Den nye Subaru Impreza debuterer på Frankfurt Motor Show

Subaru Impreza 2018, bilder av den europeiske versjonenSubaru Impreza 2018, bilder av den europeiske versjonenSubaru Impreza 2018, bilder av den europeiske versjonenSubaru Impreza 2018, bilder av den europeiske versjonen

den Subaru Impreza Det er en av de store nyvinningene Frankfurt Auto Show. Den tyske byen er det store unntaket var vitne til utgivelsen av den europeiske versjonen av quintar generasjon av denne modellen, en bil som debuterte i 1992.

Sannheten er at Subaru og selger kompakt bil i Nordamerikanske markedet siden sent i fjor debuterte på 2016 New York, og er markedsført med 2,0 atmosfærisk bensinmotor Boxer direkte innsprøytning og 152 hk makt. selvsagt, i Europa andre motorer forventet, som Boxer ny bensin 1.6 liter.

den Subaru Impreza femte generasjon sitter på ny global plattform (GSP) Japan merkevare. En base for biler som kommer i Subaru, som vil romme forskjellig legeme, mekanisk (hybrid og elektriske inkludert) og, selvfølgelig, systemet symmetrisk firehjulsdrift.

Ifølge den japanske bilprodusenten, sa "global Platform" gir 70 prosent større torsjonsstivhet og bedre demping av 40 prosent. I tillegg Nye Subaru Impreza vil ha en resuspender som vil tillate deg å skyte med tyngdepunkt. den "Synet" -teknologi innlemme fornyet kompakte systemer som nødbremsing, varsling av ufrivillig skifte kjørefelt, adaptiv cruise control, adaptive lys og mange andre elementer.

den Subaru Impreza 2018 som vi ser i Europa du kan velge fem farger for kroppen: Crystal White Pearl, Venetian Red Pearl, Ice Silver Metallic, Dark Blue Pearl Metallic og Dark Grey.

Subaru Impreza

Du kan også være interessert

Dette er den nye globale plattform for Subaru