Mercedes klasse A 2018 video og flere detaljer om den nye kompakte

Mercedes A-klasse 2018: den nye kompakte turtallMercedes A-klasse 2018: den nye kompakte turtallMercedes A-klasse 2018: den nye kompakte turtallMercedes A-klasse 2018: den nye kompakte turtall

Nedtellingen for ankomst av Nye Mercedes klasse A Han har begynt. I flere dager, flere spion sirkulerer på internett og videobilder (som den som følger med denne artikkelen) av en bil Mercedes-Benz med kamuflasjedrakt rulle i Nürburgring (Tyskland) og dens nærhet. Hvis du analyserer alle disse "stjålne bilder", Størrelse og så du kan gjette i design, er på 99,9 prosent ny klasse A.

For noen uker siden, flytter jeg at nye Mercedes Class offisielt debut i neste utgave av Geneva Motor Show (i 2018, Det vil bli avholdt 6-18 mars). Den fjerde generasjonen av denne kompakte bilen segmentet C er en av de ubestridte stjerner i de sveitsiske show og en av bærebjelkene i den fremtidige strategien for det tyske firmaet, siden Klasse A er den bestselgende verdensomspennende merke modell Stuttgart.

Mercedes A-klasse 2018: A "mugg" og flere organer

Fremtiden rekke Nye Mercedes klasse A Det vil bli tilbudt med en rekke kropps versjoner. Til de allerede kjente varianter 5-dørs, CLA og CLA Shooting Brake, er mer enn sannsynlig at det vil bli en ny klasse Sedan -Mercedes introdusert for noen måneder siden en prototype kalt Concept Sedan-, pluss to eksklusiv, elegant og sporty klasse Cabrio og En GT, alle med sinnet satt til å tilby to rivalene høyde Audi TT og den nye BMW Z4.

Mercedes klasse A 2018 video

Teknisk, vil plattformen bygging av som starter Nye Mercedes klasse A Det vil være en videreutvikling av enctual UD tverrstilt motor og forhjulsdriften. Anvendelsen av sterkere og lettere materialer vil bære en reduksjon i vekt på ca 50 kg i gjennomsnitt, et element som støt, uten tvil, i et skritt videre når det gjelder effektivitet, med små bensinmotorer og diesel liten forskyvning (mer enn sannsynlig en presumable Mercedes-AMG A idrettsbane).

den hybrid versjoner, hybrid plugg i og til og med rent elektrisk, De kan også bli innkvartert i ny generasjon av klasse A. den En prototype EQ Det ville være utgangspunktet for en Future klasse A Electric.

Du kan også være interessert

Mercedes EQ A Konsept: Den nye klasse A Electric?

Kompakt kommende Audi A3, BMW Series 1, klasse A og V40