70 sähköautot ja maastoautojen saapuvat vuoteen 2025: Kalenteri

Kaikki autot ja sähkö SUV että saapuu vasta 2025Kaikki autot ja sähkö SUV että saapuu vasta 2025Kaikki autot ja sähkö SUV että saapuu vasta 2025Kaikki autot ja sähkö SUV että saapuu vasta 2025

Huolimatta kaikista puutteista, että vielä nykyäänkin infrastruktuuriin ja tarjonnan, loppu on väistämätön: Tällä Sähkön tulee muutaman vuoden voimanlähteenä liikkuvuuttamme. Näemme sen jokaisen uuden julkaisun, kuuntelimme keskustella keskenään insinööri johtavilta valmistajilta, me kärsimme uusien ympäristönormien että hallitukset alkavat toteuttaa (tai myöhemmin) ja Vahvistamme jokaisen uuden suunnitelman löydämme suurissa automerkki.

BMW i5

Kyllä, sillä jos me kerrata kaikki uudet autot nykyään tiedetään, että on saatettu markkinoille kunkin tuotemerkin,jätämme yli 70 uutta ominaisuutta, jotka saapuvat seuraavien 7 vuotta! Kuva, joka varmasti tulva autojen markkinoilla puhtaasti sähköinen, paristokäyttöinen... tai jopa MH akku, kuten Hyundai julkistaa uuden SUV saapuu 2018 ja sen pitäisi olla koko Tucson. Tässä linkki löydät lisätietoja.

Minkä merkkisiä johtaa markkinoiden sähköautojen?

Yksi suurista kysymyksistä löytää mikä merkit johtaa lähivuosina puhtaasti sähkömarkkinoille. Nissan Se on sijoitettu itse hyvin alueella, ja 2018 hyökkäys vahvempi kanssa New Generation Leaf sillä ei ole mitään tekemistä tämän. Parannettu aerodynamiikka, enemmän tekniikkaa, enemmän aerodynaaminen ... lupaavia. BMW myös tulee käsitellään uuden aikakauden, ja jossa on BMW i3 2018 ilmoittamalla merkittäviä parannuksia ensi vuonna enemmän valtaa ...ja urheilu versioon S! Tässä tärkeässä mallista riippuvainen lisätä uusia teho X1, X3, uusi i5, iso SUV Electric ... Kyllä: SUV monopolisoida liikaa etusija tässä uudessa käyttövoimajärjestelmään. Kolmas vakiintunut brändi voi sanoa, että se on Renault, kuka Zoe lisätty ja pienten sähköisten SUV vuonna 2019 Captur kokoa.

kuitenkin Näyttää siltä, ​​vahvempi nyt siirtymässä kohtaus kaksi suurta tuotemerkit: Mercedes ja Volkswagen. Itse asiassa kaksi ilmoitti ja käynnistää omien alatavaramerkkejä joka esittelee aivan uuden hyökkäyksen sähköautot ja maastoautojen vuonna 2025. Daimler aloittaa ilmoitti investoinneista vähintään 11000 miljoonaa tuotantokapasiteetin autojen, moottoreiden ja akkuja työntövoimaa. hänen submarca Sitä kutsutaan EQ, ja sen ensimmäinen malli on EQCA SUV saapuu 2019, koko GLC (Noin 4,65 metriä), jotka kykenevät tuottamaan 400 hv, ja kaksi sähkömoottoria. autonomia ehdotetaan vähintään 500 km. Seuraavina vuosina, ja ne saavuttavat sedan, coupe, kompakti SUV ... ja erikokoisia.

mercedes EQCVolkswagen, Samalla hän haluaa haudata Dieselgate uusine alueella (tai osa) tunnus. Se aikoo käynnistää uuden mallin vuodessa, jo alkanut 2019 kanssa Golf pienikokoinen (ID EV): Pitäisi tarjota Myös 500 km sähkölieden ja voivat laskuttaa 80 prosenttia akkua vain puoli tuntia. Tämä auto tuuheuttavat sitten ID Crozz, SUV 300 hv Tiguan koko Allspace ja ilmoitti suuri käytännöllisyys ja tilaa. Ja myöhemmin he tulevat perheet ja vaihtoehdot ... kuten reinkarnaatio molempien toivoa Bulli.

Kaikki vastaan ​​Tesla

Utelias mitä Tesla. Nykyisin käytännössä yksi tai kaksi autoa sen alueella, ei toteuteta useimmissa maissa ... mutta kaikki valmistajat ilmoitti vastauksia vastaan ​​merkki. Jo nimi, ja on pian "auto": Tällä Tesla Model 3 Se mainostettu myöhään 2018 tai alkuvuodesta 2019 klo edullisempi hinta: Alla 35,000-40,000 euroa ja 350 km sähköliesi. se on soittaa popularisoida ja mullistaa markkinoiden. Näemme.

Tesla Model 3Eteensä Porsche kehittää operaation E ja sähköinen maastoauto, istuin markkinoi kompakti tyyli Leon, Opel säilyttää Ampera-e halukas jalansijaa, peugeot Se kaivaa tekniikkaa myös kompakti SUV, kuten Citroën, Honda, Mazda, DS, Skoda, Volvo, Alfa Romeo ... Et menetä ketään. Jätämme nyt aikataulun veneiden vuodessa vuoteen 2025 mennessä on yli 70 uutta ominaisuutta.

Uutisia 2018

MARKMALLI
audiQ8 E-tron
BMWi3 ja i3
Hyundaisähköinen Kona
HyundaiSUV polttokenno
ritsaselkeys EV
NissanLeaf 2018
opelAmperea-e
TeslaMalli 3

Uutisia 2019

MARKMALLI
audiQ2 EV
BMWX1 EV
DS7 Crossback EV
mercedesEQC Crossover
MazdaEV kompakti crossover
miniEV
MitusbishiEV
peugeotkompakti EV
PorscheMission-E
Renaultkwid EV
istuinmini EV
Teslaavoauto
VolkswagenID EV

Upouusi 2020

MARKMALLI
BentleyNopeus EXP12 e6
BMWX3 225E
CitroënEV Aircross
DSkompakti EV
ritsaInsight EV
MaseratiAlfieri
mercedesEQ Sedan
PorscheEV maastoauto
istuinCupra EV
skodaVision E
Suzukimini EV
TeslaMalli Y
ToyotaC-HR EV
VolkswagenID Crozz

Uutisia 2021

MARKMALLI
BMWI-next
Citroënkompakti EV
DSEV Sedan
syntyEV Sedan
mercedeskompakti EQ
peugeotcrossover EV
PorscheEV Sedan Coupe
skodamini EV
TeslaMalli P (pickup)
VolkswagenID Lounge

Uutisia 2022

MARKMALLI
Alfa Romeokompakti EV
BMWi5
CitroënEV maastoauto
ritsakompakti EV
kahlaamoKompakti Jakosuotimet EV
mercedesEQ maastoauto
TeslaTyypin II MPV

Uutisia 2023

MARKMALLI
Alfa Romeocrossover EV
BMWi8 EV
fiatkompakti EV
Maseraticrossover EV
mercedesEQ Sedan Coupe
Toyotamini EV
VolkswagenID Aero E

Uutisia 2024

MARKMALLI
audiR8 e-tron
CitroënPerhe EV
DS"elämäntapa" EV
fiatEV Sedan
ritsaJakosuotimet EV
LamborghiniVitola EV
mercedesEQ MPV
MitsubishiCrssover EV
opelJakosuotimet EV
SuzukiJakosuotimet EV
volvoJakosuotimet EV

Uutisia 2025

MARKMALLI
Alfa RomeoEV Sedan
BMWSuuri SUV EV
fiatEV maastoauto
VolkswagenID Buzz