Tämä on uusi Yamaha SUV: Voit myös ladata pyörä

Yamaha, Cross Hub Concept, SUV jolla ladata pyöräYamaha, Cross Hub Concept, SUV jolla ladata pyöräYamaha, Cross Hub Concept, SUV jolla ladata pyöräYamaha, Cross Hub Concept, SUV jolla ladata pyörä

Auto Näyttää aina jättää joitakin muita "utelias", mutta kun Tokion kaupunki on tähti, yllätys outo lähes normaaliksi. Japanin tuotemerkit ovat vedonlyönti kaikki teknillis suunnittelusta prototyyppien yllätyksiä, joten meille jotkut kaikkein epätavallinen kuvia vuoden.

Tällä kertaa hän on koskettanut Yamaha, merkki, joka oli puhunut esitellä prototyypin offroad ja joka on yllättynyt utelias nelipaikkainen SUV, pystyä lataamaan pyörä ja kaikki, pienet ulkomitat. Työtaitoja ja tilankäytön on johtanut Cross Hub Yamaha Concept.

Tavoitteena on esittää Yamaha perhe, hauskaa ja on erityisesti suunniteltu autokäyttöön lomilla ja lyhyitä taukoja maaseudulle. The Hub Yamaha Cross Concept on SUV pyörillä kenttä Voit ladata pyörä tai quad kentän sen takaosaan, arvostamia niille, jotka haluavat tällaista ajo- ja olisivat kiinnostuneita aloittamaan niiden suosikki urheilu ja juuttunut maastopuku.

Yamaha Cross Hub Concept, myös nauttia perhe

Oddest asia tässä maastoauto on, että se on myös tilaa perheen matkoja ladata vaikka toista ajoneuvoa ja ylittämättä mittaukset Honda CR-V tai Toyota RAV4. Tähän on päästy utelias istuimet pastilli. Kuljettaja istuu front office. Hieman taaempana, kaksi paikkaa kylki puolin ja neljäs matkustaja sijaitsee keskellä sulkee luku.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Toyota C-HR 2018: hinnat ja tiedot avaimen hybridi SUV

Nissan IMx Concept: tämä voisi olla sähköinen Maastoauto perustuu Leaf

Upseeri! BMW X2: kuvia ja kaikki tiedot SUV

Istuin Arona: uusi SUV, liikkuvat (VIDEO)