Seat Arona: niin tulee uusi pieni SUV 2017

Pieni SUV on nimeltään Arona IstuinPieni SUV on nimeltään Arona IstuinPieni SUV on nimeltään Arona IstuinPieni SUV on nimeltään Arona Istuin

istuin osoite On yhä selvempää, minne pitäisi mennä Tulevaisuudessa Espanjan tuotemerkin ja joiden pitäisi jo olla yhteisiä kehittämissuunnitelmia. Yksi epäilemättä kulkee vahvistaa perusarvot, ja uudistaa tähti tuotteita, Ibiza ja Leon; Toisessa, ilmeisesti kulkee lisätä erilaisia ​​autoja SUV Se alkaa selvästi menestynein Euroopassa. Ja hänen uusi Seat Ateca on jo osoittautunut niin; ja kolmas menee myös läpi yhtenäistää nimet joidenkin mallien ja ajoneuvoratkaisut. No, nämä kolme katkoviivat lähentyvät vain vuosi on yksi sen kaikkein odotettu uusi tunnusmerkeistä: Uusia Seat Arona.

Arvioi auton ilmaiseksiKyllä, koska Tämän tulevaisuuden Seat Arona lähtee emäksen uuden sukupolven niiden myynti Ibiza, joka tulee näkyviin vasta muutama kuukausi ennen uuden A0 ohittaa MQB alustan: Joka käytti kaikki uudet kaupunkien ja hyödyllisyys Volkswagen-konsernin. Kyllä, koska tämä tulevaisuus Istuimen Arona myös maastoauto että, ottaen myös useita komponentteja ja elementtejä uuden Audi Q2, hyökkäys pieni segmentti voidaan sijoittaa alapuolelle Ateca kuin sen toisen osan SUV. Ja kyllä ​​sillä, kuten kaikki Volkswagen SUV alkavat T (Tiguan, Touareg ja ne tulevat) istuin on myös jo selvää, miten sen pitäisi olla nimissä sen malleja: Aloita A ottaen 5 kirjainta ja kaupungin nimi tai espanjalainen kaupunki.

Kun kaikki nämä ehdot, ja voimme melkein taata, että nykyään tämä pieni maastoauto Seat tulevaisuus on jo nimi: Arona. Kaikki sopii yhteen (maaliskuun lopussa se nauhoitettiin ja patentti että Intellectual Property Office EU), virallisista lähteistä Istuin ja vahvistamme, että nyt on valittu nimi sen johtajia. Mutta vain jos on muutos lopulliseen tietenkin myös ne vakuuttavat meille, että Ateca kahden muun nimet (Teiden ja Tecta), joka hallitsi viime tunnista aiemmin käsitelty. Joka tapauksessa varmasti me veikataan Arona että niille, jotka eivät tiedä, on bonito kunnassa Teneriffan saaren, Kanariansaarten, noin 80000 asukasta.

Arona ihmiset pieni maastoauto SeatSeat Arona: "Made in Spain"

Ei ole epäilystäkään sen vuoksi, että uuden Ibiza, Istuimen Arona on tärkein malli tuotemerkin seuraavien kahden vuoden. kilpailija Juke Nissan, Honda HR-V, Renault Captur, ja yritys, tämä pieni maastoauto pitäisi mitata noin 4,20 metriä soittaa pitkään ja hartaasti monia muokkausmahdollisuudet ja värimaailman: Jopa kaksi värisävyjä välillä katon ja rungon. Suunnittelussa tämä tulevaisuus jälleen Arona tyylillinen kieltä, joka leimaa Seat Alejandro Mesonero Romanos, joissa on edessä muodossa X, joka antaa aplomb, levenee ja tuo dynamiikkaa, sekä erittäin terävä ja sivusuunnassa taittuu, ja lyhyet ylitykset.

tämä Uusia Seat Arona rakennetaan, Nyt, Martorell kasvi toisen sukupolven Audi A1, joka myös jakaa uuden johtaminen MQB alustan A0. on Lisäksi se tarjoaa erinomaisen teknologisen taakkaa ja liitettävyys, piirtäminen elementit julkistettiin tänään Ateca Seat.

Arona lupaa tarjota uusia Seat brändin DNA käyttäytymisessä, joten, jos se jatkaa luonteen kanssa nykyisen Ateca, tulee yksi pieni maastoauto kevyempi, ketterä ja dynaaminen. Audi Q2 meitä ja se on myös osoittautunut, ja hyödyntää tätä Istuin on, että se on huomattavasti halvempaaJos pieni saksalainen maastoauto 22000 euroa, uusi Arona tulisi aloittaa mieluummin alle 20000. Varmasti sitten saapuvat johtaa myös Skoda brändin ja Volkswagen, jossa se on jo Polo esittelee lisäksi erityisesti maastoauto, josta olemme jo keskustelleet.

Seat Arona 2017Vähän tiedetään toistaiseksi, että Istuimen useita mahdollisia mekaanisia Arona. Mutta näyttää selvältä, että se vie uusimman sukupolven moottorit ryhmä, eli 3 korttelin 1,0 TSI bensiini 95 sylinterit ja 110 hv, sekä 1.4 TDI (Myös 3-sylinteri 90 CV) plus superior 1.6 TDI. Jää nähtäväksi, tulevaisuudessa ilmoittaa jonkinlainen sähköistetty ja hybridi-versio. Etuveto versiot ja AWD Niiden pitäisi myös yhdistää muodostamaan kattavan valikoiman. Toki seuraavassa Pariisin autonäyttelyssä lokakuun alussa, löydämme lisää. Tuleeko uusi tulevaisuus Ibiza luo sen perustan esitellään siellä? Jos ei ole, varmasti Geneven autonäyttelyssä ensi maaliskuussa.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Istuin voisi käynnistää iso SUV vuonna 2020

Testata uutta Seat Ateca

Istuin digitaalinen museo