Stinger Kia, uutta ylellisyyttä auton yleinen hinta?

Kia Stinger, viistoperä coupe muotiKia Stinger, viistoperä coupe muotiKia Stinger, viistoperä coupe muotiKia Stinger, viistoperä coupe muoti

hypätä teknologinen ja esteettisyys of Kia viime vuosina Euroopassa se on kiistaton. Etelä-Korean yritys on houkutteleva ja täydellinen valikoima malleja, tarjous, joka vahvistetaan pian vaikuttava Stinger, uuden ja vakaan sitoumuksen segmentti ylellisyys.

Esitellään hyvin fanfaari on 2017 Detroitin autonäyttelyssä ensimmäisen arvion uuden Kia Stinger Niitä on erittäin hyvä asia. Tuoreimmat uutiset tästä sedan coupé on merkitty liittyvästä hintoja, kanssa erittäin kilpailukykyinen ja kohtuulliseen hintaan verrattuna sen suorien kilpailijoiden keskuudessa, jotka sisältävät Audi A5 Sportback ja BMW 4-sarjan Gran Coupe.

Autopista.es kaikuja ilmoitus haastattelu Artur Martins, markkinoinnin varapääjohtaja Kia Motors Europen joka sanoi nämä mielenkiintoisia sanoja maanmiestemme Newspress Espanja. "Kia tekee niistä helposti autoja, ja haluamme käynnistää auton laatu, viimeistely, materiaalit ja premium laitteet, mutta aina kohtuulliseen hintaan, tavoitteenamme on myös popularisoida tämän segmentin ja kukaan ei mennä alas alempaan luokkaan, voi päästä KIA, niin me olla siellä, missä ihmiset voivat olla. Tulemme hinta (jos kyseessä on Stinger), jäljempänä Audi A5 moottorista riippuen käytetty. Joka tapauksessa, KIA identiteettini on yleis brändi, ei premium "-merkki.

Kia sisempi StingerKia Stinger: Mahdolliset lähtöhinnaksi

Tällä tavalla ja mukaan nämä lausunnot, lähtöhinnaksi Kia Stinger Se voisi olla noin 40000 euroa. Moottori-arvon, voimme ottaa referenssinä 2017 Audi A5 Sportback 2.0 TDI 190 hv (Stinger Kia mukana myös 2.2 Diesel 200 hv), hinta Espanjassa on 43300 euroa.

Kun kyseessä on bensiinimoottorit, Alkuperäisen tarjouksen potkurien Kia Stinger Se koostuu kahdesta mekaanisen: 2,0-turbo nelisylinterinen 256 hv ja 3,6 V6 biturbo 375 hv. Voimme jälleen viitata vastaavan versiot Audi A5 Sportback, jossa bensiinimoottorin 2.0 TFSI 252 hv (vuodesta 51630 euroa) ja S5 Sportback 3.0 TFSI V6 354 hv (jossa alk 77900 euroa).

Kia StingerKia Stinger, laitteet kohokohtia

Kia Stinger tulee olemaan täydellinen ja nykyaikainen varustus. koskien turvallisuus ja laitteiden of ajo tuki, sellaisista järjestelmistä kuin varoitus väsymyksen, apua jos integroitu jarrutuksen autonomisen hätätilanteen (myös jalankulkijoiden tunnistus) etutörmäyksessä, mukautuva vakionopeudensäädin, assistentti huolto rautatieliikenteen hälytys cross takalasi Head Up näytön väriä ja useita tieto- ja ohjausjärjestelmän ajoneuvoa kuolleessa kulmassa.

Suurimmaksi kytkettynä, ei puuttunut Kia Stinger edistyksellinen langaton latausjärjestelmä älypuhelimille ja vieressä navigointijärjestelmä seitsemän tuuman kosketusnäyttö stereoita useita laadukkaita tarjotaan, mukaan lukien palkkio Harman / Kardon joiden teho jopa 720 W.