BMW Auto loukkaavaa: Kaikki uudet 2020

Tavoite 2020: BMW uudistaa koko valikoima autojaTavoite 2020: BMW uudistaa koko valikoima autojaTavoite 2020: BMW uudistaa koko valikoima autojaTavoite 2020: BMW uudistaa koko valikoima autoja

BMW tuo jalka kaasupolkimella. Välisessä kamppailussa premium on täydellinen eikä minuutin menettää, jos et halua jäädä jälkeen ja teknologisesti liike. Kalenterissa, BMW Hän on merkitty punaisella 2020, Vuoden jotka lujittavat uuden merkin: sen tuote loukkaavaa, sillä se on kyseiseen päivään asti brutaali, niin uusien sukupolvien menestyksekkäin nykyiset mallit, kuten Uudet mallit ovat toistaiseksi olemassa pyrkiessään. Läheisyys ajoissa, mikä kolmannen sukupolven BMW X3 on pitkälle edenneessä ja tiineyden. Ja sitten aloitimme kiertämään Tulevaisuus BMW sen X-alue, sillä, kuten mikä tahansa muu valmistaja SUV markkinoilla, on tullut keskeinen malleja selkäranka tahansa alue. Jos kävelet galleria olemme valmiita näet kaikkien tulevien BMW.

BMW X3: kevyempi ja dynaamisempi vuonna 2017

He sanovat niin määrittelevät tämän kolmannen sukupolven X3 BMW ei ole uudistamista enemmän. Tässä uudessa tilanteessa onnistunut segmentissä, jossa on myös kilpailun lisääminen (kuten Porsche Macan tai Lexus NX) on otettu huomioon, mutta ne vastaavat BMW myös havainnut uusi kilpailu lähtöisin riveistä tuotemerkin. Kun nykyinen sukupolvi BMW X5 viljely "alas" kanssa sDrive 25d versio 4-sylinterinen takaveto hintojen enemmän "tiukka"Ja BMW X1 esiintyminen kompakti X3, sen asema oli epäselvä.

Joten BMW on työskentelevät torjua Paluu tulevaisuuteen X3 X1 ja siksi lähempänä X5. hänen suunnittelu, rikkomatta nykyinen DNA BMW X, Se on enemmän vaikuttavaa. Paine myös kimpoavat BMW X1 ja X5. Ensimmäinen piirros monia toiminnallisia ratkaisuja, kuten Liukuva takapenkki, ja toiseksi, kyseenalaistaa hänen tekninen tila. BMW X3 olisi, kun asettaa ja uuden 7-sarjan, toinen jo saanut HPLC: llä käyttäen modulaarinen alusta ja se hyödyntää muodostama rakenne, jos tarpeen, lujien terästen, alumiinia ja magnesiumia.

BMW X3 tulevaisuusKeveys ja jäykkyys teoriassa johtaa dynamiikkaa BMW X3 toiselle tasolle ... myös vastata painetta Porsche Macan. Voit tehdä tämän, On ajateltu, että ensimmäistä kertaa M versio X3, ottaen 3.0 V6 biturbo moottori BMW M3 / M4. ja Sinulla on sen hybridiversio asiaankuuluvat seisomaan paitsi Lexus NX. Tässä tapauksessa X5 xDrive40e vie mekaanisen kasvi, 2,0 turbo bensiini 245 hv ja sähkömoottorilla 113 hv yhteensä 313 hv, joten puhtaasti sähköllä ajaa jopa 125 km / h ja 40 km autonomian . Mutta tulevaisuus X alue ei pääty tähän.

BMW X2: SUV Coupe 2017

Ja että uusi X1 ja saada asiaan variantti coupé BMW X2, juoksulla tyyliin mitä tänään he ehdottavat nykyisen BMW X4 ja X6, vastaan ​​X3 ja X5 lähteelle estetiikkaa. Paitsi että urheilullisemman kuvan, joka tuo tämän X2 tulee markkinoita ja lopussa 2017, vaan myös mekaaninen erilaisia ​​moottorit ja vaihteistot aina keskittynyt täysin parantaa dynamiikkaa. Lupauksia, tietenkin ... mutta etsiä, on toinen uusi X.

BMW X7: jättiläinen SUV loppuun mennessä 2018

Kyllä, koska BMW kauan sitten päättänyt myös Eurooppa kestä Mercedes ja Range Rover GLS, ja Yhdysvaltain markkinoilla Myös Cadillac Escalade. Ja se tulee BMW X7 tulevaisuudessa joka kohtaa tällaisen pyynnön. Tämä uusi SUV alueella peräti 5,1 metriä pitkä, liza tulee uuden alustan, joka toimii myös tulevaisuuden BMW X5 ja X6, käytetään alumiinia ja hiilikuitua tavata dynaaminen kunnioittavien tyyli kirja myös merkki: maksimi ketteryyttä. Hyökkäys koska tuntemattomassa maastossa, jossa on suuri SUV Se on asennettu bensiinimoottorit 6-12 sylinteriä, ja myöhemmin jopa tarjota variantti plug-in. Aikomatta aloittaa Diesel.

BMW 5-sarjan: päivämäärä alkaen 2016

Tänään tärkeyden BMW SUV ei poista edes tunnustaa, että Ne ovat olleet todella heidän salonkia, jotka ovat romantisoituna tuotemerkin. Ne ovat perinteet ja näytelmiä sisällä alle kaksi vuotta luovuttamalla luultavasti kaksi lippulaiva mallia. Ennen vuoden 2016 yltävät Uuden sukupolven 5 Series, ja hän alkoi. Perijätär myös modulaarinen alusta CLAR, 5-sarjan on hänen jälleen paljon uusinta teknologiaa, joka on julkaistu hiljattain BMW 7-sarjan kunnostettu torjua lavastus hämmästyttävä uusi Mercedes E-Class. Rakenteen Series 5 ei ole tilaa hiilikuitu Series 7, vaan alumiini ja magnesium. BMW kvantisoitavien 100 kiloa painoa alennusta tuleva sukupolvi, paljon kehittyneempää, mutta vain kohteliaasti uskallusta näky. Se ei aseta kyseenalaiseksi tulevaisuudessa BMW 5-sarjan GT on tällä kertaa niin massiivinen ja urheilullisemman näky. Saati 5-sarjan Touring on uskollinen asiakaskunta monilla Euroopan markkinoilla.

BMW 3-sarjan G20: uudentyyppistä 2017

Kuukautta myöhemmin vuorossa uusimiseksi Tulevaisuudessa BMW 3-sarja, täällä korkeampi visuaalinen uusiminen. BMW haluaa tuoda rohkeita uusia ominaisuuksia, luo tulevaisuutta kuvan BMW, mutta se ensimmäinen tässä sarjassa 3 tyyppinen tietoinen siitä, että hänen asiakkaansa on vastaanottavainen kuin perinteisemmät ostaja Series 5 rikkoa menneeseen. Vuodesta ajovalot olla vinot ja kapeita kuin koskaan, puskuri, jäähdyttimen säleikkö ja kaksi konepellin munuaisten uudistaa ja vahvistaa visuaalisen urheilullisuus BMW-kerskaus. Myös, kuten 5-sarja, moninkertaistaa sen uudistamista kaikissa muodoissa mukana kehon. Tulee restyling nykyisen 3-sarjan GT, mutta vaikuttaa selvältä, että tämä muoto noudattaa tulevissa sukupolvissa. Tulemme myös nähdä uuden Touring, myös stylizing kuva.

Tulevaisuudessa BMW 3-sarjanBMW 4 Sarja: uusi coupe 2018

Hän myös uudistettu syvästi nimetty uusi BMW -sarjan 4 joka antaa nimensä variantteja Coupe ja Gran Coupe. Ylimääräistä vaivaa näet tuotteiden laatuun, sillä vaikka BMW on myöntänyt, että tämä sukupolvi ei aina olosuhteista. Se tuli markkinoille vuoden kuluttua sedan, eli ja vuonna 2018, enemmän vinot ajovalot ja selvempi kylkiluita, syvä yleisesti suurempi urheilullisuutta.

BMW 1-sarjan Sedan: etuveto ja

2017 on myös uudistamista pienin BMW sedan, Maaliskuu 1 sarja Koko 1, kyllä, ja edessä aseman alustan, joka palvelee kaikkia tulevaisuus 1 Sarja. Periksi siinä, että käytännön jäykkyys vastaan ​​tekniset, peritäänkö cross platform moottori ja etuveto jolle perustaa uusia pieniä BMW malleja kuten Series 2 ja X1. Sieltä BMW on salkussaan tehdä Sedan 4-ovi sedan on 1-sarjan (Yksi pienempi 3-sarja), joka sen mekaaninen kokoonpano tarjoaa uuden mallin pienikokoinen kykenee perheen sedan. Gran Coupe on tutkittavana, odotettavissa käsitteenä Kiinassa, mutta pyritään myös Euroopassa.

BMW 2-sarjan Gran Coupe: anti CLA 2017

§ suljettu ja kapakoissa kanssa uuden tulevaisuuden BMW 2-sarjan Gran Coupe. Mercedes campeando ja nyt kotona Segmentin houkuttelevia CLA, Sen jälkeen replika BMW. Ennennäkemättömän sarja 2 Gran Coupe, kehittyneet ja myös uuteen alustaan ​​poikittainen moottori ja etuveto, pyrkii tullut kaupallinen tilaa uudenlainen asiakaskunta tuotemerkin.

BMW Z4: Toyota Partner

BMW Z4 tulevaisuusEi me emme voi unohtaa sportiest alue. Täällä, kannattavuus luvut jatkaa BMW Z4 Ne eivät sopineet brändin. Ratkaisu? Etsiä kumppani jakamaan kustannuksia (kuten Mazda ja Fiat ovat tehneet MX5 ja 124 Spider). Tällöin Toyota on, joka on tehnyt toiminnan. Mutta saksalainen tuotemerkki sanoo sen Uusi BMW Z4 2017 tulee olemaan todellinen roadster BMW (Tietenkin takaveto) Ja mitä dynamiikan kuin tänään. Ei ole mahdotonta, että M Sport jako tekee voimassaolevan, mutta uusi BMW Z4 on kaupallistaa kohtuullisen intohimoinen versioita. BMW laittaa oma moottorit 3, 4 ja 6 sylinterin... sekä bensiinin ja dieselin.

BMW i5 Crossover a Tesla Malli X

Lopetimme luku tulevaisuuden BMW sen kasvavaa alue i. Saksan markka Hän panostaa sähköautoihin, mutta ei hinnalla millä hyvänsä. vain tänään ymmärtää valo, tai ei raskas, ja suuri autonomia. BMW i3 on vain restyling vuonna 2018, mutta sen kehitys käytetään tekemään toinen käytännöllisempi mallia. BMW herättää sekä tänään BMW i5 jotka hyötyvät uuden sukupolven akkujen jotka sallivat autonomia edellä 400 km. Olisi suuri ja kykenevä, mutta ei raskas, luottaen jälleen alumiini ja hiilikuitu. Yhä pienempiä sähköisiä moduuleja, integrointi akselit mahdollistaa helposti on neliveto. ZF BMW toimittaa asiakkaalle, on esittänyt oma sähköinen taka-akseli, moottori ja suuntaava. ¿Ennen tulevaa, kattavaa BMW i5 4x4? Näemme, mutta se on seuraavassa luvussa ... vielä havaitsematta.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi

BMW laajenee kolmeen vuoteen virallista takuu

BMW i8 Roadster vahvistettu ja i5