Lexus CT 200h, en unik hybrid bil

Så er Lexus CT 200h, en unik hybrid kompaktSå er Lexus CT 200h, en unik hybrid kompaktSå er Lexus CT 200h, en unik hybrid kompaktSå er Lexus CT 200h, en unik hybrid kompakt

Føreren av Lexus CT 200h er nå på fingertuppene evnen til å kontrollere hvordan du vil styre bilen. Du kan få gjennom velgeren kjøreprogrammer plassert i midtkonsollen, som gjør et valg fire moduser annerledes: Normal, Sport, Eco og EV. Den første gjør akselerator har en lineær respons og progressiv; den andre, sport, Det gir en direkte sammenheng mellom denne kommandoen og motoren; mens i Eco at korrespondanse reduseres og også klimakontroll justerer til rådende drivstoff. i EV-modus, CT 200h fungerer bare med strøm og gjør det mulig, for eksempel bevege seg i en garasje uten utslipp.

Lexus CT 200h: bil rekord

den blandet forbruk godkjent av Lexus CT 200h er bare 3,6 l / 100 km i den versjonen med Eco betegnelse, Siden ovenfor angitte modeller som er plassert med Utøvende ferdig, eller F Sport Luxury, beveger seg mellom tre,8 og 4,1 l / 100 km. I alle fall synes dette Lexus hybrid alltid blant kompakte biler som bruker mindre marked.

Ansvar for Lexus CT 200h oppfattes med sportsunderstell Det er på hastighet og nøyaktighet med hvilken førerens kommandoer overføres til kjøretøyets bevegelse. Derfor, hjul, suspensjon eller styring ladning en betydelig rolle i denne oppgaven, som er forsterket spesielt i versjoner F-Sport. I det siste oppdatering av området, ble den retning rekalibrert mens en tykkere stabilisator til bakakselen sluttet. Drivere som ønsker å satse på å øke kjøreopplevelser, finner CT 200h F Sport en bestemt avstemning av fjærer og dempere (Ytelses Spjeld), med tillegg av en 17-tommers hjul, med det formål å øke fleksibiliteten.

Lexus CT 200hPå den annen side, oppførselen til denne hybrid Lexus også det fordeler fra en økt kropps stivhet, ved vekst av punktsveiser i det bakre området, med bruk av flere meter med bindemiddelsnor. Enda mer enn 90 forbedringer er ment å øke ride kvalitet CT 200h, spesielt å redusere nivået av støy økt isolasjonsmaterialer.

Lexus CT 200h: Teknologi for effektivitet

Magi for Lexus CT 200h bruke så lite det er også i mekanisk konfigurasjon. Den har en bensinmotor 1.8L, av fire sylindre online, alt i forbindelse med andre elektriske, med en kombinert strøm 136 hk. Videre er det en annen elektrisk maskin som starter for forbrenningsmotorer og hybridbatterilading. Drivverket er koblet til en Elektronisk styrt kontinuerlig variabel transmisjon, et planetgir som kobler motoren til hverandre og til hjulene, virker det til det optimale forhold mellom sendingen til hver enkelt situasjon. Dens operasjon er nå mer naturlig, slik at dens emulering kontinuerlig variabel, spesielt i de faser i hvilke krever fremdriftssystemet mer kraft ved full gass, er mer nyansert. De er tekniske detaljer som gjør spranget til drivstoffeffektivitet.

Lexus CT 200h a la carte

Interiøret Lexus CT 200hden Lexus CT 200h det inkluderer nummer åtte kollisjonsputer, blant disse er en to-trinns-driveren og knær for denne og pilot. Den viser også Pre-kollisjonssystem (PCS), med hastighetskontroll med hastighetsmillimeterbølgeradar, som bidrar til å opprettholde en forhåndsinnstilt avstand med bilen foran og reduserer risikoen for kollisjon. Standard utstyr i de høyeste utførelser integrerer kraft forsetene. I likhet med de manuelle forskrifter, gi en uttalt sidestøtte.

I tillegg Lexus CT 200h og lar deg være koblet til verden i dag. Alle på fingertuppene gjennom Lexus Medier Vis, ved hjelp av roterende eller driver Remote Touch, det alltid knyttet til den valgfrie navigasjonssystemet. Lexus Media skjermen har en syv tommers skjerm. Lexus CT 200h alle innlemme standard funksjoner som automatisk klimaanlegg, Bluetooth-tilkobling for mobiltelefoner, åtte kollisjonsputer eller lettmetallfelger. Avhengig av utstyrsnivå, kan CT 200h også innlemme NAVIBOX navigasjonssystem, dekning i 48 land og stemmestyring. Til syvende og sist er det Lexus CT 200h en hybrid kompakt bil på markedet i dag bare.

Du kan også være interessert i:

RC Lexus 300h, hybrid ute etter perfeksjon

Lexus IS 2016: Dette er den saloon

Lexus RC F, den nye australske politibilen