Hva er turborundkjøringer? Alt du trenger å vite

Bilder turbo rundkjøringer og rundkjøringerBilder turbo rundkjøringer og rundkjøringerBilder turbo rundkjøringer og rundkjøringerBilder turbo rundkjøringer og rundkjøringer

samtaler turborundkjøringer De ble utviklet i 1998 i Nederland av Mr. L.G.H. Fortuijn kom til optimalisere kapasiteten til tradisjonelle rundkjøringer og unngå problemer som oppstår i deres utnyttelse, noe som begrenser dens kapasitet og forstyrrer driften. den rundkjøringer flere skinner ble installert i kryss hvor trafikkvolumet er så høy at den overskrider kapasiteten til en aksel av en skinne. I disse ofte forvirret om hvilken bil har prioritet når du forlater årsaker kollisjoner. Utformingen av turborundkjøringer løser dette problemet.

den turborundkjøringer De blir presentert som en sentrale øya av ikke-sirkulær form som kanaler alle trafikk fra innganger og hele calzaden, avhengig av destinasjon å gå. Derfor er det føreren som må velge hvilken utgang vil bli rettet før vi går i rundkjøringen turbo.

Turbo rundkjøringer: de viktigste funksjonene

den Det viktigste element i turborundkjøringer er spiral-formet skinne, merket for å eliminere behovet for å invadere tilstøtende. Resultatet er en økt trafikksikkerhet og kapasitet i rundkjøringen selv. Det er to baner langs rundkjøringen, selv om det er områder der det er nødvendig. Størrelsen er vanligvis sammenlignes med en standard to-felts rundkjøring med en diameter på omtrent 50 meter.

Turbo rundkjøringeri turborundkjøringer det er en ett kjørefelt tilnærmet og deretter oppdelt i flere rotasjons. Sjåførene må velge din (og, til slutt, deres destinasjon) før du går inn, fordi en gang inne er det ingen mulighet for å invadere tilstøtende kjørefelt; dvs. sjåføren, en gang valgt kjørefelt, kan ikke endres. Til alt dette, bilene forlater turbo rundkjøring uten å være involvert i situasjoner med fronto-kollisjons invadere den tilstøtende veibane. De kan også bruke kretser i stedet for spiraler for å dirigere trafikken fra innløpet til utløpet.

Det bør tas i betraktning at turbo rundkjøringer er ikke konstruert for fotgjengere. Denne nye tilnærmingen plasserer lysthus gangfelt utenfor ringen, og ifølge veien, litt fra hverandre for å fremme sin synlighet og sikkerhet, etter å ha redusert sine raske kjøretøyer som passerer gjennom krysset design selv. Hvis du har observert i de eksisterende turborundkjøringer at mange fotgjengere noen ganger ikke klarer å overholde reglene, ikke respekterer de stedene og krysser rett gjennom rundkjøringen turbo. Rundskriv for dem er ikke vanskelig, men forskjellig fra hva vi er vant til, kanskje på grunn av sin roman design eller den andre kjørefelt som plutselig dukker opp i midten av rundkjøringen.

En av særegenheter av turborundkjøringer mangler utenfor kjørefelt, forårsaker konflikter som kan ende opp med å kollidere i klassiske rundkjøringer. Det vil si, dens design eliminerer preferanse utenfor kjørefelt og de alle måtte være nyttig, med selve sporet som leder sjåføren fra inngangen til sin tidligere valgt utgang, som nøytraliserer risikoen for sideveis slag. Forresten, til krumningsradien krefter avta.

Turbo rundkjøringer: Typer

Det er merket eller ikke. Den tidligere har mer kapasitet enn en enkelt-felts rundkjøring, men ikke så mye som en skiltet. Turborundkjøringer Umerkede vanligvis ha 2 eller 3 baner inngangsgren, mens signalisert har mellom 4 og 6 inngangs baner. Utgangen er aldri mer enn to kjørefelt.

den turborundkjøringer Umerket brukes i rundkjøringer hvor ett kjørefelt Det gir ikke den nødvendige kapasitet for krysset. I denne typen, anførselen kjørefelt delt inn flere andre rotasjon når du nærmer rundkjøring. Bruk 2 eller 3 skinner inngangsgren og 1 eller 2 utgangspassasjer.

Turbo rundkjøringerSom regel når du nærmer turbo rundkjøring sjåførene må velge riktig kjørefelt for å komme inn. Har ingen trafikklys, må de vike for biler som allerede sirkulerer i rundkjøringen.

En gang inne, det ikke lenger endringer kjørefelt fordi de er adskilt av skillevegger. Dermed er alle biler som reiser i høyre felt tvunget til å forlate; neste indre skinne tilbyr en dobbelt valg: forlate eller fortsette å gå gjennom rundkjøringen.

I mellomtiden, i turborundkjøringer signalisert kapasitet biltrafikk Det er høyere, fordi de kan koble til flere baner av trafikk. Når du nærmer deg dem, signaliserer driveren guide for sin rette kjørefelt. den tegn som fanger rail er klare og sjåfører har tid til å lese dem og velge riktig kjørefelt.

En gang i turbo rundkjøring, biler forbli i sine baner før de forlater. De som er igjen start innerst og sirkulere gjennom det meste av rundkjøring før avreise. De som må ta til høyre begynner å sirkulere i den ytterste delen; De er minst mulig tid som gjenstår i skjæringspunktet. De som har tenkt å gå rett sirkulere mellom medurs og de som gjør venstre. Som i turborundkjøringer umerket, sirkulerende kveilet innløp til utløp.

Dessuten, som i den turbo rundkjøringer er ikke nødvendig å bruke flere baner, den kjørefelt skilletegn De kan bli hevet litt. De indusere disse kjøretøyene forblir i ditt kjørefelt, redusere fronto-side når du går inn og ut av rundkjøringen kollisjoner.

Turbo rundkjøringer: sine fordeler

En rundkjøring turbo reduserer antall konfliktpunkter 16-10 å eliminere problemer ved å invadere tilstøtende kjørefelt. En annen fordel er at trafikken flyter i hovedretningen er å bare vurdere ett kjørefelt før du går inn, slik at de er tryggere.

Det er komparative studier kapasitet turbo rundkjøring sammenlignet med konvensjonell to kjørefelt. De konkluderer med at den første støtte mellom 25 prosent og 35 prosent mer trafikk etter volum, utformingen arbeid og kjøreatferd.

Du kan også være interessert

- Hvordan sirkulere godt av en rundkjøring?

- Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis