Lexus LS + konsepti: autonominen luksusautojen

Upouusi Lexus Tokion autonäyttelyssä 2017Upouusi Lexus Tokion autonäyttelyssä 2017Upouusi Lexus Tokion autonäyttelyssä 2017Upouusi Lexus Tokion autonäyttelyssä 2017

lexus Hän on julkistanut prototyypin ominaisuuksia autonominen ajo, nimeltään Lexus LS + Concept, esiteltiin 45. painos Tokion autonäyttelyssä. Tämä on näkemys, että on japanilainen merkki koskevat sen yläpään Lexus LS, ja ennakoi mahdollisia muotokieltä ja tekniikka pitkälle automatisoitu ajo joka on saatavilla vuonna 2020.

Lisäksi ottaa nykyaikainen ajovalot jossa ei ole pulaa tiettyjä toimintoja suoritetaan Laserdiodeilla Lexus LS + Concept käyttää silmäänpistävä elektroniset peilit, Ne työllistävät kamera lähettää kuviaan matkustamoon. Mutta todella mielenkiintoinen Lexus LS + Concept ovat niiden teknologioiden autonomisten ajo ja tekoälyä. Käyttämällä Wizard 'Highway Joukkuekaveri' Se pystyy liikkumaan ilman kuljettajaa väliintuloa moottoritieosuuden, kuten itse auton pystyy pitämään sisällä kaista, pitää etäisyyttä muihin ajoneuvoihin sekä suorittaa automaattinen kaistan vaihto, yhtiöittämisten ja valtatie poistuu.

Toinen piirre Lexus LS + Concept Se on, että se voi olla yhteydessä tietokeskus pitämään järjestelmiin päivitetty, ladata uusia ohjelmistoja ja lisätä uusia ominaisuuksia. Samalla, järjestelmä tekoäly oppii kerätyt tiedot tien ympäristö ja varmistaa korkeatasoinen automatisoitu ajo.

Lisäksi, lexus Hän on ottanut käyttöön kaksi rajoitettu sarja hänen F urheilu jako, kunniaksi 10 vuotta käynnistää sen ensimmäisen tuote, IS F, vuonna 2007. luopumatta ylellisyyttä ominaisuus Lexus, GS F urheilu sedan ja coupe RC F tarjota erittäin dynaaminen ja ajamisen ilo ja erotetaan käyttämällä spesifisiä vaimentimien enemmän prestacionales, titaani pakolinja ja ulkoisten komponenttien CFRP (Polymer vahvistettu hiilikuitu). Himmeän harmaa ulkoa paneelit ja sisätilojen aksentti sininen tonaliteetti 'Heat Blue' päätteeksi asetettu. Tällöin lexus aikoo myydä 50 yksikköä kutakin Heistä Japanissa keväällä 2018.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Lexus GS F, miten tänään oikeastaan ​​viettää V8?

Lexus F Sport, urheilullista eleganssia

Testi: Lexus RC F Urheilu Samurai