Seat Ibiza Cupra 2016: sportsbil for hverdags

Seat Ibiza Cupra 2016, bilder av denne sportsSeat Ibiza Cupra 2016, bilder av denne sportsSeat Ibiza Cupra 2016, bilder av denne sportsSeat Ibiza Cupra 2016, bilder av denne sports

Vi ønsket virkelig å komme bak rattet på den fornyede Seat Ibiza Cupra, i dens rekkevidde 2016 mottar mange av endringene som allerede er utgitt i resten av det kommersielle tilbudet om dette liten bil den B-segmentet.

Vi kjørte til kan Padro, et senter for læring og forbedring av kjøring med ulike kretser som ligger i provinsen Barcelona, ​​for å sjekke både på stedet og andre svingete veier utfolder seg hvordan Seat Ibiza Cupra 2016. Utenfor, de estetiske endringer gjort i denne bilen sport De er ikke veldig radikal. I en av våre første samtaler med Sven Schawe, Leder for teknisk utvikling Seat og en av de som er mest ansvarlig for tuning chassis av dette Seat Ibiza Cupra og Seat Leon Cupra og kontrast, sier at den nye leveranse sporty versjon sog det har søkt å få den beste balansen mellom dagligdagse praktiske og sportslighet. Hva gjør Seat Ibiza Cupra 2016?

Seat Ibiza Cupra 2016: hvilke endringer

Som vi inn i nye Seat Ibiza Cupra 2016, Jeg setter som allerede er kjent, slik som hjulelementene, tatt direkte fra Seat Leon Cupra. Både dashbordet og en rekke andre elementer som er ferdig først. Og tilkobling? Ombord på Seat Ibiza Cupra kan også nyte en bil utstyrt med den nyeste og mest enestående tilkoblingsløsninger, informasjon og underholdning. Dermed, systemer Seat Full Link og MirrorLink trasladas tillate mange av programmene smartphones og mobile enheter ved hjelp funksjoner Apple Car Play og Android Auto.

den sete sjåfør Seat Ibiza Cupra 2016 har oppvarming og ventilasjon, tilbyr faget generelt og sidevanger tilbyr benplass er mer fokusert på komfort (med andre sportsbiler, satte vi bokstavelig forankret både på tvers av rygg og ben).

Seat Ibiza Cupra 2016den Seat Ibiza Cupra 2016 også den har en ny motor forrige versjon, nå tar en bensin 1,8 TSI tvilling system for direkte / indirekte injeksjon (I stedet for den tidligere 1,4 TSI) av 192 hk (Tidligere 180 hk). I hovedsak er det den samme motoren som først premiere på Volkswagen Polo GTI, men ja, i tilfelle av Seat Ibiza Cupra momentet er noe høyere (opptil 32.63 MKG, tilgjengelig mellom 1450 og 4200 rpm). Sitt utvalg av kraftutfoldelse er mer enn sjenerøs og du har alltid en følelse av at når du virkelig trenger det verve Ibiza Cupra hva du vil gi.

Seat Ibiza Cupra 2016: bipolar

I vår første test, anser vi at motoren 1,8 TSI den Seat Ibiza Cupra den tilpasser seg veldig godt til 6-trinns manuell girkasse. Dens dynamisk kjøresystem med to innstillinger -Normal og Sport- å skille veldig tydelig deres splittet personlighet. Et trykk på en knapp, blir parameterne endres gassrespons, styring, puter adaptive suspensjon Cupra og lyden som kommer fra eksosrør. måten normal aktivert, kan du nyte et komfortabelt og hyggelig tur ombord Seat Ibiza Cupra. Alt forandrer seg når du trykker på knappen sport, tid som kommer frem i lyset de sportslige legitimasjon av navnet Cupra.

I denne nye utgaven av Seat Ibiza Cupra, Vi setter pris på en betydelig forbedring i den generelle ytelsen til bremser. måten sport aktivert, er de eneste kropps svaier, bilen flate vindinger, er styringen meget presis og kurver som opptrer i halsbrekkende hastighet. I mer kompliserte svinger og når ikke bære tilstrekkelig hastighet, elektronisk differensialsperre XDS deltar vår hjelp i riktig mål å bremse den indre hjulet for å redusere understyring.

Strømbrudd, en av ulempene som noen ganger kommer ut i små biler også kraftig, ikke forekommer i den Seat Ibiza Cupra. Til vår smak, motoren er presset i riktig mål og vektfordeling 61,9 i front og 38,1 prosent i bakakselen bidrar til dens stor dynamisk balanse.

Seat Ibiza Cupra 2016: dens 'gadgets' mest nysgjerrige

For den 'geeks' av teknologi, den Seat Ibiza Cupra 2016 det har også utarbeidet flere overraskelser. Den ene er Seat søknad DriveApp, du kan nyte ulike funksjoner både i og utenfor bilen, inkludert tilpasset berøringsskjerm multimedia system eller inkludere sanntidsdata om værforhold that're sirkulerer. Du kan også nyte det som skjer i Facebook og Twitter og, for den nysgjerrige, inkluderer funksjon "Challenger", sjåføren foreslår en form for selvutvikling konkurranse som kombinerer sportslighet med effektivitet.

Seat Ibiza Cupra 2016: For en pris!

En annen av de store attraksjonene i den nye Seat Ibiza Cupra er pris. Seat ikke bare den har fått rebajar 1400 € angå forgjenger å forlate i 21.400 €. Hvis bilen er finansiert gjennom merkevarebygging og lanseringskampanjer utnytte, kan du kjøpe en Ibiza Cupra av 17,680 € fire års garanti og fire år vedlikehold inkludert, forutsatt at de ikke overstiger 80.000 km.