Toyota Prius Plug-in Hybrid 2017: kaikki tiedot Prius plug

Prius Plug-in 2017, uuden sukupolven hybridi plugPrius Plug-in 2017, uuden sukupolven hybridi plugPrius Plug-in 2017, uuden sukupolven hybridi plugPrius Plug-in 2017, uuden sukupolven hybridi plug

Toyota on julkistanut yksityiskohtia uuden sukupolven Toyota Prius Plug-in Hybrid, jo on tnga alusta (Toyota New Global Architecture) käytetään myös viimeinen Toyota Prius tai hybridi maastoauto Toyota C-HR. edellisen Toyota Prius Plug-in Hybrid, akun kapasiteetti on kaksinkertaistunut, ja nyt 8,8 kWh, jotain, jonka avulla voit moninkertaistaa 2,5 sen sähköliesi (Ylittää nyt 50 km), Nostaminen sen huippunopeus sähköinen tilassa 85 135 km / h ja parantaa tehokkuutta. Täällä meillä on muita innovaatioita.

Toyota Prius Plug-in Hybrid piirteet aurinko- katolla, ne laajentavat autonomia sähköllä tilassa, kun auto pysäköidään ja ole kytketty. Laskelmien mukaan Toyota, yli vuosi tämä elementti voi saavuttaa kasvuun sähkönjohtavuuden jopa 1000 km.

Toinen sen eroja edellisen sukupolven Toyota Prius Plug-in Hybrid on, että tällä kertaa järjestelmää käytetään Työntövoimaa twin moottori (Yksi 22,5 kW ja muut 53 kW), Mikä mahdollistaa paremman kiihtyvyyden ja huippunopeus 135 km / h (162 km / h hybriditilassa). Yhdistetty teho hybridi järjestelmä on 122 hv, sama kuin Toyota Prius tavanomainen.

Toyota Prius Plug vuonna 2017Yksi innovaatioista Toyota Prius Plug-in Hybrid on, että ilmastointi sisältyy lämpöpumppu kaasun suihkutuksella, joka sallii matkustamon lämmittämiseksi käynnistämättä bensiinimoottorin jopa ulkopuolella lämpötiloissa -10 ° C Toinen lämmitin, tässä tapauksessa akut, toimii auton ollessa suljettu, joten kylmä ei vaikuta haitallisesti niiden suorituskykyyn, mukaan Toyota lämpötiloihin -20 ° C

latausaika kaikki akut Toyota Prius Plug-in Hybrid standardi pistorasiasta on 3 tuntia ja 10 minuuttia, ja 2 tuntia, jos liitin Mennekes tyypin II ja tapa III on käytetty. Voit myös ajoittaa lataa ja mukautua sisustus samaan aikaan.

Lisäksi ajomatkan ohjelmat Toyota Prius Plug-in Hybrid (Hybrid, sähkö- ja sähköinen kaupunki) on sisäänrakennettu -tilalla latausta "avulla uudistua sähköä polttomoottorin ja akun lataamiseen ajon aikana.

Takakonttiin Toyota Prius Plug-in Hybrid Se on 360 litraa, ja se on hieman koholla sijoittaa paristot, jotka ovat hieman alle. takaluukku, Samalla se on valmistettu CFRP, eli kevyt lujitemuovi hiili, joiden muodot edistävät vastuskerroin vain 0,25 Cx.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Toyota Prius, kokeile kuningas hybridit

Toyota Prius 2016: analysoida se ajon jälkeen

Toyota Prius 2016, urheilija suorituskyvyn