Kunngjøringen av den nye Seat SUV, forsinket av situasjonen i Catalonia

7-seters SUV Sete: forsinket offentliggjøring av navnet hans7-seters SUV Sete: forsinket offentliggjøring av navnet hans7-seters SUV Sete: forsinket offentliggjøring av navnet hans7-seters SUV Sete: forsinket offentliggjøring av navnet hans

Fortsetter venter på å vite hva det endelige navnet du vil ha Seat ny SUV i 2018. På grunn av den politiske og sosiale spenninger vi lever i disse dager i Catalonia og Spania, signering av Volkswagen-gruppen Han har bestemt seg for å ingen spesifikk dato forsinke den offisielle kunngjøringen av navnet å adoptere SUV med 7 seter å bli lansert i 2018.

I en uttalelse, Seat forklarte at Det er ikke rett tid å kunngjøre det offisielle navnet på denne ny SUV. Ledelsen selskap basert i Martorell (Barcelona) planlagt å kunngjøre endelige navnet før den 15 oktober. Kandidater navn ble stokket Alboran Aranda, Avila og Tarraco. 25. september, Seat Han endte stemmene, som tidligere var totalt 10,130 forslag om å plassere navnene på spansk geografi og der mer enn 133.000 mennesker fritt avgi sin uttalelse.

etter Ateca Seat og Arona, den tredje SUV som vil komme neste år vil han ha blant sine viktigste kvaliteter interiøret konfigurasjon med 7 seter og en kupeen praktiske alternativer og modularitet. Det er derfor større enn den Ateca men med mange felles tekniske og strukturelle elementer.

I dag er den utvalg av biler og SUV Sete Den har navn som tilhører byer, tettsteder eller monumenter som tilsvarer spansk geografi -Ibiza, Arona, Leon, Ateca, Toledo og Alhambra-. Tidligere andre kirkesamfunn som ervervet stor popularitet i det siste var Ronda, Inca, Cordoba, Malaga og Arosa.

Navnene på kandidater til å navngi ny SUV Seat, to av dem, og Avila Aranda, som starter med bokstaven A og slutter med samme bokstav, som det skjer med Arona SUV og Ateca.

den SUV-modellene har Seat vil ikke slutte med noe som ble lansert i 2018 og som har endelig betegnelse er i ferd med å møte. Ifølge den nyeste informasjonen, tyder alt på at det i 2020 signeringen av Volkswagen-konsernet vil utvide sitt spekter av SUV-modeller med lanseringen av en stilig SUV-coupé figurer merket på utsiden, Ateca teknisk plattform og kan bli markedsført under sub Cupra (se Seat og SUV coupe 2020).