Jeep Wrangler 2018: ensimmäiset kuvat ja viralliset tiedot

Jeep Wrangler 2018: ensimmäiset viralliset kuvat legendaarisen 4x4Jeep Wrangler 2018: ensimmäiset viralliset kuvat legendaarisen 4x4Jeep Wrangler 2018: ensimmäiset viralliset kuvat legendaarisen 4x4Jeep Wrangler 2018: ensimmäiset viralliset kuvat legendaarisen 4x4

jeeppi Hän on julkaissut ensimmäiset kuvat peruskorjauksen yksi sen suurimmista SUV kuvakkeet, Jeep Wrangler, sinulla on hyvin samankaltainen kuin nykyisessä esteettinen.

Kuten voidaan nähdä kuvista, pitää muuttumattomana sen tärkeimmät tunnusmerkit, kuten pyöreä ajovalaisimet, grilli on pystysuora raidat ja elin hyvin kuutiometriä muotoja. Tärkeimmät muutokset vaikuttavat asemaan edessä suuntaan, jotka on sijoitetaan uudelleen etulokasuojien nyt integroimalla päiväajovalot, ja puskurin mitään uutta. He myös muuttaa ovenkahvat.

Jos kuitenkin olet odottaa jatkokehityksestä 2017 Jeep Wrangler suunnittelu Se on sisällä, mutta toistaiseksi mitään virallista kuvat julkaistaan. On toivottavaa, että ulkonäkö sisätilojen ja multimediajärjestelmien on hyvin samanlainen kuin mitä näimme joitakin uusimpia brändin autoja, kuten Jeep Compass, jossa kosketusnäyttö voitot näkyvyyttä, mutta annostelee kanssa fyysisiä painikkeita.

jeeppi Tähän mennessä se on antanut mitään tietoja moottorit uusi Wrangler, mutta alue tulisi käsittää 2,0 turbo nelisylinterinen, 3.6l V6 ja 3.0 V6 turbodiesel. Mitä hän on sanonut Yhdysvaltain yritys on oltava enemmän turvatekijöitä ja teknologia, ja parempi aerodynamiikka. Samoin lisää laitteita vaihtoehdoista opencast tarjotaan, koska emme saa unohtaa, että Jeep Wrangler Se erottuu sekä sen irrotettava hardtop kolmiosainen koska taitto tuulilasi eteenpäin. Mukana on myös jonkin verran personointi kiitos erilaisia ​​yhdistelmiä ovet, katto ja tuulilasi.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Jeep Grand Cherokee 2017: testaa 4x4 SUV vahva luonne

Julmimmista ja erikoista Geneven autonäyttelyssä 2017 Jeep

Jeep Compass 2017: Testasimme maastoauto off-road voimakas luonne