Subaru Outback 2018: en familie og en mye mer komplett SUV

Subaru Outback oppdatert bilde og presenterer teknisk utstyr og forbedringSubaru Outback oppdatert bilde og presenterer teknisk utstyr og forbedringSubaru Outback oppdatert bilde og presenterer teknisk utstyr og forbedringSubaru Outback oppdatert bilde og presenterer teknisk utstyr og forbedring

Det er ingen tilfeldighet at Subaru presenterer i ny York sin fornyede Outback, dens mest vellykkede modell i USA. den Outback Det er versjonen crossover Legacy sedan, en modell med sobreelevada kjent kropp og vedlegg til 4x4. I tillegg har Subaru en bestemt SUV som forstmann.

den nye Subaru Outback Han dukket opp i 2014 (i Japan) og den japanske merket har fornyet sitt image subtilt og utstyr. i frontal vi er grill og fyr ny. De bruker LED-teknologi for dagslys og benytte anledningen til å projisere et karakteristisk lys signatur. Med de nye frontlyktene, som kan være full førte, ifølge ferdig, kommer de nye funksjonene: kurvelys og kort / lang automatisert endring.

Den fremre mottar ny beskyttelse for å sikre dens robusthet sirkulære felt. den felger De er redesignet og søkt en sterk kontrast med kroppen.

Subaru kunngjør høyere kvalitet rullende i den nye Outback. For dette formål, bedre isolasjon innvendig ved hjelp av vinduer og frontruter krystaller tykkere. Han har også utviklet nye speil speil mer aerodynamisk å redusere støy. Den automatiske trinnløse Lineartronic CVT åpner en ny streng reduserer mekanisk støy. I tillegg puter og adresse (Strøm) av den nye Subaru Outback De har ulike lover som sikrer handling mykhet kjøring.

Subaru Outback 2018

den belegg hytta er ny, forbedret utseende og kvalitet av ferdig. Det er redesignet midtkonsollen innlemme en skjerm opp til 8 inches, ifølge utførelser. Det tilbyr ulike multimediasystemer med funksjoner som er typisk for vår tid tilkobling. De er også noen nye embellishers, får ny stoppede og vises spesifikke sømmer i seter og dører som forbedrer bilde kvalitet utførelser og nytt Subaru Outback. den ratt Det er også nytt.

Angående motorer, Subaru opprettholder dagens 2.5 boxer 175 hk og 256 hk 3.6, både bensin og tilhørende automatisk Lineartronic og 4x4 girkasse. Når du ankommer i Europa er formalisert, vil vi vite mer om Subaru Outback versjoner i vårt land. Inntil nå har 2,0 diesel bokser motoren 150 hk med manuell girkasse og 4x4 symmetrisk.