Audi Q3 vs Jaguar E-Pace: en ny SUV duell 2018

Future Audi Q3 og Jaguar E-Pace, hovedpersonene SUV for 2018Future Audi Q3 og Jaguar E-Pace, hovedpersonene SUV for 2018Future Audi Q3 og Jaguar E-Pace, hovedpersonene SUV for 2018Future Audi Q3 og Jaguar E-Pace, hovedpersonene SUV for 2018

Hvis ansikter nye Audi Q5 vil være i 2017, og BMW X3, ett år etter at offensiven SUV Audi vil fortsette med en ny generasjon av Q3 Jaguar og banke på døren med sin andre SUV i sin historie. Den ikoniske britiske merket Jaguar har ikke nærmet SUV-segmentet for å prøve lykken, men har veikart 2020 for å konsolidere et tilbud for nå lover tre nye modeller. etter Jaguar F-Pace, E-Pace Det synes å være det endelige navnet for nye kompakte SUV, bilen rundt 4,4 meter i lengde amortize den industrielle utviklingen av deres merkevare "land", Land Rover.

2018 Jaguar E-Pace Schulte

Jaguar E-Pace 2018: en feline Evoque

den Jaguar E-Pace Det vil ikke være en F-Pace skala. Hans legeme vil ikke bli gjort 85 prosent aluminium, og heller ikke vil en modell med langsgående motor bak-stasjonen med forbindbar forakselen. Men det motsatte. Det resurfaces Talisman Range Rover Evoque til å flytte sin struktur, motorer og erfaring i system AWD hans søster sport. Faktisk har det to mulige traction-systemer, det mest komplekse og idrett Aktiv Drivlinje og drivlinje Effektiv, en 4x4-systemet Variabel i stand til å koble fra hele bakakselen fra 35 km / t. Det reagerer med den faste parameteren av Intelligent Dynamic Drivlinje -the Terrain Response Jaguar- med fire mulige innstillinger av antall, pluss en ekstra dersom de er montert spjeld med justerbar variabel hardhet.

utvikling jaguar E-Pace og forløper parallelt med utviklingen av arkitektur D8 som en nesten ny generasjon vil bosette fremkalle fremtiden. På det endelig vil imøtekomme elektriske motorer og batterier for å starte hybridisering alt den spektrum, teknologi til nå kun tilgjengelig Range Rover. selv jaguar også den fokuserer på modeller fullt elektrisk, som vi har lært allerede viser sin I-Pace konseptet. Faktisk er det mer enn sannsynlig at Future Jaguar E-Pace Bli den første modell merkevare drevet utelukkende av elektrisk kraft.

Elektrisk utenfor, jaguar det går hele hans mekanisk rekkevidde Ingenium, med 2,0 liters 4-sylindret for hver brenselType: 150, 180 og 240 -Versjon biturbo- i tilfelle av diesel, og 240 hk på bensin.

Audi Q3 2018 Schulte

Audi Q3 2018: MQB plattform trinnet

-eller helt ny revisada- som sa arkitektur D8 den Fremkalle / E-Pace, som også den nye Audi Q3, projisert på den siste utviklingen MQB-plattform som sikrer en versjon hybrid e-tron og sannsynligvis også en elektrisk nedgang, men karosseri Audi Q4. Større letthet, industriell fleksibilitet og bredde vil være de viktigste fordelene, selv alene, Audi Q3 Beste vil være vert for sine beboere ved å øke størrelse opp mer eller mindre, 4,45 m. Som sin lillebror, med Q2 som også deler mange komponenter-fremtiden Audi Q3 ta standard variabel retning. Og som E-Pace, vil variere versjoner basert på forhjulsdrift og tverrgående motorer. versjoner Quattro vil forbedre effektivitet og effektivitet i alle innstillinger slik at systemet Audi Drive Profile, legge en måte som off-road bestemt til feltet.

Audi forsterke versjoner tilgang Q3 basert på tre-sylindrede motorer, med 1,0 TFSI 115 hk som et utgangspunkt. Derfor, sannsynligvis hoppe over Ny 1.5 TFSI VW Golf- premieres'm erstatte gjeldende 1.4 TFSI, meget høy komprimering motor og injeksjonstrykk, også med to effektnivåer, 130 og 150 hk, den mektigste av dem med systemet sylinder avslutning. den 1.8 TFSI og 2.0 TDI -180 -150 hk og 190 hk Iran har fullført en del av området mens alt peker til grunn Diesel bæres av 1.6 TDI 115 hk. Glasur på denne tiden to ganger: RS Q3 er utstyrt med den nyeste utviklingen og en upublisert S Q3 TDi, sannsynligvis med motoren 2.0 TDI biturbo som base.