Renault Clio 2016: paljon enemmän kuin päivitetty suunnittelu

Renault Clio 2016Renault Clio 2016Renault Clio 2016Renault Clio 2016

Renault Clio 2016 Se on uudistettu esteettiset ja mekaaniset tasolla, jotta pysyä suosio ja menestys, että ovat sallineet mallia edelleen pitää yllä 26 vuotta julkaisunsa jälkeen.

Vuonna ulkonäkö, Renault Clio 2016 on tarkistettu etusäleikkö ja pohjasta säleikön. Ajovalot nyt tekniikka Full LED, kun takavalot saada päiväajovalot LED tyyppi. Väripaletti summa kehon ääniäRouge Intense'(Punainen),'titaniuminharmaaksi'(Harmaa) ja'Iron Bleu'(Sininen), kun taas pyörät on pyörät uusia malleja.

Sisällä löysimme hytti enemmän vaihtoehtoja ja materiaaleja valita sekä tietoviihdejärjestelmät R&GO, Media Nav Evolution ja R-Link, Jälkimmäisessä jokainen liittyvien laitteiden versiota.

Moottorit Renault Clio 2016

Tämä uusi Renault Clio säilyttää tavallista koneellinen tulo- bensiini- turboahdettu moottorit (tec) ja dieselin (DCI) alkaen 75 ja 120 hv, kanssa uutinen, että voit valita moottorin Diesel 1,5 dCi 110 hv käsin kuuden nopeus lähetyksen. Viimeksi mainittu, voi myös olla kytketty bensiinimoottorin 1,2 TCe 120 hv -Ennen saatavana vain automaattivaihteistolla kuusi nopeudet GT- päättyy. Keksinnön edullisen version, moottori on liitetty manuaalinen vaihteiston viisi-nopeus tai kuusi-nopeus (bensiini- ja diesel-versiot vahvempi), kun taas Automaattinen kaksoiskytkinvaihteisto kuuden nopeus EDC Se on varattu vaihtoehtona ajaa Diesel 1,5 dCi 90 hv ja 1,2 TCe bensiini 120 hv).

online-arvio oman käytetyn autonRenault Clio Initiale Paris 2016

Renault tarjoaa vaihtoehdon initiale Pariisi Tässä mallissa, kuten se teki vuoden 2015 alussa rajoitettu painos. Tällä kertaa Renault Clio Initiale Paris on suurempi koneellinen tulo- ja uusi ulkoa ja ulkonäkö.

Runko on maalattu yksinoikeus väri "Gray Givré " ja sekä ohjauspyörän ja nuppi -kokonaisuus nahka mekko Nappa. Lisäksi, myös se sisältää elementtejä, jotka erottavat sen muista tavanomainen valikoima Clio, kuten audio-järjestelmä 'premium' allekirjoittavat bose, Muoto C-syntyy sen LED-ajovalot, multimedia R-Link-sarjan ja järjestelmässä "Helppo Park Assist', Joka antaa sekä verkossa että akun automaattinen pysäköinti.

tässä numerossa initiale Pariisi se voi ostaa diesel-versiot liittyvät moottorin 1.5 dCi 90 ja 110 hv, samoin kuin bensiinimoottori 1.2 TCe, tehotasojen 90 ja 120 hv.

hinta Pääsyä Ranskassa Renault Clio 2016 13700 euroa (Life päättynyt bensiinimoottori ja 75 hv), kun taas Renault Clio Initiale Paris 2016 maksaa alkaen 22200 euroa (Bensiinimoottori 90 hv) on Gallian maassa.

Saatat myös olla kiinnostunut

Todellisen kulutuksen Renault

Seat Ibiza 1.0 TSI FR testi

Peugeot 208 restyling