Fremgangsmåte for å polere bilen maling

Fremgangsmåte for å polere bilen maling

Selv om dagens malerier er mye sterkere enn for noen år siden, over tid svekkes. eksterne midler, så som kulde, sol, regn eller avføring, er langsomt spiser lysstyrken på biler, misfarging sitt utseende. Vårt mål i denne artikkelen er å forhindre for tidlig aldring utenfor disse små triks du kan utføre i garasjen i huset. Fordi en god vask er ikke nok.

Nøkkelen til å polere bilen er polert

Hvis du ønsker å få ham tilbake tapte glans male bilen, fjerne overflate riper ideias og gjøre det beste glans, må du sende til kroppen til en poleringsprosess. Klart, hvis Encomienda denne oppgaven til en profesjonell som har spesielle maskiner få bedre resultater. Men hvis du ønsker å spare penger og gjøre det hjemmefra på en hemmelighet: Valget av 'polsk' eller polish er nøkkelen til suksess. Dette er en mer eller mindre kremaktig forbindelse inneholdende mikroslipe ansvarlig for å fjerne ujevnheter eller Mikro male jevnt og returnere denne maling sunt utseende. Et godt produkt i kombinasjon med god teknisk innvirkning på en godt utført jobb.

Den 'polish' må være en kremaktig væske, aldri en tykk masse fordi i dette tilfellet, er det ofte vanskelig å fjerne, slik at du kan skape motsatt effekt, noe som gjør det mest dekkende maling. Etter å ha valgt riktig produkt, vanskelighetene med polering ligger i antall ganger du påfører produktet. Trikset er å gå observere tilstanden i maleriet som forvalter produktet. Bakevjer eller sirkulære defekter som genereres skal forsvinne.

Denne oppgaven av rasping kan gjentas inntil nødvendig, som de sa på det ochentera filmen 'Karate Kid' 'for å vokse på, wax off', og så får den nye bilen glans. Men du bør huske på at maling lakk er ikke uendelig.

Fremgangsmåte for å forlate skinnende bil

Med disse triksene får du gjøre bilen din skinne med upåklagelig utseende. Ta oppmerksom på hvordan du polere bilen.

1. Rengjør overflaten som skal poleres: passerer en ren klut kropp. Du kan bruke en rask rengjøring produkt.

2. Bruk en egnet produkt: etter vurdering av tilstanden til maling, må du søke den polske eller 'polsk' med en svamp. Plasser produktet på en side av denne.

3. Forlenger 'polsk': produktet har søkt for langsgående bevegelser. Begynner å se litt trykket og øke det som du går spredning.

4. Eliminerer restene: med en mikrofiberklut, rydde restene av polsk som kan ha blitt. Denne oppgaven har til å gjøre det veldig forsiktig.

5. Endelig behandling: etter administrering av et slipende poleringsmiddel, bruker en tynnere etterbehandling. Du kan utnytte det samme svamp, på motsatt side.

6. Gå tilbake til polering: Det gjør det samme så mange ganger som nødvendig. Husk: foreta langsgående bevegelser uten press, og fjerne resten med et mikrofiber.

Hvis du velger en profesjonell, vil søknaden bli utført med en poleringsmaskin. Dette etterlater den lyseste maling fordi det utøver riktig trykk og utfører en korrekt søknad, uten arbeid tar mindre tid.

Hvordan lysner forlater du male bilen din?

Ifølge tilstanden til maling av bilen kan du bruke tre typer 'polsk' annerledes: for en meget forringet maling; for en mindre forverret maling og etterbehandling. Du må forlenge en applikator svamp eller tosidig og en mikrofiberklut for å rengjøre restene av produktet.

Polske priser, i alle sine versjoner, rundt 20 euro. Den tosidige applikator er omtrent EUR 6, kluten 4 euro og rask rengjøring produkt finner det for ca 17 euro. Du kan kjøpe selv en ikke-profesjonell poleringsmaskin for ca 20 euro som vil forenkle oppgaven. Totalt vil det koste 47 euro polering bilen (hånd polert), sammenlignet med 100 euro som koster det faglige nivået gjenvinne lysstyrken på bilen og fjerne overflateriper og merker mygg. Men hvis billakk fortsatt ganske godt, og bare ønsker å børste for å fjerne maksimal lysstyrke, for ca 40 euro kan du finne denne tjenesten mindre enn hva det ville koste deg hvis du gjør det på egen hånd.

Du kan også være interessert

20 hjem og billige triks for å rengjøre bilen innvendig og utvendig

Triks for å fjerne insekter bil frontruten

Hvordan rengjøre bilen møbeltrekk: Hjem triks