Seat Arona: så vil den nye lille SUV for 2017

Den lille SUV vil bli kalt Arona SeatDen lille SUV vil bli kalt Arona SeatDen lille SUV vil bli kalt Arona SeatDen lille SUV vil bli kalt Arona Seat

den Seat adresse Det er stadig klarere hvor skal du gå fremtiden for den spanske merkevare og som bør allerede være deres felles utbyggingsplan. En utvilsomt passerer forsterke kjerneverdiene, og fornye sine stjerne produkter, Ibiza og Leon; en annen, åpenbart passerer for øke en rekke biler SUV Det begynner å klart være den mest vellykkede i Europa. Og hans nye Seat Ateca har allerede vist det; og en tredje går også gjennom forene navnene på noen av sine modeller og kjøretøykonsepter. Vel, disse tre prikkede linjer konvergerer på bare ett år i en av sine mest etterlengtede nye funksjoner: Ny Seat Arona.

Rangere bilen gratisJa, fordi denne fremtidige Seat Arona vil forlate av basen ny generasjon de selger Ibiza, som vil bli vist neste månedene før det nye A0 omgå MQB plattformenHvilken brukt alle nye urbane og verktøy Volkswagen Group. Ja, fordi dette fremtiden Seat Arona vil også være en SUV det, også tar mange komponenter og elementer av den nye Audi Q2, angripe lite segment å bli plassert under den Ateca som sin andre medlem SUV. Og ja fordi, akkurat som alle Volkswagen SUV starter med T (Tiguan, Touareg og de kommer) Seat har også allerede klart hvordan det skal være navnet på sine modeller: Start med å A, som har 5 bokstaver og navnet på en by eller en spansk by.

Med alle disse forholdene, og vi kan nesten garantere at, i dag, har allerede denne lille SUV Seat fremtiden navn: Arona. Alt passer sammen (i slutten av mars ble det registrert og patent i Intellectual Property Office av EU), offisielle kilder Seat og bekrefter vi at nå er navnet valgt av sine ledere. Men, bare i tilfelle det er endring av endelige selvfølgelig også de forsikrer oss om at for Ateca to andre navn (Teide og TECTA), som hersket siste time tidligere håndteres. I alle fall sikkert vi satse Arona at for de som ikke vet, er en bonito kommune øya Tenerife, Kanariøyene, med ca 80 000 innbyggere.

Arona, folk i den lille SUV SeatSeat Arona: "Made in Spain"

Det er ingen tvil derfor at med den nye Ibiza, Seat Arona vil være den viktigste modellen av merkevaren for de neste to årene. rival av Juke Nissan, Honda HR-V, Renault Captur, og selskap, bør denne lille SUV måle rundt 4,20 meter vil spille lenge og hardt med mange tilpasningsmuligheter og fargevalg: Selv med to fargenyanser mellom tak og kropp. I design, vil denne fremtiden igjen Arona stilistisk språk som gjennomsyrer Seat Alejandro Mesonero Romanos, med en foran form for X som gir glans, vider seg ut og bringer dynamikk, så vel som en meget skarp og sideveise bretter, og korte overheng.

dette Nye Seat Arona bygges, Nå, i Martorell anlegg av andre generasjon av Audi A1, som også vil dele den nye avledning av MQB-plattformen A0. er også det gir en stor teknologisk byrde og tilkobling, tegneelementer utgitt i dag av Ateca Seat.

den Arona lover å tilby nye Seat splitter DNA i atferd, så hvis det fortsetter med karakter av dagens Ateca, Blir en av de små SUV lettere, smidig og dynamisk. Audi Q2 oss, og det er også beviser, og fordelen med dette Seat er at det vil være betydelig billigereHvis den lille tyske SUV på 22.000 euro, bør den nye Arona starte i stedet for mindre enn 20.000. Sikkert deretter kommer også fører Skoda merkevare og Volkswagen, der det allerede Polo lanserer også sin spesielle SUV, som vi allerede har diskutert.

Seat Arona 2017Lite er kjent så langt av Sete utvalg av mulige mekaniske Arona. Men det synes klart at det vil ta den nyeste generasjon motorer gruppe, dvs. 3 blokker 1.0 TSI bensin med 95 sylindere og 110 hk, samt 1,4 TDI (Også 3-sylinder 90 CV) pluss overlegen 1,6 TDI. Det gjenstår å se om i fremtiden vil kunngjøre en slags elektrifisert og hybrid-versjon. Forhjulsdrift versjoner og AWD De bør også være kombinert for å danne en komplett serie. Sikker på at i neste Paris Motor Show i begynnelsen av oktober, finner vi ut mer. Vil den nye fremtiden Ibiza vil legge sine grunnvoller vil bli presentert det? Hvis ikke det, sørge for å være på Geneva Motor Show neste mars.

Du kan også være interessert i:

Seat kunne lansere en stor SUV i 2020

Teste den nye Seat Ateca

Seat digital museum