Mercedes A-luokan 2018 video- ja enemmän yksityiskohtia uuden kompaktin

Mercedes Class 2018: uusi kompakti kiertäväMercedes Class 2018: uusi kompakti kiertäväMercedes Class 2018: uusi kompakti kiertäväMercedes Class 2018: uusi kompakti kiertävä

Lähtölaskenta saapumista uusi Mercedes A- Hän on alkanut. Useita päiviä, useita vakooja Internetissä kiertäviä ja videokuvat (jollainen mukana tässä artikkelissa) auton Mercedes-Benz kanssa maastopuku roskaa Nürburgring (Saksa) ja sen läheisyydessä. Jos analysoida kaikki nämä "varastettu kuvat"Koko, joten voit arvata suunnittelussa, on 99,9 prosenttia Uusissa A-.

Muutama viikko sitten, ehdotan, että uusi Mercedes Class virallisesti debyytti seuraavassa numerossa Geneven autonäyttely (in 2018, Sitä pidetään klo 6-18 03). Neljännen sukupolven tämän kompakti autojen segmentissä C on yksi kiistaton tähdet Sveitsin näyttää ja yksi pilareista tulevassa strategiassa saksalaisen, koska Luokan A on myydyin kansainvälinen tuotemerkki malli Stuttgart.

Mercedes Class 2018 A "muotti" ja useat elimet

Tulevaisuus alue uusi Mercedes A- Sitä tarjotaan lukuisia kehon versioita. Jo ennestään tunnetut variantit 5-ovinen, CLA ja CLA Shooting Brake, on enemmän kuin todennäköistä, että siellä on uusi luokka Sedan -Mercedes esitteli muutama kuukausi sitten prototyyppi nimeltään käsite Sedan-, plus kaksi yksinomainen, tyylikäs ja urheilullinen luokan Cabrio ja GT, kaikki ajattelutapaa, joka tarjoaa kaksi kilpailijat korkeus Audi TT ja uusi BMW Z4.

Mercedes A-luokan 2018 video

Teknisesti alustan rakentaminen, joka alkaa uusi Mercedes A- Siitä tulee evoluutiossaodellinen UM poikittainen moottori ja etuveto. Käyttö vahvempi ja kevyempiä materiaaleja hän sisällyttää painon aleneminen noin 50 kilogrammaa, keskimäärin, elementti, joka vaikuttaa epäilemättä on edistysaskel suorituskyvyn suhteen, pieniä bensiinimoottoreita ja dieselin pieni siirtymä (yli todennäköisesti olettaa olevan Mercedes-AMG urheilukenttä).

hybridiversiossa hybridi plug in ja jopa puhtaasti sähköisten, Ne voisivat olla myös majoitetaan uuden sukupolven luokan. Prototyyppi EQ Se olisi alkupiste Tulevaisuudessa luokan Electric.

Saatat myös olla kiinnostunut

Mercedes EQ Konsepti: Uusi A-luokan Electric?

Kompakti Tulossa: Audi A3, BMW Series 1, A- ja V40