Kia Sorento 2018: Den nye Sportage storebror

Kia Sorento er oppdatertKia Sorento er oppdatertKia Sorento er oppdatertKia Sorento er oppdatert

Kia Sorento er SUV større enn den splitter markedsført i Spania (i andre markeder selger Kia Mohave enda større). hans tredje generasjon, som kom til våre veier mars 2015, får nå en rent estetisk oppgradering, men foreløpig begrenset til Sør-koreanske markedet.

Dermed blir Kia Sorento, at Sør-Korea markedsføres under fem eller sju seter innsiden (i Spania bare sju), har blitt fornyet i sin glimt i utlandet og i cockpiten. Utenfor, presenterer den sørkoreanske SUV flere endringer i sin frontal: støtfangere, grill, frontlykter Full LED, tåkelys i stil med den Sportage også med ledes- teknologi og en ny plassering av blinkende lys.

i sin profilvisningen, endringene kommer fra dekkene 19 tommer -av nye faktura-, mens tilbake og vi har funnet en fornyet støtfangere, en ny optisk grupper ledes og to nye eksos med krom.

Kia Sorento 2018

Ford Edge: endringer i kupeen

Den oppdaterte Kia Sorento presenterer også nyheter i sin interiør: Du kan velge en skinnstoler med oppvarmet og ventilert funksjon, er rattet også nye og oppvarmet, ferdig i svart piano trims, ny shifter og den nyeste versjonen av informasjonssystemet og bilunderholdning.

blant teknologi Kia Sorento også bak denne "restyling", finner vi kompatibilitet "Apple carplay" og "Android Auto" og annerledes assistent kjøring assistanse, slik som lane keeping system, adaptiv cruise control, varsel blind spot og så videre.

Det gjenstår å se om disse endringene kommer på Kia Sorento europeiske markedet. Håpet er at ja, så vi må vente en stund for å vite. kanskje for Frankfurt Motor Show? Så langt er den fornyede SUV merkevare som selges i Sør-Korea til en pris på rundt 21.500 euro (28000000 vant), mens i Spania i dag er rundt 30 000 euro.

Du kan også være interessert

Test: Kia Sorento 2.2 CRDi 4x4 mer for mindre

Nye Kia SUV Stonic: første bildene "mini" Sportage