Subaru Outback 2018: perhe ja paljon täydellisemmän SUV

Subaru Outback päivitetään kuvan ja esittelee tekniset laitteet ja parantaminenSubaru Outback päivitetään kuvan ja esittelee tekniset laitteet ja parantaminenSubaru Outback päivitetään kuvan ja esittelee tekniset laitteet ja parantaminenSubaru Outback päivitetään kuvan ja esittelee tekniset laitteet ja parantaminen

Ei ole sattumaa, että Subaru esittämään uusi york uudistetun takamaa, sen menestynein malli Yhdysvalloissa. takamaa Se on versio crossover Legacy Sedan, malli, jossa sobreelevada tuttuja ja liitteet 4x4. Lisäksi Subaru on erityinen SUV kuten Forester.

uuden Subaru Outback Hän esiintyi vuonna 2014 (Japanissa) ja japanilaisen tuotemerkin on uudistanut kuvan hienovaraisesti ja laitteita. että otsa- olemme grilli ja majakat uusi. He käyttävät LED-tekniikka päivänvalon ja tilaisuutta ennustavat ominaisuus valoa allekirjoitus. Uuden-ajovalot, joka voi olla koko johtama mukaan valmis, ne tulevat uudet ominaisuudet: kääntyvän valon ja lyhyt / pitkä automatisoitu muutos.

Edessä saa uusi suojaukset varmistaa sen kestävyyttä pyöreän kentän yhteydessä. Vanteet Ne ovat uusittu ja haetaan voimakkaan kontrastin kehon.

subaru ilmoittaa laadukkaampaa liikkuvan uusissa takamaa. Tätä varten, parantunut eristys sisätila käyttäen ikkunoiden ja tuulilasien kiteitä paksumpi. Hän on suunnitellut myös uusia peilit peilit aerodynaaminen melun vähentämiseksi. Automaattinen portaaton Lineartronic CVT avaa uuden merkkijonon vähentää mekaanista melua. Lisäksi, tyynyt ja osoite (Virta) uuden Subaru Outback Niillä on eri lakeja, jotka varmistavat toiminnan pehmeys ajo.

Subaru Outback 2018

pinnoitteet matkustamossa ovat uusia, parempia visuaalinen ilme ja laatu of päättynyt. Se on suunniteltu uudelleen keskikonsolin sisältää näytön jopa 8 tuumaa, mukaan päättyy. Se tarjoaa erilaisia ​​multimediajärjestelmiin ominaisuuksia tyypillisiä aikamme liitettävyys. Ne ovat myös joitakin uusia embellishers, saada uusia verhoiltu ja näkyvät erityisiä saumat istuimissa ja ovet, jotka parantavat kuvanlaatua viimeistelyt ja uudet Subaru Outback. ohjauspyörä Se on myös uusi.

Suhteen moottorit, subaru ylläpitää nykyinen 2.5 nyrkkeilijä 175 hv ja 256 hv 3,6, sekä bensiini ja niihin liittyvät automaattinen Lineartronic ja 4x4 siirto. Saapuessaan Euroopassa virallisesti, tiedämme lisää Subaru Outback versiot maassamme. Tähän asti se on 2,0 diesel boxer moottori 150 hv käsivaihteistolla ja 4x4 symmetrinen.