel Movano koet päivityksen. Ja jos katsomme 2018, kolmas ja asettaa SUV, ympäristössä ja 4,8 metriä pituus, täydentää hyvin moderni alue.

Opel Insignia Sports Tourer Schulte

Opel Insignia: Grand Sport, Sports Tourer ja maa Tourer

uuden opel arvomerkki Se on ensimmäinen uutuus, joka tulee mieleen, ja sen Kolmenlaisia ​​elinten käytettävissä. Tavanomaisessa viistoperä (viistoperä) tunnetaan nimellä Grand Sport ja perhe variantti, kuten Sport Tourer. Tämä tietää crossover versiota kehitetään Maa Tourer. Ei Pinchas täällä, kerromme teille ensivaikutelmiamme tulevien sukupolvien arvomerkki, että olemme tehneet.

Opel Crossland X Schulte

Crossland X Opel: Meriva on SUV

Crossland X on valittu nimi korvaamaan nykyinen Meriva, olettaen suljettu tätä mallia tila-auto joka on asunut kaksi sukupolvea, molemmat valmistettu Figueruelas kasvi Zaragoza. Miksi nimi Crossland X? Mukaan puheenjohtaja Opel, K.T Neuman, "Käytimme erottamaan X rohkeampi korimallit". kanssa Crossland, jatkuu, "etsimme eri nimellä, jossa Jännitystä mentaliteetti, urheilullisemman". Crossland X, joka iskee markkinoille ensi kesäkuu, Se jatkaa valmistetaan Zaragozassa, ja myös kootaan tämän laitoksen sen johtaminen Citroen korvaamaan nykyisen Citroën C3 Picasso C3 Aircross tai Cactus.

Opel Tulevaisuuden X 2017

Opel Grandland X: anti Qashqai

Myöhemmin, marraskuussa, se käynnistää SUV maassamme yli opel Crossland X ja Opel Mokka X kilpailla paksusta segmentti C. Kuten opel valmistaa ja Citroën in Figueruelas, kun on kyse segmentti C, Opel tulevaisuudessa Grandland X voit laajentaa tietoja täällä tehdään Peugeot'n Ranska, jossa ranskalainen yritys valmistaa ja Peugeot 3008. Jo 2018 Kannattaa päästä lopulliseen Opel maastoauto, läheisyydessä 4,8 metriä ja hyödyntämällä uuden alustan Opel Insignia, kehittää ilman ulkoista liittolaisia ​​ja valmistettu sisään Russelsheim.